|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
19.8.2010 19:27:25   
KlaraMay
user posted image Paket za novorojenčka
user posted image Zavitki A,B,C za novorojenčka
user posted image Recinko - oprema za dojenčka

... to sm dodala na seznam, ko bomo rabile, da bomo hitro našle povezavo. Hvala za linke! user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 551
19.8.2010 19:59:12   
Čakajoča
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica83

Pozdravljene punce

Žal vam moram povedat da me lahko brišete s seznama ker sm imela SS user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem imela rjav izcedek danes že krvav sm šla na pregled je rekla da verjetno res ne bo nič ker je prenizko in ni blo srčka pol so se pa krvavitve močno povečale in naenkrat se je krepko ulilo in ko sem šla na wc se je vidlo da se je zarodek že izločil žal....tako da grem jutri na čiščenje. je mogoče katera od vas tukaj že bla in mi lahko pove kako to zgleda..hvala

pridne bodite in merkajte se      pa pa

O, joj! user posted image user posted image user posted image za tebe in da se čimprej "pobereš"! Res mi je žal, da je do tega prišlo!

Moja izkušnja o čiščenju je sledeča (mariborska bolnišnica): sprejeli so me noter in naredili preiskave, nato pa v operacijsko, kjer ti dajo anestezijo in ščistijo.

Jaz sem lahko potem šla 3 ure po operaciji domov. Preden te odpustijo še naredijo UZ, da vidijo, če še ni kje kakšen ostanek. Krvaviš še nekaj časa, potem pa se spet stabilizira. Najbolj pa me je to motilo, da sem bila skupaj s puncami, ki so delale splav. In ko poslušaš, kako se skušajo znebiti teh malih user posted image , ti pa si si ga srčno želel... Zgrizla bi jih... Če še takrat ne bi bila pod vplivom anestezije (sem bila še omotična) in vsega, ne vem, če bi lahko bila tiho... Na srečo, jih potem več nisem videla...

Želim ti, da ti ta dan čimhitreje mine in da po hitrem času spet zagledaš user posted image !

< Sporočilo je popravil Čakajoča -- 19.8.2010 20:01:25 >

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 552
19.8.2010 21:43:07   
Anonimen
KlaraMay - moj naslednji pregled si pozabila popravit - 8.9., pa link od nuhalne svetline popravi na http://sl.wikipedia.org/wiki/Nuhalna_svetlina ker link ne dela več... user posted image

Aja, sem se naročila na dodaten samoplačniški pregled naslednji petek, upam da se takrat kaj pokaže (in vmes ne preseneti kak izcedekuser posted image ) in bodo dobre novičke. KlaraMay, dopiši še datum 27.8. za pregled... Hvalauser posted image   Pa super za urejanje seznamauser posted image ....

čakajoča - meni bi se med temi dekleti ki načrtno splavijo "sfuzlal"... kokr sem nora bi jim še kaj v glavo vrgla ne samo rekla...

Meni so po včerajšnjem razočaranju minili skoraj vsi nosečniški simptomi..nisem utrujena več, ni mi slabo,... le zgaga me peče... ah, psiha...

A se meni zdi a sva res le dve, jaz  in Tira z gorenjskeuser posted image

lp

_______

user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
19.8.2010 21:52:09   
KlaraMay
user posted image

*****PDP***** 
nick, starost, kraj, št.user posted image , št.user posted image doma, spol, pregled (PP=prvi pregled, NP=naslednji pregled, NS=nuhalna), št. user posted image v trebuhu (srčkov)

x.4.
user posted image Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image
user posted image mama123, 3 user posted image , 2 user posted image , 30.08. NS
user posted image pufika, 17.8. PP
1.4.
user posted image anonimna 1, 2 user posted image , 10.08. user posted image
user posted image anonimna 2, 2 user posted image , 9.9
user posted image lananai, 29 let, Savinjska, 2 user posted image , 25.8
user posted image DeLucia, 29 let, 2 user posted image , 25.8 PP
user posted image Tira, 28 let, Kranj, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
2.4.
user posted image LeJo, Ljubljana, 09.08. PP user posted image
3.4.
4.4.
user posted image KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image , 03.09.
5.4.
user posted image Korina*, 31 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.8 PP, user posted image
6.4.
user posted image detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image
7.4.
user posted image pussycat, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image
8.4.
user posted image lepdan79, 2 user posted image
9.4.
10.4.
user posted image anonimna user posted image , 29 let, Radovljica, 2 user posted image , 18.8 PP, 27.8 NP, 8.9 NP
user posted image florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image
user posted image Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image , 16.9. NP
11.4.
12.4.
13.4.
user posted image MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
user posted image lo25, 36 let, Kraj, 2 user posted image , 1 user posted image , 26.08.PP
14.4.
user posted image Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image , 24.8 PP
15.4.
user posted image Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image , 15.9.
user posted image picikl, 24 let, štajerska
user posted image urshka, 25 let, okolica CE, 1 user posted image
16.4.
user posted image Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image
17.4.
user posted image *špela, 23 let, kraj, 3 user posted image , 1 user posted image
user posted image Anonimna, 30 let, iz Posavja, 3 user posted image , 1 user posted image , 01.09. PP
18.4.
19.4.
user posted image Čakajoča, 29 let, Maribor, 3 user posted image , 1 user posted image
20.4.
21.4.
user posted image pižmovka, 24 let, Bela krajina, 1 user posted image , 07.09. PP
user posted image miafilip26, 26 let, Maribor, 1 user posted image
22.4.
23.4.
user posted image bušek33, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.9.PP
24.4.
user posted image sreckica , 26 let, 1 user posted image
25.4.
user posted image ajtak, 27 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , PP 14.9.
26.4.
27.4.
28.4.
29.4.
30.4.

