Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.7.2011 11:34:42
|
|
|
|
BIA79
|
Punce, ma kako spijo kaj vaši otroci? Mi imamo s Klaro zadnje čase take probleme za it spat in ponoči spi nemirno..včasih ne vem ali kaj sanja ali je budna...groza...zadnja dva dneva sta grozna...še dobro da je danes zadnji delovni dan....Danes ji moram prav pregledat lepo usta da vidim, če mogoče kakšna petkica ne sili na dan, ker jih še nimamo...
|
|
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 5.7.2011 14:44:45
|
|
|
|
Belen
|
haha bia..... kaj nisi prebrala na FB kaj sem wčeraj napisala.... mi smo včeraj ustali ponoči ob 3h zjutraj?????????????!!!!!!!!!!!!!! in ni hotla weč zaspat..... nevem kako je Lija spala, Naša se je drla ene 2 ure konstantno, zbudila cel blok.----- in sm jo spokala ob 6.30h w wrtec..... in je zdržala do 12????????? sm mislila,da bo ob 9h paffffffff.... ne vem kaj jim je.... prejšnje dni se je zbujala, pa pit , pa jest? pa kao da je polulana,da jo preoblečem.... zdej ko nimamo weč plenic čez dan, ponoči je suha (ko spi normalno) jo je motlo,kr se je polulala in je mislila da je brez plenice in je mokra.... uglawnem.... ne vem kaj jim je.... baje dosti mamic pravi da slabo spijo.... danes smo pa spali od 21h do 7h.....še tako sm jih mogla zbudit za wrtec je katera že brez plenic? razen za spanje? kako wam (jim) gre odvajanje?
|
|
RE: mamice iz Obale 2009 6.7.2011 18:01:56
|
|
|
|
BIA79
|
Belen...mi se odvajamo od plenice...zdaj jo ima le za spanje...v vrtcu ji jo včasih pozabijo dat za spanje, tako da jo potem preoblečejo in je...včasih enostavno nima časa za vprašat...ma dobro...bo že...je pridna vseeno Belen...sem tako malo na fb zadnje čase da ne sledim več kaj dogaja...včasih ima Klara tako intenzivne sanje da kar govori v sanjah, kliče koga...zadnjič moj ni razumel kaj govori in je hitro vstal..a Klara je govorila obujmi mi kroksice :) Ko pa ima more je grozno...jo mirimo po 10, 15 minut... Danes prvi dan porodniške...jupiiii.... mi prav paše malo mira :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinske aktivnosti za ves decemberPripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?