Tulipan12
|
Mamice kar pogovarjajte se o svojih , nam bo v kratkem času zelo koristilo , ker pa sem mamica 20 mesečne punčke, pa mogoče še kakšno svojo izkušnjo delim z vami (raje povem izkušnjo kot dam nasvet, ker smo vse drugačne in tudi naši otročki so), če pa želite, pa vas potem že najdemo na novi temi. Midva z dragim sva bila danes v Ikei, to pa je res zadnjič letos, ker nimam namena v Feldbachu rodit , pa me je kar lepo pikalo v križu, ampak brez pravega ritma, zato sva v miru vse nakupila in tudi že sestavila doma. No, zdaj ni nobene akcije. Mogoče sem se kaj odpral al pa se mi je MV še bolj skrajšal-bomo videli v petek na pregledu. Končno sem dopoldan nabavila tudi vso kozmetiko za , pa zase za v P in celo nekaj dala v torbo. Porodni načrt ga bo katera imela? Jaz zadnje dni kar fejst razmišljam o njemu, ker sem šla v prvo rodit kot da bi šla v novo šolo, o kateri sem prebrala vse, ampak sem se tam počutila tak kot da nimam pojma za kaj gre in da sem odvisna od vseh ljudi okoli mene. Se spomnim, da mi je babica (pa sem imela super babico) rekla, da naj se vležem na posteljo in predihavam popadke. Seveda sem jo poslušala. Potem pa sem jo vprašala, če lahko grem na wc, pa mi je rekla, da normalno, da se lahko tudi sprehajam Te opcije mi prej ni ponudila in sem bedasto ležala na oni postelji in dihala. No, hoja mi je bila full super, sem se sprehajala z dragim in zabavala, dokler popadki niso postali res hudi in sem čutila potrebo po ležanju. Zdaj v drugo, vem, da ne grem na posteljo dokler ne bo res potrebno. Dojenje jaz sem dojila tak kot je moja malčica zahtevala dojenje, sploh na začetku, ko še ni bilo nikakršnega ritma. Sem pa imela srečo, da se je hitro najedla in ni poležavala na joški pol ure. Se je od ene nasitila, pri naslednjem dojenju sem ji ponudila isto (ker je gosto mleko na koncu), ko jo je spraznila, sva prešli na drugo. Bom pa pri drugem bolj previdna, da ne zaspi med dojenjem, ker pri prvi se nisem niti zavedala, da sem delala napako, ko mi je zaspala, sem jo lepo odložila in je bilo rešeno. Pa se je zgodilo to, da se je tako navadila in ni zaspala brez joške. Polivanje je značilno za dojene otroke, konča se nekje pri uvajanju goste hrane, bruhanje pa je tisto kar je v loku izločeno in je znak, da mu nekaj ne paše. Slavi pravo lepotičko imaš. Grem tudi jaz zdaj malo pod kovtrček, me že pošteno boli križ od sedenja. Nočko!
|