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 32 user posted image

držimo pesti za: user posted image rižka user posted image
z nami je bila tudi :user posted image lipi user posted image , user posted image Vrtnica83 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image nosečnost in delo (1)
    user posted image nosečnost in delo (2)

user posted image Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image Urejanje očetovskega dopusta

• vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image Priznanje očetovstva
    user posted image Kako do otroškega dodatka?

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
  • Neposredna povezava do sporočila: 554
    19.8.2010 22:01:03   
    KlaraMay
    IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen user posted image

Sem popravila seznamček. user posted image

Aja, sem se naročila na dodaten samoplačniški pregled naslednji petek, upam da se takrat kaj pokaže (in vmes ne preseneti kak izcedekuser posted image ) in bodo dobre novičke.

Torej si včeraj imela pregled. Se nič ni videlo ali kaj je bilo? Včeraj si bila šele 6t 4d, zakaj so tudi tebe tako zgodaj naročili? user posted image Kam pa greš na samoplačniškega?

Meni so po včerajšnjem razočaranju minili skoraj vsi nosečniški simptomi..nisem utrujena več, ni mi slabo,... le zgaga me peče... ah, psiha...

To je res le psiha. Verjetno si že pisala, pa sem zgrešila, ampak kaj je pa bilo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 555
    20.8.2010 7:20:49   
    sreckica
    Dobro jutro vsem skupaj! user posted image

KlaraMay, hvala za urejanje seznama - super stvari dodajaš gor, ki bodo res zelooo prav prišle! user posted image user posted image

Imam eno vprašanje - moje zizike so tik pred eksplozijo (vsaj po napetosti in bolečinah sodeč...). Kje ste kupovale nedrčke? Še posebej bom vesela odgovora tistih iz okolice Celja user posted image na kaj pa moram biti pri nakupu pozorna?

Vsem skupaj želim suuuuuuuuuper dan!user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 556
    20.8.2010 7:23:48   
    Čakajoča
    Dobro jutro!

Danes sem pa očitno jaz prva. Otrok v vrtcu, možek v službi, kaz pa pred RR!

Včeraj sva povedala mojim staršem za user posted image . Bila sta zelo vesela, ampak bomo se še bolj veselili po prvem pregledu.

Pri nas so res štorklje tiste, ki oznanjajo prihod user posted image ! Ko sem bila user posted image s sinkom, so bile štorklje 2 m stran od hiše - tisti dan sem zanosila.

V tej user posted image pa so 1 dan preden sem naredila test, letele nad našo hišo. In tako je možek včeraj povedal pri nas doma( so spet štorklje prišle k nam...)

KlaraMay tudi pri meni lahko dopišeš 02.09.2010 PP

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 557
    20.8.2010 7:25:38   
    florecita
    Vrtnica83 vem, kako ti je hudo, ampak verjemi kmalu mine, čimprej ko se sprijazniš, da je tako moralo bit, za tvoje in otrokovo dobro, prej neha bolet.

user posted image user posted image user posted image

anonimnauser posted image   pravijo, da znaki res včasih izginejo, pa se spet pojavijo,... ali pa kr izginejo in je z nosečnostjo vseeeno vse OK, to je po moje res le psiha!

No, naj vam povem, da popoldan in pa zvečer in tudi do danes,no, ni bilo nobenega izcedka.
    No, saj v bistvu ni bil tidto kot nek izcedek, zdi se mi le, da je bil moj tok (posledica vnetja,..saj veste kako zelo gosto zgleda)... malo obarvan. Vsega skup je bilo toliko : user posted image  ko bi združil modra poljauser posted image user posted image user posted image

pa prsa me še bolj bolijo, dosti bolj, tako da mislim res pozitivno!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
    Neposredna povezava do sporočila: 558
    20.8.2010 7:37:58   
    sreckica
    florecita user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu florecita)
    Neposredna povezava do sporočila: 559
    20.8.2010 8:18:15   
    womanpolice
    IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

deklice POČASI! vidim, da smo eni po kosilu, spali ko klade, drugi ste pa po tipkovnicah plesal user posted image user posted image mi je vzel časa, da sm prebrala, ampak js to tko užiiiiiivam user posted image

florecita, kar pejt, sam da boš bolj pomirjena! user posted image user posted image user posted image drugač se pa js tut podpišem pod čakajočin post - vse bo vredu, vem da bo!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lananai, hvalaaaaaaaaaa za link o paketu - js sm se pa ravn spraševala, če to še obstaja, pa vidim, da je to le še en dokaz, kok sm za cajtom (ne sam računalnikiuser posted image user posted image ) user posted image user posted image

