|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
11.9.2010 9:46:02   
enkratna
KlaraMay, jaz zaenkrat ponoči še spim - me pa med 5-6 uro zjutraj ponavadi mehur spomni, da naj vstanem. Ampak potem z lahkoto zaspim nazaj (naj potrkam na les!). Upam, da bo tako ostalo čimdlje - vem, da mi nočno vstajanje, po možnosti večkratno, kasneje ne uide... user posted image
Ampak je nečloveško, kako dolgo si bila v laboratoriju user posted image

ajtak, če ima vonj po svežih ribah, potem je vse OK user posted image user posted image (oprosti, moj obrambni mehanizem včasih tko deluje - da v zaskrbljujočih okoliščinah slabe vice poka)

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.9.2010 10:31:01   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: enkratna

ajtak, če ima vonj po svežih ribah, potem je vse OK user posted image user posted image (oprosti, moj obrambni mehanizem včasih tko deluje - da v zaskrbljujočih okoliščinah slabe vice poka)

Ne o postanem česnu user posted image
Rada imam ljudi s smislom za humor !!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.9.2010 10:42:47   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Tale moj izcedek je začel obivat vonj, to pa verjetno ni dober znak, a?

bejž zdravniku!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.9.2010 10:48:19   
sesil
jaz imam izcedek rumene barve, nič lepo ne dišiuser posted image , po besedah G imam malo glivic (čeprav se meni zdi da jih je kr precej) in zdravnica mi ni dala nič.

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.9.2010 12:27:52   
jacki
Hejla!
Jeeeee, wikend!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tud jest sem staknila prehlad...smrkam in kašljamuser posted image ...in ko sem brala tele vaše "zvarke" mi niso nič kaj dišali, ker jest pa česen....no go... bom mogla neki druzga najdt user posted image
Glede izcedkov...če so vam sumljivi, pejte se rajš pokazat, kot da je kaj narobe...
Jest sem pa že važna, ker se bliža moj pregled...koooončno bom vidla malo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image čist mi dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.9.2010 18:13:14   
KlaraMay
user posted image Super, saj bo vse super fino fajn. user posted image
No jst sm še kar prehlajena ... ponoči sem spet gledala v luft ... bom mojga prosila, da mi na strop napopa zvezdice in lunco, bom mela vsaj kj zanimivga za gledat user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.9.2010 22:59:20   
Erin
Pozdravljene!

Kot prvo, dobrodošle vse noveuser posted image
In ... LeJo... žal mi je, grozno no...ko ti že da upanje prvi pregled da je vse ok potem pa tako...upam da boš kmalu spet srečka nosečka, da bo novo veselje pregnalo to bolečino v tvojem srčku..drži seuser posted image

Moj pregled v sredo je bil... mešani občutki, veselje ob UZ, ko je mala pikica migala (ima že 26mm) in strah ob novici da sem hpv pozitivna... dobila sem napotnico za urgentno v lj, kamor sem šla šele v petek in tam so mi po pregledu povedali da so celice ok, in da od tistih ki imajo hpv zboli le 5% za rakom ampak jih ponavadi zgodaj odkrijejo in ozdravijo... sem imela pravo živčno vojno te dni, kaj bo z menoj, kaj bo z otrokom-a, jokala, spala... noro, kako me je vrglo s tira... ko mi je moja gin povedala da sem pozitivna na brisu sem bila 100% da je konec z menoj...pa še ona je videla spremenjene celice.... joooojj...važn da je sedaj vse ok, le brise bom mogla dajat bolj pogosteje, naslednji me čaka čez cc 4 mesece..

ah upam da nisem zamorila... grem vas malo prebrat, sem ta teden net čist blokirala ob vsej zmedi...

Lepo se imejte dekleta*

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu tinika1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.9.2010 23:02:48   
Erin
aja, klaramay - za seznamuser posted image , nuhalno imam 28.9., naslednji pregled pa 11.10.

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
12.9.2010 8:31:36   
urshka
Nujno!!!

Prosim za pomoč..včeraj sem na hlačkah opazila malo krvi. Ker je bila sobota in pri nas na dežurnem ni pristojnega ginekologa sem se odločila, da se do zdravstvene pomoči ne bom napotila. Razen malo krvi (ki se je pojavila takoj po spolnem odnosu) nisem čutila ničesar nenavadnega. Jutri se odpravljam na pregled. Je čas za preplah??...kaj naj storim? Nasvete prosim!

