Nincii
|
Čestitke novim mamicam, res je bilo samo navidezno zatišje! Lepo se crkljajte in čim prej navadite na nočno vstajanje... No midva z Erikom sva se zmenila, da ponoči vstajamo na 3 ure, podnevi pa na ene 2, pa je bil danes ponoči res priden in se tega držal... Drugače pa so se tud meni mal zmehčale dojke in nočjo več eksplodirat, mleka pa še vedno dosti (če lahko spi 3 ure skup mu nič ne manjka, mi je rekla patronažna - če pa bi se zbudu od lakote po pol ure pa verjetno ni dovolj mleka). Ena je spraševala o obisku patronažne sestre pred porodom - se mi zdi da tega ne prakticirajo, ker je to pač težko določit termin... :D Sej vidite kako zanesljivi so PDPji... Drugače pa kar se tiče kapljic proti krčkom - meni je rekla patronažna včeraj, da je ogromno kapljic na tržišču in da je načeloma najboljše počakat vsaj do prvega pregleda pri pediatru in se z njim dogovorit kaj bi bilo najbolše za otročka. Ker pa že zdaj mučijo krčki mi je svetovala da kupim Kremico proti krčkom od Celjskih lekarn, ki je narjena iz naravnih sestavin in mešanice eteričnih olj. Včeraj smo jo testirali in spali celo noč brez enega krčka, tako da zaenkrat kaže kot da pomaga, bom pa javila na daljši rok, če to še vedno drži. Na obali se jo da kupit tudi v lekarni na Škofijah, za drugje po Sloveniji pa ne bi vedela, obstaja pa baje varjanta, da se jo naroči po telefonu in jo pošljejo (ne me vprašat za številko, tko sem samo slišala). Aja, tiste, ki ste bile šivane, kako se vam kej celi rana? Že lahko sedite? Koliko časa ste mele težave oz. se vam je celila rana? BabyKitty tudi moj sonček se smeje že od P dalje in si mislim da zato, ker mu nič ne manjka in ni samo tik... Pa tudi glavico že sam dvigne, čeprav je danes star 9 dni, je pa zelo velik in močan, tako da mu tud jaz ne morem vedno preprečit, da ne dviga glavice... Hitro, hitro gre... No, sam da ne bo prehitro zrastel, k tko majčken je tko kjut! Bodite pridne, čimprej v Rim, ker decembra že počasi zmanjkuje, pa se kej beremo in tipkamo!
|