|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
28.2.2011 9:28:26   
ninčy
Hej!
Po rekordu, ki smo ga postavili, ko sta celih 14 dni zdržala v vrtcu, je v petek zvečer najprej zakuhal Žan, bil že včeraj čisto OK, danes ponoči pa še Jan. Tako sva malo "podaljšala počitnice". Trenutno je zaspal kar v dnevni, in sicer med jedjo - v eni roki ima še malo slanika, v drugi flašo čaja ...

miška, full mi je všeč igralo. Saj bo kmalu pomlad, da ga boste lahko uporabljali. Je že marec pred vrati.
Lara, jaz se podpišem pod to, kar sta ti napisali Belen in hedviga.
almk, upam, da zdržite!
evelin, tudi jaz ti želim čim boljšo službo čim prej!
pika, barbk, vi ste zdaj zdravi?
Belen, vam pa res kapo dol kar se zdravja tiče!
No, toliko na hitro od mene.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
28.2.2011 11:15:08   
Barbk
Dan,
spet ob hitri kavi. Trenutno maladva vsa važna maširata v novih copatkih iz Hoferja-sta šla babi pa pradedi v boj in so lepi. Pika za vas žal nismo dobili, pa tud številke so mal čudne-naša imata 22 številko teh copatk user posted image , tako da za Patrika sploh ne vem kolk bi vzela, za Karolino je pa zmanjkal številk. Larči jaz bi tud Hedi pa Belen pritrdila, drugače pa ti najboljše veš kaj je za tvoja dva čmrlčka najboljš. Tebi pa user posted image , vem kako grozn tale gripa zdela človeka. Ninčy madonca hitro en vagon user posted image  za vas. Miška tudi vam user posted image . Igralo mi je ful všeč. Ker pa pri nas doma ni toliko prostora, iščemo neka igrala za vikend in imamo tole neki ogledan http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=4634751
pa bi tud za kak coment prosila al pa če je katera cenejšo varianto vidla. Jaz bi sicer ful rajš v leseni izvedbi sam to je pa res drago ko žafran. Sem sicer neki v katalogu vidla pa je zraven še tobogan, kar mi je ljubše.
Mi smo zdaj zdravi-trkam. Jaz sem pa v fazi iskanja dnevne sobe-regala in sedežne. Zaenkrat iščem po internetu-saj ponudbe je ful, sam cene so pa user posted image , madonca res bi blo fajn kako sedmico pokasirat. user posted image  No zdej pa šibam, nastopanja v novih copatih je konec...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
28.2.2011 11:51:20   
ninčy
Joj, čist spregledala, da je Lara sama tudi bolna. Punca, čim prej se pocajti user posted image .
Mene je tud prej neki glava bolela, pa čudno me je šraufalo po trebuhu, ampak se je zaenkrat umirilo.
Barbk, tudi tele gugalnice so mi všeč. Očitno imate nekaj prostora, da jih boste lahko postavili. Kakšne copatke ste kupli? Mah, saj je verjetno brez veze gledat, ker je skoraj zagotovo že vse šlo ... Želim ti vsaj kakšno šestico, če že ne sedmice, da si izbereš kar se da  lepo pohištvo! Verjamem, da je  drago. Kaj pa kakšen mizar? No, saj vem, da za sedežno ne user posted image .

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
1.3.2011 9:30:47   
pikatara
Barbi kateri projekt? sem že pozabila. Če misliš smučanje, je mali neskončno užival, padal na rit in ni hotel s smučk. Larči revček pozdravi se, taka sem bila jaz januarja. Mej ju še rajši par dni doma. Almk tako sem jaz razmišljala, zato sta bila še cel teden doma, zdaj sem pa rekla da dost in spet poskušamo. Danes sta že drugi dan v vtrcu, mala že smrklja in kašlja, sam je ful dobre volje in gre rada v vrtec. Pravi, da je lepo. Zdaj je fajn ko mi že vse pove. Tudi če smo skoz doma, oba zbolita, pa še zoprna sta, ker jima je dolgčas. V soboto gremo na solno terapijo, PAtriku bo pomagalo pri dihanju, KArolina pa bo šla, ker menda tudi imunski sistem jača. Škoda, da nisem vedela že prej, da kaj takega obstaja. Je neka simulacija morskega zraka. Grem probat, če bo kaj bolje. Miška tole dobro zgleda, mi bi tud. VSem bolančkom kup pikapok.