Hvala...:((

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
12.9.2010 10:40:01   
Erin
urshka - rjava (stara) ali sveža rdeča kri? Danes še traja?  Če je še vedno prisotna in če je obilna se pojdi pokazat že danes, drugače pa počakaj do jutri. SREČNO*user posted image

(odgovor članu urshka)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
12.9.2010 11:04:33   
womanpolice
Živjo!

zdajle samo na kratko, ker letiva na celjski sejem. le poročam vam za petkov uz. naše dete je tak migalo sem in tja in G je lahko delala uz že čez trebuh. veliki smo točno toliko kot ustrezamo. ( petek 8 t in 6 d) - 2, 1 cm :-)

NOv pregled imam 12.10. MOja G je res suuuuuuuuuuuper in vedno dobim slikico...

lp

p.s. ta teden se kaj več oglasim. Slabosti so mal "boljše"  - niso tko zelo intenzivne...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
12.9.2010 12:06:09   
VevercaV
Urshka: Enako kot ti je rekla Erin, ti tudi jaz svetujem, ce te pa zelo zelo skrbi, pa shibaj na gin.urgenco, da te vsaj pomirijo in bos mirno prezivela to nedeljo. Goooood luck!
Womanpolice in ostalim ,ki ste v zadnjih dneh videle svoje malo bitje, da je vse v redu z njim pa cestitke in jaz se veselim z vami :).
Jaz imam jutri pregled (po vseh izcedkih me seveda mal skrbi in koooooomaj cakam), in porocam.

Lep preostanek nedelje, soncek ;).
lpv

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
12.9.2010 12:52:04   
enkratna
urshka, mene je npr. ginekolog opozoril pri vaginalnem UZ, da bom lahko po pregledu imela krvavo sled in da naj me to ne prestraši. Imela sem rjavkasto sled tudi pri odnosu pred pregledom, tako da je zgleda vse to povezano...

Je pa res, da sem v prejšnji nosečnosti 2x imela rjavkast izcedek, ki je bil posledica hematoma (zdravil takrat nisem posebnih dobivala, ker sem bila že zaradi umetne oploditve prve tri mesece na Dobrostonu). Sem pa pri drugi nosečnosti dobivala Dobroston v bolnici, kamor sem šla zaradi krvavitve (takrat se je začelo z rjavim izcedkom in po 5-ih dneh končalo s SS).

Kot pravijo punce: najmanj kar je, pojdi na urgenco, če krvavitev ni ponehala oz. če se izcedek količinsko povečuje... Držim pesti, da bo vse OK! user posted image

(odgovor članu urshka)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
12.9.2010 13:56:17   
urshka
Izcedek ni bil obilen (morda dve kapljici).., mislim pa da je bila kri malce sveža. Zdi se mi da je posledica odnosa, vendar si ne znam predstavljati kako. Danes je vse ok in po tistem včeraj ni ne duha ne sluha o kakšnem rjavem ali krvavem izcedku. Ne želim prehitro paničarit ali se "psihirat". Počakala bom do jutri in videla kako in kaj...Zanimalo me je le, če ima katera podobne izkušnje. hvala za pomoč :)

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
12.9.2010 21:00:19   
KlaraMay
hey.

Na hitro se javljam .... nedelja se bliža koncu in počasi se bo treba pripravt na nov teden .... že par ur se niste javile ... no vsem, ki imate težave, upam upam upam upam, da je minilo!!!! user posted image user posted image

Preden grem spat pa posodobim še seznam. user posted image

(odgovor članu urshka)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
13.9.2010 8:25:18   
bušek33
dobro jutro v nov dan in nov teden
jaz sem se komaj k sebi spravila, zgleda da tudi ve, saj še nobene ni goruser posted image
vam pošiljam en  user posted image  da bo šlo lažje
dejmo dejmouser posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
13.9.2010 8:51:13   
sesil
dobro jutro
tamalo sem peljala v vrtec (jok in stok), zdej pa bi lahko že pospravla vse igrače in ropotijo...ampak se mi ne da.
razen tega da me vse boli ker sem padla na mokrih ploščicah in to je zgledalo tako kot v risanki - auč, je drugače vse ok.
drugače pa lep začetek delovnega dne, tedna. 

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
13.9.2010 9:48:18   
enkratna
Dobro jutro vsem. Danes sem vsa povožena - že tri dni prav grdo zbruham vse iz sebe. Zdaj sem ugotovila, da mi je najmanj slabo (ali skoraj nič) pa še tišči me ne, če sploh nič ne pojem user posted image

Me veseli, da se je urshka vse dobro izšlo!

KlaraMay, ti si pa zgleda med posodabljanjem seznamčka zaspala user posted image ? Jaz imam jutri pregled, ampak ni potrebno za to popravljati seznama, ker bo tako ali tako kmalu za brisati oz. spremeniti na nov datum.

sesil, samo da je vse OK! Mene vsakič zvije, ko grem iz banje - je tako štorasta, da sem se že parkrat prijela, da ne cepnem. Komaj čakam selitev v novo stanovanjce, kjer je tuš kabina in ne bo več teh strahov....

Pogrešam sonce!

