buba.miska -> RE: Dvojčki 2009 (25.2.2012 13:32:28)
|
Ta krema je primerna od rojstva naprej, je na naravni osnovi, to pomeni da ne vsebuje sestavin, ki tanjšajo kožo. Mi smo pri Žani probali vse kar se dobi pri nas v lekarni, ampak ni blo nekega učinka. kreme ki so pomagale so bile takšne, ki so tanjšale kožo in si jih lahko mazal max 7 dni potem pa premor in spet na novo, tega pa nisem želela. Za kremo sem izvedla čist naključno od moje botre hčerka jo je nekje izvohala in mi jo je prinesla za vzorec (nekje toliko kot je nohta na palcu) To smo ZELO na tenko mazali 2 na dan in takoj se je opazla razlika. Potem nam je tega vzorca zmanjkalo in sem prosla za kontakt. Ona je naročla preko neke gospe iz SLO ker krema se dobi samo v beogradu. Ta gospa si je fajno provizijo prištela, Cena kreme je 25 € ona je prodajala za 50€. No jaz sem malo raziskala in dobila informacijo kje dobiti kremo. Ker mam neke sorodnike tam, ki dela v farmaciji sem ji posredovala in prosla za še več informacije. Ona je šla k temu gospodu, ki ima prijavljeno ordinacijo, fizioterapijo... in je rekla da je bla presenečena nad številom ljudi ki so čakali na pregled. Torej ona mi je kupla 2 kremi za 50€ in mi ju pripeljala po novem letu. je že ena tema odprta pod alergije-melem. Upam da sem kaj pomagala tam pa je že več uporabnic, ki jih uporablja, Mi ji zdaj več nismo mazali, ker je imela vodene koze, in se ji ad ni več pojavil. Upam da tako tudi ostane Lp P.S. tudi jaz želim da tema ne izumre :)
|
|
|
|