Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 11:46:15
|
|
|
|
misk2
|
ja midva bova se pocakala za zimske cunjice..neki bodijev z dolgimi rokavi ze mava ampak tisto zimsko cakava.. upam da pride v trgovine ze oktrobra... da bomo pripravljeni morava se kupt neki debelega za malega da ga ne bo zeblo... decembra je tko grrrrgrrrrr....
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 11:46:38
|
|
|
|
n a n i
|
Tele napovedi spola so meni ze prav smesne. Meni vsi napovedujejo fantka. Edino ena prijateljica je rekla, da bo puncka. Mi2 se ze hecava, da upava, da bo puncka, da bodo vsi napovedali narobe. Sem pa ze sama tudi cist radovedna kaj bo. Tiste, ki ste ze rodile, a je kar drzalo pri vas, kaj so vama drugi napovedovali glede na obliko trebuscka, obraza itd.?
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 11:50:04
|
|
|
|
misk2
|
meni so rekle stare "babe" da bo fant... in 3x je potrjeno da bo... nazadnje na morfologiji... tako da ne vem...mogoce pa je kej na tem
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 11:56:53
|
|
|
|
obcinarka
|
oj........ula.... ko sm jaz bla na morfi je moj G reku ( kot že enkrat prej) da jah nooooooooo bi naj bla puža... sm se nasmejala in mu povedla da vse vaške babnce, " čarovnce" prerokujejo pužo... in je reku ja pol bo pa že držal.... hahahahahahah cukr test.. jaz mam zdej čez tri teden, ker sm zadnjič bla prestavljena, jah sm pa letnik 75, pa zdej na +3,5kg... me je kar mal strah.. fajn.. jaz sm pa naročla zimski kombinezonček kar na bolhi, rabljenega, praktično nč kej nošenega, me pa daje medo pu zadnje čase... vse bi kupla z medo pujem ( no ene žametke pa copatke in body sm že), aja pa zavese roza ma pa naša bodoča puža zlooooo malo.. tak za kombinirat , kej več pa nism pristaš... ati pa tud ne.. na malco letim
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 11:57:54
|
|
|
|
čebelica11
|
Ja Ula, najin ginekolog vpisuje malo po svoje v materinsko knjižico. :) Ja so res smešne te napovedi, se strinjam nani. Meni vsi pravijo, da imam tak trebušček, da bo sigurno fantek. Pa lepo kožo... Za zdaj imajo prav pa niti ne vedo. Sva pa samo domačim povedala, da bo res fantek, ker sva izvedela na morfologiji. Bom pa jutri potrdila, če bo res, ker greva še v Domžale na 3D/4D. Tam se bo pa menda vidlo! :) Tako da za zdaj za seznamček . Naslednji pregled imam 8. 9., takrat tudi cukr test. Lp
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 12:08:17
|
|
|
|
ula77
|
čebelica,res je, jaz pa kot prvesnica pri 33. letih delam paniko. Kako to, da ste se odločile za 3,4D? jaz bom baje imela pupo zato, ker sem se med nosečnostjo zredila in ker sem "lepa" z čisto kožo...komaj čakam, da vidim, če je kaj na tem.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 12:11:33
|
|
|
|
betricija
|
ah tele napovedi kakšen spol bo...po trebuhu sodeč bi moral biti fantek. pa G je na začetku nosečnosti tudi rekla, da plodek, ki prehiteva na UZ je ponavadi fantek. edino moja mami je rekla, da bo punčka. no in je prišla NS in je Strahova rekla, da bo punčka. najprej sva bila tiho. potem pa še morfologija in je G rekla,da bo dečva. torej potrjeno dečva. potem pa je mami, ki jo je tolk firbc matral mene prosila, če lahko preveri s prstanom kaj bo in je vzela belo nit in od moža poročni prstan, ker je brez kamna in položila prstan na bušija..in ko ga je dvignila se je zibal gor in dol in je uganila da bo punčka. sicer pa glede cunjic, midva sva samo en body kupila roza, ko bo šla iz porodnišnice, da bodo stare babe ob prihofu domov potešila svoja zijala. glede cujkr testa, jaz sem ga imela 3t nazaj, ker sem pridobila že 5kg, pa je super test. no sedaj sem že na 6,5kg, samo jaz nisem prav nič hujšala na začetku.pa opažam, da se razen v trebuh, v noge ali obraz sploh ne redim. če bo šlo tako naprej računam, da bom do konca N pridobila največ +15kg.sicer pa me skrbi, samo da bo pupa zdrava, hujšal bomo že potem ko otrok odraste.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 12:12:16
|
|
|
|
KOLIBRI
|
Babykitty in KatyK79, lepa trebuščka! Moj je takšen kot ob Babykitty, samo da jaz sem komaj v 23.tednu. Se pa čudim, ko nekatere pišete ''sem se zredila ŽE 5,5 kg'' - joj, kaj si naj potem mislim jaz s 7 kg plusa , ki so šle po hlačah sodeč pretežno na noge in rit?! Aja, popoldan me čaka morfologija.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 12:17:39
|
|
|
|
ula77
|