< Sporočilo je popravil enkratna -- 13.9.2010 9:49:39 >

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
13.9.2010 12:38:12   
Tincy90
Dan!user posted image

Upam, da se vam lahko prdružm. Roka mam sicr dva zlo smešna pa sm sepri marčevkah že prfočkala, zdj se bom pa še pr vas kr mislm d bomo mi kr aprilski.user posted image po menstruaciji mam PDP 28.3., po UZ pa 16.4. Sem pa 2.user posted image , mam že eno punčaro Aliso k bo hmal stara 9 mescev, sm z Dolenjske in stara sm 19 let.user posted image prvi pregled sm mela prejšni teden in sm noseča nekje 8 tednov tko da nasledni pregled pri 16.tednih mam šele 4.11. Mam pa že lepo prvo slikco z UZ kjer se mala pikica lepo vidi.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
13.9.2010 12:55:53   
darhaha84
Da se še jaz pofočkam. V petek sem bila na pregledu in sem videla pikico, stara je 7 tednov, srček ji bije, velika je pa 0,92 cmuser posted image  Ker je g. znanka sva se zmenile na ponovni pregled čez 14 dni, ko bo pikica malo večja in jo bom bolj videla in takrat mi bo naredila, še druge preiskave (voda, kri, pritisk...)
Tako, da videla sem jo žeuser posted image  Datuma točnega mi ni še določila (enkrat čisto na koncu aprila bouser posted image )

Znaki: prsi me bolijo že nekaj časa, vendar ni hudo (vse za user posted image user posted image ). Sicer me bolijo bolj ponoči in se zaradi tega večkrat zbudim. Zvečer pa zaspim v momentu, ko se vležem – prav neverjetna sem. Zvečer sem pa cca. ob 10ih že cisto zaspana, zjutraj sem pa že zgodaj zbujam (za v službo ne potrebujem nobene budilke – sem ob 6ih že pokonci). Zbujam se pa tudi lačna kot vlok (prej celo dopoldne nisem mogla nič jesti, zdaj bi pa najraje najprej nekaj pojedla in se potem šla obleči), komaj zdržim, da pridem do službe in pojem tisti jogurt. Je zanimivo, da sem ful pogosto lačna in pol naredim dva griza (npr. jabolka) in sem ful sita in ne spravim nič več vase. Ful smešno – isto se mi dogaja pri kosilu (naložim si poln krožnik pol pa vse pustim, ker enostavno ne morem večuser posted image ). Drugih znakov pa nimam (raznih slabostiuser posted image user posted image ).
A vam se že kaj pozna? Jaz imam kar napihnjen trebušček (kot, da nekaj dni ne bi šla na WC
). Prej sem imela raven trebuh in se mi mogoče zato tako vidi.
Aja, pa ne vem kaj naj z aerobiko. Danes sem imela namen začeti spet hodit na aerobiko, pa mi je g. rekla da ni ravno priporočljivo skakat. V soboto sem bila pa na Šmarni gori in je bilo gor kar nekaj nosečnic (tam nekje 6m) in sem si mislila, saj te tudi malo skačejo čez tiste korenine ko gredo dol pa je očitno vse ok. Pa še moj je rekel, da verjetno ne more biti nič narobe (čeprav tipi na to gledajo drugače). Zdaj me je pa strah, če bo kaj narobe (ss), da je to zato ker sem šla na aerobiko. Malo sem brala še na med.over.net, pa je tudi ne odsvetujejo. Itak bi hodila do ene 3m, oz. dokler lahko in se bom počutila dobro. Ne vem kaj naj naredim.user posted image user posted image

Drugače pa je nekaj najlepšega videti življenje v trebuščku user posted image
Joj, sem cel roman spisala...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
13.9.2010 13:02:50   
urshka
Hojla punce...sporočila bi le, da so moji strahovi odveč in hvala za pomoč. Danes sem bila pri ginekologinji in videli sva srček, ki bije tako kot je treba. Naš user posted image je v 9 tednu velik že 3,3cm :) Danes je moj srečni dan. (Upam da bo tudi na izpitu tako fajn:)!)

Lepo pozdravček vsem!

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
13.9.2010 13:16:33   
sesil
pri aprilkah pa še nimamo dvojčkov?!

urshka, sem prov vesela zate da je vse ok. vem kako je z izcedki, sem bla sama ena tistih...

(odgovor članu urshka)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
13.9.2010 15:20:20   
enkratna
Dobrodošli Tincy90 in darhaha84 user posted image

Več nas je, bolje je user posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
13.9.2010 15:23:20   
Tincy90
Hvala za dobrodošlico.user posted image ma morm povedat da unih marčevkah sploh ne morm dohajat, tok jih je pa še pišejo nonstop.user posted image mi je kle kr bolj ušeč k ni tazga tempa.user posted image in kako ste kej drgač? Ma vas bom šla mal za nazaj prebrat da bom vedla za kaj se gre tuki pr vas.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
13.9.2010 15:51:26   
VevercaV
Cau,
se javljam z dobrimi obcutki, na pregledu je bilo vse OK, krvavitev ni vec videti in je super. Mali je 2.6 cm in srcek bije:). PDP spremenjen na 16.4.2011.
Konec bolniske!
Enkratna, drzi se, mislim nate in na vse, ki vam je slabo, da cim bolje prenesete..in da cimprej mine..
Papa in vse ostale uzivajte, vsem novim pa en velik objem!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.