Barbi ni panike glede copat, bomo kar v našo lekarno šli in si bosta sama izbrala. Smo pa dobli za oba supergice, Pami v hali A, cena 15 eur za ene. Otroka ful zadovoljna, mala splih, ker so roza (lanske Patrikove kar sezuje, ker niso prave barve). Pa da te ne bom pozabila prosit za stolčka ko boš šla v Ikeo, hočem plastične, ker so tile naši klump na kvadrat.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
1.3.2011 11:02:18   
ninčy
Hej!
Pika, lepo, da ste boljš in v vrtcu! Upam, da bo ta terapija pomagala - boš poročala,ne?! Sem te hotla vprašat, kako se obnese vaš kuža na vrvici (igračo mislim). Najbolj me zanima, kako psička prenaša konkurenco. Jaz se ful nagibam k nakupu, me pa skrbi, kako bo Foxy to prenašala, ker že če kuža Bučko (pri Nodiju) kaj laja, je vsa divja. Žan bi pa kar naprej Foxy vozil na sprehod, tega pa seveda tudi ne mara user posted image .

Danes imam oba doma, ker je Jan včeraj popoldne še kuhal in sem že sporočila v službo, da me še ne bo. Zjutraj sta bila pa oba OK, pa ju imam preventivno še danes doma. Sem že malo pozabila, kako je, če si sam z dvema. Pa sploh nista neki full bolna.
Bolančki, ste kaj boljš?

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
1.3.2011 11:33:55   
lara light
Da vas pozdravim, dan! Pika, super za vrtec, poročaj o terapiji. Ninčy, naj mine, Barbi, lepa opravila te čakajo...upam, da se tudi mi rešimo teh bolezni in bomo podobni belen familiy...hvala, ker mislite name, atb do petka, potem kontr krvi, ker sem mela crp do neba...grem,  sem še fuč...lubčka od daleč, pikepoke tudi k miškini družinici, pa almk, kako vi? vse k sem pozabla, bodte fajnuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
1.3.2011 12:51:25   
pikatara
Ninčy kuža na vrvici se obnese, pri dan ga je Tara vohala in napadala, pol ji pa ni bil več zanimiv. Sta pa naša otroka prava katastrofa pri igračah. Par dni so zanimive pol pa stojijo, če se pa slučajno kateri spomni na kakšno igračo in jo prinese iz sobe, mu jo hoče pa drugi sunit in je spet jok in stok. Najbolj se igrata s avtočki, mala ima eno punčko (oz. fantka Francija), pa kup žog. Ostale igrače pa počivajo. Najraje norita in pa telovadita.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
1.3.2011 15:56:34   
miska73
Igralo mi je ful všeč. Ker pa pri nas doma ni toliko prostora, iščemo neka igrala za vikend in imamo tole neki ogledan http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=4634751

Moja sestra je nabavla tazga manšga. Pa se mi zdi čist zadost
http://www.toysrus.at/product/index.jsp?productId=4303331

Drgač pa... kdaj bo pomlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad.
Se bo treba zgleda pustu pridružit pri odganjanju zime.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
1.3.2011 20:38:59   
Barbk
Miška tud tole sem mal gledala, pa še cena je ok. Tnx
Larči še enkrat user posted image . Ma lepa opravila...zdej moram še keramičarja okrog lovit, ker tale s katerim smo bili zmenjeni sploh ni resen. Matr očitn imajo eni res preveč denarja, da se lahk takole špilajo.
Ninčy copatki so usnjeni ala robeez za 10 eur. Res so fajn, mehki, pa še lepi. Zadnjič sem se čist napela ko sem za Žiga kupila Jinwood copatke, ker so čist trdi in ga očitno kr mal žulijo. Pa sem kako leto nazaj za Manco kupila pri njih pa sem bila ful zadovoljna, ker so bili poleg lepi tud ful mehki.
Pika ja, ja smučanje me je zanimal. Super, da je užival. Kaj pa Karolina?
No pri nas pa zdej Žiga neki kuha, sicer tam okrog 39 ali malo čez, pa spet brez drugih bolezenskih znakov. Bomo vidli kako bo jutri.
Zdej pa šibam.Lupčka vsem dvojnim!

