zaljubljena23
|
BabyKitty, bo pa potem toliko slajše in bomo takrat spet začeli šparat, ko bo vse narejeno...Sicer pa moj reče, denar treba krožit ula, žal ti ne znam pomagati, boš morala bolj izkušene povprašat glede brcik :) fuego, tule imaš zanimivi link o home made izdelani plošči (previjalni mizi), ki jo pritrdiš potem na kakšno komodo ali kaj podobnega... http://otrocarije.blogspot.com/2008/10/predelava-klasine-omarice-v-previjalno.html betricija, morfologija ja zadnji UZ, ki ti pripada v sklopu zavarovavnja..Vse ostalo je odvisno od tvojega G kg...Jaz nekako korakam še v minusu nekje povprečno 2,5 kg....Je pa tako v tem tednu sem dala dol malo manj kot 1 kg, drugi teden pa vem, da ga bom ziher nazaj dobila (danes sem se vagala, pa je kazalo 3kg manj od začetka N (torej tudi 0,5 kg manj od zadnjega pregleda), drugi teden pa bo ziher še samo kazalo 2 ali pa 2,5 manj)..Vglavnem lahko rečem, da sem nekje v povprečju -2,5kg..jem pa čist normalno, vendar opažam, da pomaga tole, da se res ne napokam, ker nimam kam dati, ampak jem večkrat na dan po malem
< Sporočilo je popravil zaljubljena23 -- 30.7.2010 12:06:56 >