|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
4.3.2011 13:02:47   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

ah, nič ne štakam, kaj je s tem rr-jem, kva je zej to neki rraztegnilo??????user posted image aha, je že popravljenho, hvala palčkiuser posted image

hoj, hedi, si na šihtu???user posted image

Aj fuul garam....user posted image user posted image
Mi gremo jutri na Pokljuko, če bo kera gor, nej me rufne , bo dobila enga kuhanca user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
4.3.2011 13:05:27   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Hedi mi imamo srečo, da je Patrika trma že nehala dajat, zdaj ko je mala začela, pa še to ne trmari, pač pa se dere kot jesihar za vsako bedarijo. Je huje kot trma.

Ah toooo. To mamo tut mi. špeli včas ne smeš niti krivega prsta pokazat pa je že kraval...Skup s trmo in z Mihatom ki ji nonstop teži je to beliiiisiiiimoooo
Štrik, sej pravmuser posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
5.3.2011 9:47:45   
lara light
user posted image
postrezite si, drage!user posted image

o trmi, boleznih in štriku drugičuser posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
6.3.2011 20:46:55   
almk
juuuupiiiiiiiiiiiiiiii mi gremo jutri po 6tednih v vrtec/službo....držte pesti, da bo tokrat trajaloooooooo..
drugače smo se pa danes našemili, ampak mali samo za minutko, tok da se ju poslikala, potem je pa kapo takoj dol vrgu in je ni hotel več nazaj dat...smo pa šli na Vir pri Domžalah, kjer je bil šotor z ansamblom, pa sta kar obnemela, ko sta zagledala maškare in muziko...takega navdušenja že dolg časa nisem videla..
tko babike...zdej pa še kej narest, pa dans mal prej v postlo, ker bo treba jutri vstat..
lep večer..pa-pa...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
7.3.2011 8:32:32   
pikatara
Almk super za vas. Mi smo pa spet doma. V vrtcu zdržimo natanko 5 dni. Patrik je že v soboto zakuhal, mala pa ponoči. Revica je celo noč jokala in jo je kar treslo. Bolj kmot ne sva celo noč prebedele. Zdaj si pa že poje. Vročina ji je padla na 38, pa jamra da jo desni ušesek boli. Bomo šli malo pokazat. Mi smo tud hotli it na Vir, pa še dobro da nismo kostumov kupili. Sem rekla, da jih bom v nedeljo dopoldne, če bosta zdrava. Sta pa dobila vsak svoj nahrbtniček in seveda patrik hodi z roza naokrog. Vsem lep sončen teden. moj sinek še kar spi, že 12 ur.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
7.3.2011 9:26:56   
evelinxx
Ojla
Tudi naše maškare so uspele,je pa zmanjkalo nagrad za nasuser posted image .Bile smo rožice,pa še uživale sta zelo,Mija je kar plesala z drugimi otroki.
Zdaj pa smo začeli razmišljat da bi šli k frizerju malo laske porezat.Kako ste ve to izpeljale,so lepo držali glavice ?user posted image
Almk držimo pesti za vas in vse ostale da boste zdravi in v vrtecu/službi dolgo časa.
Lpuser posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
8.3.2011 13:32:07   
lara light
Ženkice moje, vse čestitke! Naj bo en lep, lep dan!user posted image
user posted image
Pika, kako ste? Upam, da gre na boljeuser posted image
Almk, naj traja zdravje in vrtecuser posted image
Evelin, mi smo že večkrat strigli, ni nekih problemov, kaka stopnica med laski pa kaže, da nista glih pr miruuser posted image
Hedi, kako je blo na Pokljuku? fouš, da vešuser posted image

Mi bolje, sicer še doma... bomo vidli, kako bo za četrtek z vrtcem...grem pospravt...greste tudi danes v maškare? uživajteuser posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 8.3.2011 13:38:32 >

