DannyS -> RE: mamice iz Obale 2009 (11.8.2010 14:46:19)
|
Ojla... Eko mene, da vas pridem malo pozdravit. Tudi mi smo si privoščili malo oddiha in sicer v Avstriji smo šli malo na Grossglockner in en giro vse naokoli do Kapruna in še naprej do Linza. Ful lepo res, ne morem prehvalit... smo se ustavli v nekem vaškem baru, sem skoraj padla dol ko sem prišla na WC, previjalna miza polna igrač nad previjalno vrtiljakec, pol spodaj plenice navadne in plavalne, pa mokri in suhi robčki... polno igrač na razpolago notri, zunaj pa gugalnica, tobogan, nek mini bagerček... pri nas tega še nisem vidla, ne v kakem večjem mestu, kje šele na vasi. Ja Next ni več tako poceni, ima ful lepe stvari, samo po mojem je škoda dat tolko dinarčkov, ker hitro prerasterjo... v Hofer sem šla včeraj pogledat malo za te trenerke, samo mi za fantka niso ble všeč in nisem vzela nič. Glede otroške sobe pa mi ne bomo kupovali še nič, v posteljici lahko spijo itak tudi do 2 leta in še naprej, pač dokler je ne prerastejo, tako da itak zdej nekega pohištva ne rabi, pač previjalno imamo itak s predali in imam njegove obleke vse notri. Danes smo imeli pregled pri zdravnici, zrastli smo na 84 cm, težki 10.500 g. Bli smo tudi cepljeni, malo je zajokal, ampak se je hitro potolažil.
|
|
|
|