**NiNa**
|
IZVIRNO SPOROČILO: n a n i Jaz sem za to, da pocakamo vse skupaj tukaj na tej temi, da prikukajo vsi decembrcki na svet, potem pa se selimo na novo temo. Sem prepricana, da tudi bodoce mamice rade preberejo kaj jih caka in dajejo nasvete, saj ima kaksna ze kakega navihancka doma in izkusnje. Jaz pa tudi rada preberem kaj se dogaja z noseckami in predvsem kdaj kaksen nov decembrcek pride. Se strinjam z nani. Jaz sem bila v prvi nosečnosti ful žalostna, ko sem pač zadnja rodila in nobene več ni bilo na temi, ker so se že vse preselile na drugo temo. dojenje: midva se dojiva približno na 3 ure ( včasih 2,5 včasih pa tudi 4). Na začetku sva se dojila po 15 minut na vsako stran, seda pa sva nekje na 10 minut na prvi in 7 minut na drugi. rojstni list: dobili smo ga ravno danes, to je natanko 11 dni po rojstvu quote]IZVIRNO SPOROČILO: ula77 Pa kaj ne dobiš takoj roj. lista? Kako pa je s tisto pomočjo, ki ti jo da občina....kaj treba priložit roj. list ali samo vpisat rojstni datum otroka???? Še eno vprašanje za izkušene....mene je na lepem prijela.....diareja,da bom bolj fina.....kaj to kaj nakazuje???? Treba je predložit kopijo rojstnega lista in v vlogo tudi še posebej vpisat otrokov EMŠO "Diareja" je lahko tudi znak ja da se telo pripravlja na porod. (Pri meni je bilo tako v prvi nosečnosti - cel dan sem hodila kakat, zvečer sem pa rodila ) Tako, da če je tudi pri tebi tako, ti želim čim lažji in čim lepši porod. IZVIRNO SPOROČILO: sleepyhead Jaz sem pa imela danes prvi ctg, to je bilo ok, potem me je pa en drug (ne moj) gin pregledal če sem kaj odprta. Ko sem prišla domov sem pa imela temno rjav krvav izcedek, sem poklicala svojega gin in je rekel da je to normalno, ker je mat vrat občutljiv in da se to proti koncu pri pregledih rado zgodi. No sej izcedka res ni bilo dosti, sem bila pa kr mal jezna, da so me tko grdo pregledali. Panika je pa itak vedno, da ne bo kaj narobe. A je imela katera tudi tako izkušnjo? Jaz sicer na koncu nosečnosti nisem imela vaginalnih pregledov sem pa zato vsakič (beri 4x) po amnioskopiji krvavela 2 dni. Mislim, da se ti ni treba bat, da bi bilo kaj narobe. Koliko prej se umiri in spusti?: Jaz sem še 15 minut pred porodom, sotrpinki na hodniku, ko sva skupaj predihovali popadke rekla, da jaz očitno še nekaj časa ne bom rodila ker je še tako visoko. Moj mulček je bil pa umirjen že skoraj 3 tedne pred porodom, ampak verjetno zato, ker sem na koncu imela premalo plodovnice.
|