Coelho

(odgovor članu evelinxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
9.3.2011 9:57:25   
Barbk
Dan,
čisto na hitro, ker gremo zdajle ven na sprehod.Samo toliko, da se vam javim, nisem bila nič pridna te dni. Vsem bolančkom user posted image , vsem, ki ste se pozdravili tud user posted image , da boste dolgo zdravi. Mi smo ok, Žiga je po 4 dneh tudi po 40 vročine za pusta ozdravel, no danes je začel neki čudn kašljat, ampak saj bo. Zgleda ga pe spet neki kislina daje, ker se ponoči dostikrat v joku zbudi in pokašljuje. Pa se fant kar drži edino kar je začel na veliko štrajkat s hrano. Zdaj je pa res že k en glistič. Mati bila tudi v sobot maškara s svojo žensko bando in zopet smo pokasirale prvo nagrado. Bilo je ful luštno, mislim, da se mi je malo utrgalo user posted image , ker sem plesala ene 4-5 ur konstantno ko sem se proti jutru usedla sem šele začutila kako lahk podplati pečejo...komaj priracala domov, očitno čist v slogu, ker smo bile race. user posted image  Manč je bila v soboto dobra vila, pa je do konc dneva že polomila krila in kronco, tako da je bila na njeno željo naslednje dni ninja želva. user posted image  Maladva nista hotla bit nič, še dobr da nisem ne vem kaj kupovala. No toliko zdaj k šibam na sončkaaaaaaaaaaaaaa....
Lupčka!

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

Neposredna povezava do sporočila: 1508
9.3.2011 10:00:57   
Barbk
Ja pe še malce pomoči bi prosila...mislite prosim malce z mano na mojo mami, ki ima zopet neko operacijo. Hvala...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
9.3.2011 14:42:55   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Ja pe še malce pomoči bi prosila...mislite prosim malce z mano na mojo mami, ki ima zopet neko operacijo. Hvala...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim, na vaju in držom pestke!!!

Mi na Pokljuki smo uživali 1000 na uro, en sam ljubi sonček, pa veliko otrok. Cel žur.
Kot ponavadi ko pridemo domov pa je kaj "narobe". Tokrat ima Špelca kot kaže cele težave z zobki. Ker je zeloo pozna pri tehle zobeh, ji šele zdaj zgornje 3 ven rinejo, najbž zraven še 5. In je siiiiiiiiiiiiitnaaaaaa da je joj. Danes zjutraj v vrtcu je bil cel kraval. Kaj takega že od uvajanja ne. Mihec je še kar ok, čeprav ga je danes ponoči tudi nekaj razmetavalo.
Maškare sta bila v vrtcu, žal nimam pojma kako sta zgledala, ker so ju šele tam oblekle, in potem pop sta bila že v civilu, doma se jima pa ni več dalo in sta raje razmetavala tiste plaščke naokrog.

Vsem bolančkom, spet miljom cmokcov in vsem mamicam tudi!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
9.3.2011 19:12:03   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

user posted image user posted image user posted image vse bo kul!!!

na hitro....ki ni cajta, mi smo kul, ŠE VEDNO zdravi  user posted image   user posted image

wse kul, norija , pust mimo, služba wsak dan, wrtec je zakon"!!!!

wsem bolančkom en kammion pikapok in mamicam mirne žiwce user posted image

user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
9.3.2011 21:53:44   
lara light
Na moje lepe tulipane ne pade nobena, se vidi da vas razvajajo dragi v nulo...in miške sem mogla sama požret, reva jazuser posted image

Barbi, tudi jaz stiskam za mami in pikapoke za fantka!
Hedi, upam da je bil le slab moment in da bo že ju3 bolje...
Belen, en cel kariko sem jih danes sprejela, thxuser posted image , fajn da ste zdravi, le tako naprej...tudi mi smo kul, a sem se odločla, da ju v pon peljem v vrtec. 
Noki, pika, mf, almk, gemelli, evelin, blanč, šedov, mlinčka, mismis...še ostale vse...kaj novega?
Ju3 pa po supergice, končno...kje se ve kupovale?
lepe sanje in cmok,cmok

Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
10.3.2011 5:33:47   
ninčy
Dobro jutro!
Težko verjamem, a je res minil že ves teden, odkar sem se oglasila. Tudi danes pijem user posted image , pol pa nimam kaj drugega početi.
Pri nas smo tudi ok, maškare so šle mimo brez Jana, Žan je pa užival - se je kar preoblačil. Spopadamo se s trmo, ni važno kje, ni važno kdaj ... user posted image Mati na polno zasedena z organizacijo dekliščine, tako da res primanjkuje časa.

Almk, lara, fajn, da ste zdravi! Ostanite čim dlje!
Vsi boalnčki. tudi od nas roj pikapok!
Barbk, tudi jaz mislim nate in na tvojo mami user posted image user posted image
Nič, več kot toliko trenutno ne bo zneslo. Šibam!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 1513
10.3.2011 19:31:12   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Noki, pika, mf, almk, gemelli, evelin, blanč, šedov, mlinčka, mismis...še ostale vse...kaj novega?

