betricija
|
dobro jutro pri nas je pa že včeraj ob 15h začelo deževati, potem je bila pa taka sopara, da se je komaj dihal. danes je pa super. se vidi, da je zrak čist drugačen, ker sem se komaj iz postelje spravila. aischa držimo pesti za uspešno morfologijo. in seveda lulčka med nogami. vidim, da imate gnezditveni sindrom. no jaz priznam, da sedaj samo tečnarim, da bi bila otroška soba nared do decembra. saj bo tamala spala vsaj pol leta pri nama, ampak pohištvo; prevajalna, omare, gugalnik, kavč bi pa rada, da je že prej na svojem mestu. in pa da je prebeljena soba, ker men barve ful smrdijo. sami, nikar ne bit žalostna, da ti otročiček zaostaja v rasti. če bi G skrbelo, te ne bi ponovno naročila čez 4t. mene bolj skrbi, ker moja za 14dni prehiteva in da bom imela težave s porodom, če bo prevelika. glede oblekic imam jaz do sedaj kupljeno tudi samo tiste, ki se odpnejo skoraj cele, tako da samo nogce in rokce daš notri, a kaj ko so takooooo drage. pa vsi mi pravijo, saj boš od kolegov in sorodnikov dobila. ja naum nič dobila. sorodniki so že tolk stari, da bi njihovi otroc že lahka svoje imel, kolegi in sosedi pa eni pričakujejo spet, al so pa že vse naprej dali. moram pa priznat, da sva se zadnjič pogovarjala z mojim, da našo šolo še ne bodo ukinili. je majhna in sredi naselja, je bilo vprašanje, kdaj jo bodo zaprli, ker ni bilo rojstev, letos so pa že trije otroc, pa še moja prihaja in soseda pričakuje 2. tako da bo super.edino vrtec je pri nas katastrofa. tko, grem likat. je super dan ko ni vroče preveč. imejte se.
|