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
1.3.2011 20:39:33   
Barbk
Miška tud tole sem mal gledala, pa še cena je ok. Tnx
Larči še enkrat user posted image . Ma lepa opravila...zdej moram še keramičarja okrog lovit, ker tale s katerim smo bili zmenjeni sploh ni resen. Matr očitn imajo eni res preveč denarja, da se lahk takole špilajo.
Ninčy copatki so usnjeni ala robeez za 10 eur. Res so fajn, mehki, pa še lepi. Zadnjič sem se čist napela ko sem za Žiga kupila Jinwood copatke, ker so čist trdi in ga očitno kr mal žulijo. Pa sem kako leto nazaj za Manco kupila pri njih pa sem bila ful zadovoljna, ker so bili poleg lepi tud ful mehki.
Pika ja, ja smučanje me je zanimal. Super, da je užival. Kaj pa Karolina?
No pri nas pa zdej Žiga neki kuha, sicer tam okrog 39 ali malo čez, pa spet brez drugih bolezenskih znakov. Bomo vidli kako bo jutri.
Zdej pa šibam.Lupčka vsem dvojnim!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
2.3.2011 9:24:10   
pikatara
Barbi Karolina ni hotla na smučka, pa je nisva silila. se je sprehajala okrog. A ti dam številko od naših mojstrov, kolikor vem vse delata, od knaufa, beljenja in polaganja ploščic. Sta univerzala, hitra, ful pridna in totalne face.

Larči si bolje? Pa ostali bolančki? Mi smo še v vrtcu, zaenkrat vse ok, le ponoči ne spita, se zbujata, sta že ob 22 bila oba pri nama in ponoči čekirata, če sta v pravi postelji (najini seveda).

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
2.3.2011 9:31:51   
evelinxx
Ojla
Nam bo zdravje kmalu spet OK,upamuser posted image da ne govorim prehitro.Zanima me kdaj ste ve začele svoje sončke dajat spat smo enkrat na dan,pri kolikih mesecih oz,kako ste ugotovile da je 1x dovolj.Pa še to, koliko plačujete vrtec,je on otrok zastonj ali ne?
Samo informativno sprašujem.
Lpuser posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
2.3.2011 10:09:51   
nokes
žabe daaan,

jst doma, ker čakam majstra, da pride popravit bojler. SPET! uf, rabimo toplo vodo, ni kaj. danes zjutraj je I ob previjanju (in umivanju z mrzlo vodo) govorila "ajs, ajs". ha-hauser posted image

evelin: 1 x spat smo začeli malo pred vstopom v vrtec. hotela sem uskladiti ritem z vrtčevskim, pa je kmalu uspelo, ker 2x na dan nista več hotela spat. jaz sem doma ubrala povsem vrtčevski režim: kosilo ob 11.30 (ja, ja, saj vem, zgodaj, pa po stanovanju že ob 10. po juhi in čebuli dišiuser posted image ) potem pa spat in spita cca do 13.00-14.00, kak kdaj. potem pa malca.

vrtec: na podlagi dohodnine lanskega leta ti v vrtcu zračunajo, v katerem razredu si. nato padeš še en razred nižje, ker boš imela 2 otroka v vrtcu, drugi pa ima zastonj. vloga: http://e-uprava.gov.si/storitve/pridobiVlogo.esju?id=478

na strani : http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout si lahko sama pogledaš, zračunaš, kam spadaš.

miška, fajn igrala, jaz rabim nekaj takšnega:

user posted image

pa da ne bo kera mislila, da za sebe user posted image
samo toliko imamo prostora.user posted image