Larči, mi ok, kavčamo do nezavesti in še naprej, pa še kakšne tri mesece bomo. No samo, da bo z našimi pupami vse ok

vas pa skoz špegam, pa saj veš to user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1514
10.3.2011 19:46:28   
blanč
Kuku, mi smo tuuser posted image user posted image
Jaz imam tako malo energije za kaj napisat. preberem še, pol pa ... Upam, da je samo pomladanska utrujenost.
Vse lepo pozdravljam in obljubim, da se kmalu pojavim s kakšnim enormnim javljanjemuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
11.3.2011 12:52:50   
hedviga
No, bom pa jaz kaj napisala, lih tolk da je user posted image user posted image
Hvala lepa zlata Larica za šopek rožic. Jaz na tale dan žena čist pozabim, se mi zdi da gre vse skupaj v pozabo. Bomo pa na materinski dan zasuti s cvetjem.
Al pa kar na današnji dan, ko se ženijo ptički user posted image

user posted image

Mišmiš, seveda vemo da škiliš.. user posted image  zdaj bom šla v intenzivno pridobivanje svoje robe nazaj, da ti dostavim. Boš mela vsaj kaj dela z zlaganjem. To lahko tudi leže user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
11.3.2011 21:22:31   
lara light
Lepotičke moje, nahitrco, nekam crknjena...
Gemelli, javite se kaj, če boste tu okroguser posted image

Ninčy, poročaj o dekliščini, juhuuuser posted image
Mismis, kavčate pod mus? veš, da drugih forumov ne berem, ker mi ne znese...sorry...ti le počivaj, da boste čim več časa skupaj...lubčka! pridi še, le pridiuser posted image
Blanč, vidim da ste fajn, superuser posted image
Hedi, vsaj ena romantična dušauser posted image ....a danes je gregorjevo? še dobro, da si mi povedala...ma prou simpatična slikcauser posted image
grem, bodte fajn in en superski pomladni vikend vsemuser posted image

Coelho

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
12.3.2011 14:48:54   
almk
hej,hej...
no tkole - zdržali smo cele 3 dni v vrtcu brez smrkanja, v četrtek je pričelo liti iz nosa, v petek, pa še kašelj - vse skupaj sta bila sicer res 5 dni v vrtcu, zdej bomo pa očitno spet 1 ali več tednov doma...mah sej ne vem kaj naj rečem..razočarana, jezna, naveličana in predvsem utrujena...ponoči je spet katastrofa, zbujamo se na vsakih 15 minut, mah - se mi zdi, da res samo še jamram..smo šli za vikend k babi, ker ma oči službeno pot, ampak kaj ko se me pa držita ko klopa (vedno je tko ko sta bolana)...
drugače pa v vrtcu super- navdušena, brez problemov sta šla po 6 tednih čez vrata k vzgojiteljici, celo kakala in lulala sta v vrtcu na kahlico, baje jesta kot velika in poslušamo same pohvale...sam kaj ko bomo zdej spet doma vsaj 3 tedne..pa kje je ta pomlad in konec teh bolezni???
doma pa - norija...plezanje vsepovsod do onemoglosti...v stanovanju imamo zdej tako, da njune trip-trape, stolčke in mizico zapiramo na balkon, najine stole pa poležemo na tla, ker drugače ne gre...a vaši tudi tako intenzivno plezajo vsepovsod?pa res se mi zdi, da je postalo samo še NE tega ne smeš, NE tega tudi ne, NEEEEEEE, DOOOOOOOOOL - samo še derem se...
no tko sem mogla mal pojamrat, ker danes res ni moj dan..
uživajte še zame..mi bomo zaprti v stanovanju gledali kako lepo zunaj sije sonček user posted image
pa-pa..

Neposredna povezava do sporočila: 1518
12.3.2011 14:52:17   
almk
pa še to - Barbk - seveda tudi mi mislimo na tvojo mami in držimo pesti...
lara - mi smo malemu kupili ene supergice od Adidasa (Tomas sport), mala ima pa Geox čeveljčke (sem jih kupila že pozimi, ko so bile znižane za 50%)..pa hvala za rožice...sta mi maladva v  vrtcu naredila tele luštne rožice - sem se kar stopila...
zdej pa res - pa-pa..

