Hator
|
hehehehehehe Belen, saj nisem užaljena, samo vseeno moram pristavit svoj piskrček... saj veš, da glede tort, ker veš, da jih pečem (sladka poezija-facebook)... no, tisti, ki jejo moje tortice, pravijo, da niso samo lepe, ampak tudi dobre...ravno včeraj mi je pisala spet ena, da tako božanskih tortic še ni jedla...pa ne, da bi se hotla hvalit, samo nočem kar v en koš metat, da torte, ki so kao iz tičine in so lepe, niso dobre...kajti tičina se itak lahko olupi.... s tem, da so moje torte za razliko od kupljenih, tudi čisto domače, brez praškov itd. itd., tako da kar sem hotla povedat, je samo to, da ne bi kr neki posploševala Je pa tako, da jemo pač tudi z očmi in zato ne bi vse nas (nas je kar nekaj), ki se trudimo s tičino in porabljamo ure in ure za oblikovanje, metala v koš, češ, da to s tičino ni dobro... saj vem, od vsakega svoje mnenje...ampak dokler sem jaz samo pekla torte in nisem začela okraševat, sem tudi vedno rekla, važno, da je dobro, ni važen izgled... no, ja... pa ne me zdaj napadit, ker med našimi mamicami imamo vsaj še eno-ne mislim sebe, ki tudi pridno in lepo dela take torte
|