primorke, kamne v žepe!!!! držte se.user posted image

nokes

(odgovor članu evelinxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
3.3.2011 5:27:28   
ninčy
Dobro jutro!
Ker smo spet v akciji, sploh nimam nobenega časa. Zdele pijem user posted image  (saj bi kakšno boljšo prilimala, pa saj veste, da mi nikakor ne uspe), ob 6h mam že jutranje varstvo, potem pa šibamo na Krvavec na športni dan.
Fanta sta bila že včeraj v vrtcu, zaenkrat vse ok, edino Jan je danes zelooooooo slabo spal. Mrfi, kot vsak četrtek, ko je mami zgodnja.
evelin, mi smo enkrat spat začeli, ko sta šla v vrtec, tj. pri enem letu. Tudi pri nas je vse podrejeno vrtčevskemu ritmu in tudi pri as, kot pri  noki, že ob 10h cel blok diši po naših kosilih (še soseda penzionista kasneje kosita kot mi) user posted image . Spat gresta, če smo doma, že ob 11h, če zamudimo uro, ker še nista zaspana, in gresta spat ob 11.15, je cela štala. Pred vrtcem sta zvečer hodila spat ob 19.30, odkar sta v vrtcu pa med 18.30 in 19 - zadnje čase bolj ob 19h kot prej, na začetku sta bila pa res utrujena.
O plačilu vrtca ti je pa že noki vse povedala user posted image . edino, kar mogoče še pride v poštev, je, da se ti lahko upošteva tudi dejansko stanje pri določitvi cene, ne dohodnina za preteklo leto. Pri ns se je treba sicer pritožit, ampak potem pa upoštevajo, če je dejansko stanje "ugodnejše" od lanske dohodnine.
Barbk, pikapoke za Žigija! user posted image
Lara, kako ste vi?
Miška, atb že delujejo? Ste kaj bolje?
Almk, a vi ste v vrtcu?
Belen, vas je včeraj odpihnilo al na obali ni bilo tako hhudo?
noki, nič nisi napisala, kako ste ...
pika, a vi ste pa smučali, fajn. Vesela za Patrika, saj Karolina bo pa drugo leto. Pa da ne pozabim še tu: VSE NAJBOLJŠE!
no, tko, sem vse pozdravila? Če sem še katero spustila, ji želim en krasen dan.
Šibam!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
3.3.2011 9:21:23   
pikatara
Noki ti me vedno nasmeješ, daj večkrat kaj napiši. Pri nas sta začela spati samo enkrat na dan pri letu in pol. Mesec pred vrtcem smo začeli upoštevati njihov čas glede spanja in hranjenja. Ob enajstih imata samo ona dva kosilo, mi pa pol okoli štirih,petih, spat gresta pa nekje okoli 11.30, če pa ne pa ni panike. Če kam gremo kar v avtu spita. Imata pa rada dva kosila, tudi med tednom po slubži in vrtcu skuhamo in jemo nekje okoli 17.30. Ninčy smučal je samo Patrik (stal na smučkah in padal na rit). Hvala za lepe želje. Se ti tu zahvalim, ker imamo v službi FB blokiran, doma pa ne vklapljam računalnika. Pozdrav vsem bolančkom.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
3.3.2011 11:27:47   
lara light
Gemelli, z zamudo, vse naj, naj, naj tvojima čričkoma!!!user posted image user posted image user posted image
Pika, vse najboljše,vsega lepega na pretek!user posted image

Mi? bolani, no comment

Lp vsemuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
3.3.2011 13:51:34   
gemelli
Ma hvala lepa Lara! Upam, da vs bolezni kmalu zapustijo. Ja, od vceraj imam dva dvoletna cricka...........pa saj ne morem verjet, da sta ze tako velika.
Smo hvala bogu zdravi, a le zato ker nista ze od decembra v vrtcu. Na sreco delam po 4 ure in ko me ni je moz z njima. Sva se odlocila, da je za vse bolje tako, kot po par dni vrtca in potem par tednov vsi bolani. Ni lahko, a dokler ne bo otoplitev in konec grip in viroz bomo ustrajali na tem.

Sicer pa smo ze v soboto praznovali, pa se vceraj malo. Za darilo sta od naju dobila trampolin za zunaj (ko pride pomlad), pa od zlahte nekaj igrac, pa plastelin z modelcki (je super),pa memory.

Tudi mi se prebijamo iz dneva v dan...... kot pri vseh ostalih je tudi pri nas veselo in pestro, tudi sitnobe ne manjka, pa nocnega spanja ni, ker zobki se vedno nagajajo. Je pa tudi zelo lepo, posebno ko se lovita, pa vriskata, pa se krohotata, pa ko imata svoje debate., pa ko pri vsem tako pridno pomagata...

Vsem posiljam en kup pikapok!!!!!!! Pa pa!

Sara & Alex 2.3.2009

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
3.3.2011 21:08:58   
almk
Hej dvojne...
mi smo še vedno doma, sicer smo bolje in naj bi šli v ponedeljek v vrtec/službo...po več kot mesecu dni, upam, da ne bo težav, da še vesta kako zgleda vrtec..
drugače pa doma, vriskamo, piskamo, jokcamo, stokcamo, se smejemo, nagajamo, razgrajamo, se veselimo, plešemo, pojemo, predvsem pa plezamo - evo prišli smo do točke, ko že sama splezata iz stajce ven in notri, tako da ju ne morem več nikamor dat in it v miru na WC :)...aja pa po novem pristavljamo stole vsepovsod, da lahko kam splezamo npr. na pult, tud korito je zanimivo, tko..kakšen dan je lažje, kakšen dan težje, ampak važno, da smo že nekaj dni zdravi in da spet ponoči spimo..
sploh več ne vem kdaj sem ju začela dajat spat 1x na dan, se mi pa zdi, da nekje pri prvem letu...imamo pa od takrat urnik, da gresta spat ob 12.-12.30h (spita nekje od 14-15h), pred tem pojesta nekaj+jogurt, ker imamo potem ob 15h skupno kosilo..potem malica ob 17.30h (sadje) in ob 19h večerja..spat pa ob 20h...
vsem bolančkom pikapoke user posted image ...pa naj že pride ta pomlad, ker jo nestrpno čakamo..
gemelli - vam pa VSE NAJBOLJŠEEEEE!!!