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
12.3.2011 15:16:23   
Barbk
Bejbike hvala. user posted image  Mamina operacije je potekala ok in naslednji dan je bila že doma. Madonca kolk se danes res špara. No važn, da je ok, čeprav jo seveda boli in upamo, da bo tokrat vse tako kot je treba. Še enkrat hvala.
Almk pri nas je ista pesem. Čeprav se mi zdi, da me vsi tako debelo gledajo ko začnem govort kako imamo vse omare polimane, zvezane...tisoč in en varnostni ukrep pa še zmeraj premalo...Vem, da se v marsikateri glavi, ki nima dvojčkov doma, moto le to, da imam skrajno nevzgojena otroka. user posted image  Včasih mi je res kar mal smotan in zdaj ne govorim več o tem, vsaj nekaterim. user posted image  Aja user posted image  na vaš konec. Saj bo kmalu pomlad, danes je že tak občutek. Zdele sem dala pamžeka spat, ker sta šla dopoldne z nama v mini šoping pa nista nič spala.Itak da je slišat k bi jima kaj groznga počela, ker onadva ne spat in ležat. Dragi in Manca sta v stanovanju, čakata na keramičarja, upam, da dočakata in jutri bo kuhinja že v ploščicah. No zdej moram pa it, ker so eni čudni glasovi, rjovenje z jokom...
Vsem bolačkom, malim in velikim en kup user posted image , pa lupčka!
Aja, ima katera kak link za otroško kolesa? Iščem, no priznam, nisem se še čist poglobila...user posted image

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
13.3.2011 21:18:39   
Shadow
Kmalu bo menda prva obletnica mojega zadnjega pisanja sem gor... user posted image

Kaj naj rečem, babike, saj itak same vse veste, kako to gre! Teden se mi obrne kot keks, vikenda pa je itak tako kratek, da ga sploh ni. In že bo tukaj spet božič... user posted image  No, malo pretiravam, ampak res gre vse skupaj PREHITRO!

Jaz vas dokaj redno berem, ampak za napisati sem pa MEGASUPERDUPERLENA! Moram že po službeni dolžnosti kar veliko tipkati, zato mi je itak pol odpuščeno! Tak!

Kako smo mi? Mah... dali skozi obdobje grozljivega kašljanja (brez ostalih simptomov), nato obdobje grozno zabasanih nosov (spet brez ostalih simptomov), trenutno driskamo (in spet brez ostalih simpotov), tako da nekaj se nam vedno dogaja, da nam ne bi slučajno zastala kri. Ampak AB še vedno nismo potrebovali, ne za enega, ne za drugega! Naša P se temu ne more načuditi, pa sem ji zadnjič razložila, da vsak večer brezkompromisno babyvakamo nosove, pa me je samo gledala. Je bolj stare šole dohtarca. Ampak jo imamo vseeno kar radi. Razen, če nam posluša srček. Pa če nam bezlja v usta. Pa če so ji zanimiva naša ušesa. user posted image  No, Simon ji je na zadnjem pregledu pri 18 m skoraj računalnik z mize potegnil, ker ga pač fascinirajo kabli, Ajda pa je nekako ne more vzljubiti. user posted image

Nekaj se trudimo lulati v WC z nastavkom, ampak zaenkrat se polulata zgolj po naklučju, ne po lastni volji. Jima je pa blazno všeč rola WC papirja, zato kar rada sedita gori. Zasovražili smo voziček (ja, našo lepo Cosatto marelo user posted image  user posted image  user posted image  ), zato jo v glavnem mahnemo kar peš na šetnjo (meni se pa toži po mirnih kavicah z dodatkom nikotina, ko sta bila varno privezana s keksom v roki vsaj 10 min mirna). Saj čez ene 10 let bo spet tako, baje.

Govorita bolj malo, ene 10 besed morda (ena, dva, ja, ne, am am, baba=babi, dedi, mama, ata, Ema (sestrična), aja, ti ti (ko je kdo poreden), opa (če se jima spotakne), baj baj (ali pa pa, odvisno, kako poslušalec razume tuje jezike), oponašata večino živali, oba mislita, da je obema ime Ajda (hm...), najljubša igrača so knjige (večina že v prafaktorjih), legi kocke (trenutno jih najraje mečeta po hodniku), metle (pometata po luftu).

Babi varstvo je krasno, moja jutra so popolnoma brez stresa. Jaz bi tako nadaljevala do njune polnoletnosti, pa najbrž babi ne bo za to. user posted image  user posted image

Dude še imamo za spanje, mleko na flašo še zjutraj in zvečer, vmes pa vse, kar vidita. Tamali blazno streza kislo, tamalemu pa sladko.

Spimo še vedno bp, še vedno vsak večer oba v bano, čez dan si blazno rada umivata roke in nosita odpadke v smeti, naš kuža ne mara Ajde, Simon pa ne mara kužata (vsaj ne kaj preveč). Ko pa smo za mizo, pa smo vsi taboljši frendi.

