almk -> RE: Dvojčki 2009 (19.3.2011 11:17:10)
|
evo tudi nas malo... po 1 tednu doma, sta malčka bolje, sicer še malo teče iz noska, ampak nič hujšega, tako da grem jst v ponedeljek v službo, maladva bosta pa še kar doma...sem se zmenila za cel teden, da ju bo nekdo mirkal (babi, teta, oči)..jst res ne morem bit več doma...je pa tko, da ju nočem dat v vrtec, ker greva midva v nedeljo na Irsko za 4 dni, pa me je full strah, da bi zbolela in da vse to odpade..tko da upam, da bosta zdrava in da gresta (prvič) k babici in dedku na 4 dnevne počitnice, mami pa oči pa tudi na malo drugačne.. sta pa noro živahna...včeraj smo bli na enem rojstnem dnevu - jah ne, lovila sva ju vsepovsod, vsi otroci so se nekako igrali, bili bolj kot ne na enem mestu, našadva pa sam tam, kjer bi mogla bit ne, ampak (lokal je v eni od večjih trgovin) po vsej trgovini, na vseh sedežnih, mizah, stolih...potem pa bolj kot ju loviš, bolj všeč jima je.. pika - ko sem prebrala da imate norice me je kar stisnilo, res si jih v tem trenutku ne želim..sej vem, da jih bosta enkrat mogla prebolet - sam ne zdej!!!upam, da bo čimblažja oblika ter da boste hitro mimo...a boš še naprej ti na bolniški?ti nič ne težijo v službi?pri nas sicer nič ne rečejo, ampak niso pa ravno navdušeni nad mojim izostankom..sam kaj naj, če pa nimamo nikogar, ki bi jih lahko dalj časa čuval..še to za teden sem komaj skombinirala, da bosta lahko doma..pediatrinjo imamo pa mi dr.Cimperman in smo navdušeni...res same pohvale za njo.. ninčy - mi že nekaj časa hodimo k babi in dediju za vikend...mamo posteljice kar tam, pa vse ostale reči, tko da mi ni treba vsak teden pakirat..maladva sta pa tud navdušena, da mal zamenjamo lokacijo... Buši, Blanč, Hedi - oglasite se še, lepo vas je brat.. Blanč - navdušena še vedno nad Bernardkom...tak prisrčen fantek.. Barbk, Belen, Lara in ostali, ki sem jih spustila - pozdravčke in ostanite zdravi... aja še to - kje ste jim kupile dežne škorenjčke?se moram počasi tudi jst lotit tega nakupa... želim vam lep dan...
|
|
|
|