kolibri, kar zavidam ti, jaz bi šla še enkrat morfologijo delat, da vidim našo pikico.... s prstanom, nihanje pupa,krog dec? ;-) Saj ne bom provala, sam firbec... kaj vete, pri katerem tednu se otrok obrne? Očitno moram kako knjigo prebrat, a se jih zaenkrat načrtno izogibam
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 12:20:33
|
|
|
|
saška26
|
Dan. Jona klara, resnično ti želim, da tvoj mali pikec začne čimprej in čim več brcat. Jaz čutim brcike čez cel dan, mislim da naša pikica ne bo veliko spala. Čebelca11 uživaj na 3D/4D, je res kaj za videt. Mi smo bili, in je bilo zelooo vredu . Mi je rekla kolegica, ki je rodila 2 meseca nazaj, da je tak kot ga je videla na zaslonu, tudi se botem narodil. Kolibri uzivaj na morfologiji.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 12:35:15
|
|
|
|
čebelica11
|
Midva sva se odločila za 3D/4D, ker so prijateljice ful priporočile pa ker so govorile, da moj ginekolog bolj hitro naredi morfologijo. Pa da se prepričava, da je vse ok. Pa da izveva za spol. Ker mene zeloooo zanima. Sicer je moj ginekolog zelo prepričljivo rekel, da je , ampak vseeno čakam še na potrditev dr. Strahove. Ni pa poceni 3D/4D ultrazvok, ampak na takšnih stvareh ne bomo šparali.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 12:46:04
|
|
|
|
ula77
|
čebelica, ti hodiš v KK? Čisto na novo sem pri tem g. in mu načeloma zaupam, je bla pa morfo. res bolj hitra....je kje v nm možnost 3/4D?
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 13:18:09
|
|
|
|
špica84
|
Ula77 koliko sem jaz brala v našem časopisu so v brežiški porodnišnici dobili 3d/4d uz.Malo se pozanimaj
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 14:10:57
|
|
|
|
*Star*
|
Jaz pa sem misla da sva midva še edina, k nista še na svojem tko da mi je kar malo odleglo Obračanje otročka - otrok se neprestano obrača. Pri meni je na morfo sedela, na izrednem pregledu je imela glavico že dol obrnjeno. To pa ne pomeni,da bo tko ostalo. Mislim, da šele v zadnjem mesecu ostane tam, kjer misli bit da vam povem, da mam js že tok cunjic za našo punči, da bom do prihodnje jeseni lohk skor brez skrbi. Je bodoča babi (od fanta mami) tok navdušeno nakupovala. Bova morala kr orng omaro nabavt . Čeprav mi kar malo ni prav, mogoče sm smotana, samo se mi kar malo zdi, kot da me je prikrajšala za nakupe, ki jih seveda za najinga prvega otročka ful rada opravljam. Poleg tega bi blo bolj pametno,če bi prispevala za kšno drugo stvar, če je že misla, ne pa da mam oblekce za 1 leto starosti Pa še rekla mi je, da se ji zdi, da sem preskrbljena z oblekcami za celo leto Si predstavljate da se rodi fantek hahaha A katera kaj ve kako je s priznavanjem očetovstva - kam moraš it.... skratka vse podrobnosti?? Napovedovanje spola je pa prov smešno. Pri meni čist vsi pravjo da bo fantek, edino par izjem je blo Pa ne vem, če so tiste "značilnosti" res značilne... Meni so rekli, da sm se ful polepšala, kožo imam čisto, jem sladko in kislo. Za deklico pa naj bi bla značilna nečista koža in da nosečnica grozno zgleda,zabuhlost..Je pa res fajn poslušat ugibanja Bojo vidli decembra
< Sporočilo je popravil *Star* -- 25.8.2010 14:12:50 >
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 14:21:45
|
|
|
|
špica84
|
Star jaz zgledam prav grozno,kožo mam enkrat bolj mazaljasto koker pred nosečnostjo. Kar se pa hrane tiče mi paše skoraj vse
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 14:34:37
|
|
|
|
zaljubljena23
|
DeVilla, mogoče pa ne bo tako hudo...Nisem nič zasledila ali pa sem že pozabila, a ti si že bila na kakšnem cuker testu oz po čem predvidevaš, da boš oktobra na inzulinu? tasika, samo da je vse ok...Tole na horjuk pa bo že šlo mimo..Upam, da pri meni ne bodo jutri takšni, ker potem pa res ne bom imela nič od morfologije, glede na to, da je meni G ni delal, je pogledal samo tiste osnovne stvari... Ula, sama sem na zavodu...Kaj te konkretno zanima? Nani, meni napovedujejo fantka Decembra zveste, če bo prav..Razen če si jutri po morfologiji premisliva in raztrobiva ven Kolibri, uživaj na morfologiji... Čebelca, vidva pa na 3D/4D Star, priznavanje očetovstva lahko urediš na CSD-ju... jona..klara, upam da vaša pikica začne čimprej nagajati mamici..Naša je tudi še bolj nežna..Edino danes ima neke konretne akrobacije tam noter...Ne vem, če ni tale cuker test preveč vplival na njo ..Sicer pa saj veš kaj pravijo, punčke so bolj mirne, fantki pa bolj aktivni Punce eno vprašanje še...Sicer imena so že izbrana ampak je imel moj danes neke prebliske Kaj menite o imenih Nej, Tijan, Neja ali Taja?
< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 25.8.2010 14:37:21 >
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 14:35:54
|
|
|
|
birdy
|
Tole o tem kaj kera nosi glede na obraz, trebuh,... Pravijo da je pri punčki nosečnica "grda" ker ji punčka pobere vso lepoto. No, jst sem zdej že tretjič "grda" nosečnica (mozoljeva, zabuhla, otečena...) pa naj bi tokrat mela fantka. Za trebuh pa mende pravijo da če je velik da je punčka. Prvič je držalo, drugič sem mela bolj majhen trebuh tko da se je moja mami zmotla ker je glede na buškovo majhnost predvidevala da bo fantek, zdej mam pa spet ogromnega pa bo baje fantek. Tko da kr presodite same. Mi pa v tej nosečnosti ne paše sladko, kar mi v prvih dveh je, v vseh pa mi je pasalo kislo... Samo vraže so tole če mene vprašate...
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 14:39:43
|
|
|
|
n a n i
|
Prav zanimivo je brati te storije o ugibanjih. Jaz nisem imela celo nosecnost niti enga mozolja na obrazu, mam ful cisto kozo, tudi med pubrteto nisem imela nic mozoljev. Me sedaj se bolj firbec mantra, ce bo drzalo, da je fantek, ker imam cist obraz. Ocetovstvo se lahko ureja na CSDju pred rojstvom ali pa na UE po rojstvu. Sem ravno prejsnji teden preverjala. Mora pa obvezno biti mama zraven, da potrdi, da je to oce. Se rada salim mojemu, da ce ne bo priden, ne bom podpisala ;)
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 14:46:41
|
|
|
|
KatyK79
|
PRIZNANJE OČETOVSTVA??? a to mora vsaka narediti al kako, nimam pojma, v čem je fora???
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 14:48:52
|
|
|
|
obcinarka
|
jaz sem prej za nejo!!!!!!!!!!!!!!!!.. fantek pa tijan.... no naša bo menda maša, čeprav z očkom še nisva rekla dokončne, ampak on jo tak že en lap čas kliče mene pa grlo boli, čaj mi gleda že iz............ kaj še?? limonce, med??
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 15:04:27
|
|
|
|
simi27
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 Simi danes se mi pa zdi,da sem te vidla ko ste odhajal proti domu Res? Kje pa?
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 15:12:29
|
|
|
|
špica84
|
V zd jaz sem čakala na mofrologijo gor pri gin.uz
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 15:13:20
|
|
|
|
*Star*
|
KatyK - ja, če nista poročena. Midva bova to uredila kar pred porodom, se mi zdi bolje pa še več časa maš... Nisem čist zihr - dajte me popravit - če ne uredita očetovstva otroku dajo avtomatsko mamin priimek? Če ga pa urediš, pa takoj očetovega?
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 15:21:58
|
|
|
|
simi27
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 V zd jaz sem čakala na mofrologijo gor pri gin.uz Mogoče. Jaz sem bila bolj zaverovana vase. A si nas videla, ko smo čakali na uz? Ker potem sta moja dva šla dol in sta me počakala pred vhodom.
|
|
|
|
RE: Decembrke 2010 II.del 25.8.2010 15:22:52
|
|
|
|
n a n i
|
midva bova ocetovstvo tudi uredila pred porodom. Porocenim ni potrebno nic urejati. STAR Glede priimka pa vi2 povesta katerega sta izbrala. Lahko ze takrat, ko gresta ocetovstvo podpisat ali pa sele po porodu. Ni pa avtomatsko, da bi kar pripadal en priimek, tko kot si nastela. Sej ima otrok lahko tudi dva priimka ali pa izberes enega cist tretjega - ceprav dvomim, da kdo to dela ;)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?