Vedno več je uveljavljanja lastnega jaza, boja za igrače, posledično nabavimo igrače v paru, če se le da, popolnoma identične.

Komentirala vas ne bom, ker moram zjutraj v službo, pa bi se znalo zavlečt... user posted image
Bodite krasno, zdravi, veseli, debeli, pa morda še malo noseči. No, mi NE bomo več! user posted image

Kisek na fisek vsem!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
14.3.2011 9:27:17   
pikatara
Larči te malo kasnje pok. Imam dvoje supergice zate, če bodo prav. Naša mala si zmišljuje in jih noče nosit. Njene lanske od geoxa sp ji še prav, pa hoče tele nove ko smo kupili, ker so roza. Lanske Patrikove isto od geoxa ji tudi niso všeč, dobi histerični napad, če ji hočem obut.

Almk te čisto razumem. Pri nas je isto, če bi mgla bit še par dni doma, bi se mi zmešalo. Se tolažim, da bo kmalu pomla in boljše. Ponoči tudi še vedno ne spimo, sva obupala in jima popustila, da skupaj spimo. Zvečer zaspimo v najini postelji in ju nesem v njuno, ni dve uri je mala že nazaj in se k očiju stiska. Patrik pa se zbudi sredi noči in joka, vzamem kovter in povšter ter grem k njemu spat. Tako vsaj spimo, če smo pa skupaj se pa brcata med sabo, naju, plezata en po drugem in po nama,...  Plezanje se je pri nas že umirilo, le občasno na svoje stolčke stopita, če kaj ne dosežeta.

Naša mala je faca, skoz poje, pleše in čveka. Tri dni sem rabila, da sem pogruntala kaj pomeni Papi, pa sem le pol skužila, da je to Patrik. Papi aja, Papi amat, Papi,... cele dneve. Taro imata oba ful rada, jo hranita, božata, kličeta, le Patrik je malo predivji občasno za njo.

Se vidi, da sem v službi, da imam čas pisat. Doma sploh ne pridem do računalnika, vsaj v miru ne. Lep deževen dan vsem.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
14.3.2011 10:54:12   
Barbk
Senči te je tudi tukaj luštn brat. Všeč zelo, da ste še zmeraj brez AB-ja, bravo. user posted image
Pika tudi spanje se bo poštimal, počasi, ko bo čas. Fajn tolažba, ja saj vem. Jaz mislim, da se šele ob vaših neprespanih nočeh, zavem kako srečo imava midva z najinimi čmrli ko takole lepo spijo. In res je enkrat bolje, do takrat pa kot vam najbolj paše.
Kako ste ostale?
Mi mormo tudi še superge al neki podobnega kupit, pa sem gledala pri Mali Maši pa sploh ne vem kaj, neki od Pedipeda, kaj pa ne vem.Al kar supergice?????
No zdele pa že raztur delata in šibam.
Lupčka vsem!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
14.3.2011 11:53:27   
pikatara
Barbi v Hali A v trgovini Pami smo kupili supergice za oba, cena enih 15 eur. So ful mehke in sta nora na njih. Jih moram prav skrit, če ne nočeta čevljev obut. Mala si sploh zmišljuje, tudi pri oblekah če ji pustim. Kadar se mi da jo spustim k omari in ona obema izbere kaj bosta oblekla. Patriku vedno izebre rdečo majico s smrtno glavo (Pirati s Karibov), sebi pa vedno kaj roza in z muco če se le da. Spanje pa sploh ni kriza, zdaj ko smo se tako navadili. Vstanem le toliko da posteljo zamenjam.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
14.3.2011 14:02:35   
lara light
Lepe moje,
pika, thxuser posted image
senčiuser posted image  super si vse obelodanila, pridi še in naj zdravje drži tako naprej!user posted image
barbi, fajn za mami. Kolesa? Moj (strasten kolesaruser posted image ) je gledal za kolo od 2-4,  vzameš pedala dol in je poganjalec, potem pa ko so večji dodaš pedala. Menda ga dobi na za probat...ti povem več, ko ga prinese domov. Full je bil navdušen.
almk, kako ste?user posted image
gemelli, pridte še, lahko že danesuser posted image

mi smo se danes po dolgih tednih vrnili v vrtec, joka ni manjkalo, spita doma...v sredo bomo probali še s spanjem...grem še pospravit, preden se zbudita, kiss

Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?