Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 26.7.2010 19:33:57
Colt
Katy, hvala za popravek, imaš prav Skuta kjut, po moje imaš v mislih Jacka Holloborna
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 12:44:54
Sanjela
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* jebenti ste stare! jst se nic od tega ne spomnim
Smrklja
hehe res smo bolj stare ja da se spomnimo teh filmov in nanizank ampak po smo zlo mlade al ste mi nardile skomine ko sem prebirala vaše spote,da če bi sedaj mela čas bi šla gledat marsikatero nanizanko ali pa film.Sandokan mi je pa bil v tistih časih zakon kar zaljubljena sem bila v njega samo sedaj se nikakor ne morem spomnit njegovega imena
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 17:07:03
Sanjela
IZVIRNO SPOROČILO: alda
Na začetku moje službene poti sem imela čast spoznati fantka, ki so mu starši dali ime po tem Sandokanu
Hmmm čeprav sem bla nora vanj nebi otroku dala ime sandokan nikoli niti karib ali bedi ali kaj že to se mi ne dopade.No sem pa se spomnila da sem tud bla zagledana Kristopferja kristoferson al kak se je že imenoval mislim da je tak pa sem skoz pravla,da bo moj sin kristopfer to ime sem si ful zapomnila.Pa ko sem bla noseča me je mama opominjala da ja slučajno nebi dala tako ime ker je vedla da sem bla zagledana vanjga
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 17:16:16
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: Sanjela .No sem pa se spomnila da sem tud bla zagledana Kristopferja kristoferson
Kriss je zakon. Med drugimi je bil tudi pilot helikopterja Bell UH-1 v Vietnamu, odličen karakterni igralec in zelo kvaliteten pevec, predvsem country style. Tudi sodeloval je z vsemi velikani takratne jenkijske glasbe. In vtikal svojega lulčka v luliko od legendarne Janis Joplin
Moram rečt, odličen okus
RE: ali se spomnite- film ko smo bli še mladi 27.7.2010 17:27:17
Sanjela
IZVIRNO SPOROČILO: Colt
IZVIRNO SPOROČILO: Sanjela .No sem pa se spomnila da sem tud bla zagledana Kristopferja kristoferson
Kriss je zakon. Med drugimi je bil tudi pilot helikopterja Bell UH-1 v Vietnamu, odličen karakterni igralec in zelo kvaliteten pevec, predvsem country style. Tudi sodeloval je z vsemi velikani takratne jenkijske glasbe. In vtikal svojega lulčka v luliko od legendarne Janis Joplin
Moram rečt, odličen okus
Ja hvala Colt.Ja res je bil takrat in je še vedno zakon da odličen igralec in pevec country styl sem tud vedla ja saj zato pa mi je bil všeč Kam je pa vse vtikal svojga lulčka pa ne vem,ker me to tak in tak nebi bolelo saj je zame bil je še zmeraj nedosegljiv