kar_ena
|
Živjo mamice in nosečke! Najprej čestitke vsem novim mamicam! Sem bolj malo spremljala forum v zadnjih dneh, ker smo imeli prvo krizo, no vsaj jaz sem jo imela... Moj mali je kar naenkrat spremenil ritem iz 3-4 ure spanja in 1 uro bedenja (previjanje, hranjenje...) na 1 uro spanja, 3 ure bedenja - panika. In sploh nisem vedela kaj naj naredim! Mali sicer ni jokal, je pa imel ful energije in bi se družil . Patronažna pa nič - kao, da je vse super. Na srečo poznam eno sestro iz celjske P. ki mi je svetovala, naj si izstisnem mleko, da vidim kolk ga imam... hja in očitno ga je blo premalo, men se pa niti sanjalo ni. Zdaj si pa medtem ko spi črpam mleko, pa mu ga dodajam po podoju in mali spet spi kot angelček, jaz imam pa spet vedno več mleka . Ampak sem bila pa čist obupana, ker mi sploh ni bilo jasno kaj se dogaja... Je pa očitno ful potrpežljiv, da ni nič jokal - lepa lastnost, upam, da jo obdrži še kako leto . Vidim, da ste se pogovarjale o handlingu, jaz sem naletela na eno knjigo "Igriva vadba za dojenčka" (mogoče jo je že katera omenila) pa se mi zdi, da zelo dobro pokaže handling z dojenčkom, pa še razne vaje za spodbujanje pravilnega razvoja otroka. Aja pa za darilo sem dobila kengurujčka, tako, da pri nas bomo kar to nabavli, če povem po resnici bi bilo mene rut ipd. strah, verjetno bi ves čas preverjala, če je dobr zavezano . Sem bolj nerodna . Lp
|