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
3.3.2011 21:54:06   
miska73
Lep pozdrav

Evelin se ne spomnem čisto kdaj sta mi začela spati enkrat na dan. Tam okoli enega leta. Smo a morju septembra začeli uveljavljati spanje opoldan v vozeku in še zdaj prakiciramo. Glede obrokov je pa podobno kot almk. Malica jogurt okoli 11h. Spanje približno od 12h do 14h. Potem kosilo.

Noki priznam, da sem za trenutek pomislila, da si tisti štrik namenila sebi.

Gemelli  vse naj naj še od mene.

Zdravje se izboljšuje. Tečnoba pa ne.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 3.3.2011 21:55:15 >

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
4.3.2011 9:09:49   
hedviga
Mi smo začeli spat enkrat na dan prav tako pomoje okol enega leta, se prav zares ne spomnim. Sicer pa spita tako kot v vrtcu od cca 11:30 okoli dve uri.
Pretekle dni smo tudi mi dali čez malo prehlada in kašlja, ampak sta bila v vrtcu. Sicer sta bila v februarju kar ok z zdravjem 
IHmm kaj še...
Aja, igrala- mi bomo ko bo čas(= višek financ user posted image  ) dali lesena narest na vrtu.
Smučke- letos še ne, drugo leto za igro, pri 4 letih učit. Prej ne.

Sicer pa bi Nokijin štrik skoraj vsak dan rabila zase. Zdaj se uspešno trmi tudi Špela in imamo the most terrrible two na kvadrat. Vse frustracije pa seveda izživita popoldne doma, pri mamici... HUUUUUhhhhhh....user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
4.3.2011 9:15:25   
hedviga
Gemeliii, vam pa VSEEEE NAJBOOOLJŠE in lupčke vsem trem!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
4.3.2011 9:22:17   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Noki priznam, da sem za trenutek pomislila, da si tisti štrik namenila sebi.

jezususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

javno naznanjam, da sem srečna, zadovoljna in skoraj pri zdravi pameti in v dokaz pejstam spodnjo polovico štrika :

user posted image

in navodila za uporabo

user posted image

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
4.3.2011 9:24:18   
nokes
ah, nič ne štakam, kaj je s tem rr-jem, kva je zej to neki rraztegnilo??????user posted image aha, je že popravljenho, hvala palčkiuser posted image

hoj, hedi, si na šihtu???user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 4.3.2011 9:25:09 >

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
4.3.2011 9:41:58   
pikatara
Gemeli čist sem pozabila na vas. Vse naj naj. Almk držim pesti, da boste tokrat dlje zdravi. Mi bomo videli kako bo v ponedeljek, če bomo postavili rekord in bomo 6.dan zapored v vrtcu. Imamo pa v soboto solno terapijo, kjer naj bi tudi vse bacile in viruse pobilo. Bom poročala kako bo. Larči revčki vi, kup pikapok. Hedi mi imamo srečo, da je Patrika trma že nehala dajat, zdaj ko je mala začela, pa še to ne trmari, pač pa se dere kot jesihar za vsako bedarijo. Je huje kot trma.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
4.3.2011 11:20:58   
evelinxx
Gemelli tudi od nas vsee najboljšeeeuser posted image
Mi še spimo 2x,spraševala sem pa zato ker bi Hani bilo zadosti 1x,izgleda da ga ne rabi toliko,Mija pa je prava zaspanka ona pa dopoldne  2uri pa še popoldne 2 če je potrebno oz. ji Hana to pusti.A mislim da bomo mi zdaj na pomlad tudi uvedli 1x da bomo potem popoldne več zunaj ko bo ati doma.
Almk v enem postu si napisala da  včasih komaj čakate da oči pride s službe,pa sem se kar nasmehnila in se spomnila da ko sta moji "naporni" in tečni sem jaz prav taka da samo na uro gledam,kdaj bo le ati prišel domov da se še on malo ukvarja z njima in si jaz oddahnemuser posted image
Lep sončni pozdrav,jutri pa vsi na maškare,mi bomo šli ker se je mami potrudila z izdelavo kostumov in jih bomo šli pokazat,lahko še kako nagrado poberemouser posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Spoštovana gospa, kot ste ...
rotkappchen

Nadaljujte stavek s pravilno obliko glagola

dejala (13%)

dejali (80%)

nič od tega (2%)

lahko oboje (4%)

ne vem (1%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!