mag3
|
IZVIRNO SPOROČILO: senchy zanima me, če katero kej zgaga peče?? Mene skoraj usak dan in je za znoret... zdej sm Donat Mg začela pit, pa nakratko ublaži pol me pa spet začne ... (pravjo, da takrat ko te zgaga peče , da otroku lasje rastejo, aja pa, da bo fant :) ) Senchy, ja mene tud zgaga, sploh, če se prepogibam, pa v prvo me je tudi, pa imam doma eno punco in še v drugo napovedano , tako da ne vem kako je s to vražo, da bo fant ... BabyKitty, Pinkalonca lep voziček. Pinkalonca tudi mi ne uporabljemo spola ali imena, ampak je še vedno dojenček, pa čeprav naj bi bila . Zgleda, da zaenkrat punčke vodijo. Zaljubljena in ostale, ki veste in ste skrivnostne, nam ne bi zaupale spola svojih , vsaj nam na RR, če že ne ostalim v real life. Zaradi bolj natančne statistike. Jaz tudi okoli ne razglašam spola, rečem, da ni bil G iher, ampak tle sem pa povedala. Nani mene v prvo, ko sem bila na porodni mizi sploh ni vprašala, če jo želim, ampak sem jo kr dobila in šele pol k sem rekla, da se mi ful spi, je rekla, da to je od protibolečinske inj. in da naj kr počivam. Vse, ki imate danes morfologijo uživajte.
|