ninčy
|
Dobro jutro! Ker smo spet v akciji, sploh nimam nobenega časa. Zdele pijem (saj bi kakšno boljšo prilimala, pa saj veste, da mi nikakor ne uspe), ob 6h mam že jutranje varstvo, potem pa šibamo na Krvavec na športni dan. Fanta sta bila že včeraj v vrtcu, zaenkrat vse ok, edino Jan je danes zelooooooo slabo spal. Mrfi, kot vsak četrtek, ko je mami zgodnja. evelin, mi smo enkrat spat začeli, ko sta šla v vrtec, tj. pri enem letu. Tudi pri nas je vse podrejeno vrtčevskemu ritmu in tudi pri as, kot pri noki, že ob 10h cel blok diši po naših kosilih (še soseda penzionista kasneje kosita kot mi) . Spat gresta, če smo doma, že ob 11h, če zamudimo uro, ker še nista zaspana, in gresta spat ob 11.15, je cela štala. Pred vrtcem sta zvečer hodila spat ob 19.30, odkar sta v vrtcu pa med 18.30 in 19 - zadnje čase bolj ob 19h kot prej, na začetku sta bila pa res utrujena. O plačilu vrtca ti je pa že noki vse povedala . edino, kar mogoče še pride v poštev, je, da se ti lahko upošteva tudi dejansko stanje pri določitvi cene, ne dohodnina za preteklo leto. Pri ns se je treba sicer pritožit, ampak potem pa upoštevajo, če je dejansko stanje "ugodnejše" od lanske dohodnine. Barbk, pikapoke za Žigija! Lara, kako ste vi? Miška, atb že delujejo? Ste kaj bolje? Almk, a vi ste v vrtcu? Belen, vas je včeraj odpihnilo al na obali ni bilo tako hhudo? noki, nič nisi napisala, kako ste ... pika, a vi ste pa smučali, fajn. Vesela za Patrika, saj Karolina bo pa drugo leto. Pa da ne pozabim še tu: VSE NAJBOLJŠE! no, tko, sem vse pozdravila? Če sem še katero spustila, ji želim en krasen dan. Šibam!