jacki, ni panike, čeprou ponavad me folk pomladi za ene 7 let, ko me prvič vidijo, tk da je prou pasal, ko si me postarala user posted image user posted image user posted image user posted image

womanpolice, ja ja, bom rajši modro tiho, ker sem kot manjšinska 84-letnica (to se zdej fajn sliši... user posted image ) pač v manjšini (kakšne stavke danes sestavljam... grem rajš nazaj spat...), ampak mislim si pa svoje, da veš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

daj daj, smo se pač mal hecali :-) user posted image

(odgovor članu sreckica)
    Neposredna povezava do sporočila: 560
    20.8.2010 8:18:17   
    womanpolice
    IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica83

Pozdravljene punce

Žal vam moram povedat da me lahko brišete s seznama ker sm imela SS user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem imela rjav izcedek danes že krvav sm šla na pregled je rekla da verjetno res ne bo nič ker je prenizko in ni blo srčka pol so se pa krvavitve močno povečale in naenkrat se je krepko ulilo in ko sem šla na wc se je vidlo da se je zarodek že izločil žal....tako da grem jutri na čiščenje. je mogoče katera od vas tukaj že bla in mi lahko pove kako to zgleda..hvala

pridne bodite in merkajte se      pa pa

sploh ne najdem besed, ki bi ti jih izrekla.... zelo mi je žal. Upam, da si boš hitro opomogla in potem pogumno v nov boj za user posted image . držim pesti da bo naslednjič vse v redu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica83)
    Neposredna povezava do sporočila: 561
    20.8.2010 8:18:20   
    womanpolice
    IZVIRNO SPOROČILO: florecita

Vrtnica83 vem, kako ti je hudo, ampak verjemi kmalu mine, čimprej ko se sprijazniš, da je tako moralo bit, za tvoje in otrokovo dobro, prej neha bolet.

anonimnauser posted image   pravijo, da znaki res včasih izginejo, pa se spet pojavijo,... ali pa kr izginejo in je z nosečnostjo vseeeno vse OK, to je po moje res le psiha!

No, naj vam povem, da popoldan in pa zvečer in tudi do danes,no, ni bilo nobenega izcedka.
    No, saj v bistvu ni bil tidto kot nek izcedek, zdi se mi le, da je bil moj tok (posledica vnetja,..saj veste kako zelo gosto zgleda)... malo obarvan. Vsega skup je bilo toliko : user posted image  ko bi združil modra poljauser posted image user posted image user posted image

pa prsa me še bolj bolijo, dosti bolj, tako da mislim res pozitivno!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, vidiš... super!!!! user posted image user posted image user posted image držim pesti za naprej... da bo vse ok. Kar pozitivno! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 562
    20.8.2010 8:23:43   
    womanpolice
    Dobro jutro punce!

Kako kaj počutje? Pri nam prsi ne bolijo več tak kot so, so se pa slabosti povečale. Zdaj mi je slabo skoraj vsako jutro (dans nism mogla spat od pol petih do pol šestih, sem sam študirala ali bi šla na wc zbruhat al ne; pa nism šla... user posted image ). Moj pravi, da je to zelooooooooo dobroooooooooo, da tako ve, da je z njegovim pilotkom v mojem trebuščku vse v redu user posted image user posted image user posted image . Bliža se prvi UZ, ki se ga že tak veselim. Upam, da se bo že slišal srček... Je pa tko v MB, da v ambulanto an UZ (na umetni) partner "ne sme". Imam pa tko al tko prvi pregled pri svoji G 27.8. bo pa takrat lahk zraven in bo videl najino pikico...

Nič.. toliko za zdajle... se kaj tipkamo zvečer ali pa jutri... (moj mi kr vsak dan okupira računalnik, ker piše nalogo - naj mu bo... sej potem pa bo moral začel najino spalnico rihtat user posted image user posted image user posted image , pa otroško, pa vetrolov - ga bom na polno zaposlila po poroki... user posted image )

(odgovor članu womanpolice)
    Neposredna povezava do sporočila: 563
    20.8.2010 9:08:34   
    sreckica
    IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

deklice POČASI! vidim, da smo eni po kosilu, spali ko klade, drugi ste pa po tipkovnicah plesal user posted image user posted image mi je vzel časa, da sm prebrala, ampak js to tko užiiiiiivam user posted image

florecita, kar pejt, sam da boš bolj pomirjena! user posted image user posted image user posted image drugač se pa js tut podpišem pod čakajočin post - vse bo vredu, vem da bo!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lananai, hvalaaaaaaaaaa za link o paketu - js sm se pa ravn spraševala, če to še obstaja, pa vidim, da je to le še en dokaz, kok sm za cajtom (ne sam računalnikiuser posted image user posted image ) user posted image user posted image

jacki, ni panike, čeprou ponavad me folk pomladi za ene 7 let, ko me prvič vidijo, tk da je prou pasal, ko si me postarala user posted image user posted image user posted image user posted image

womanpolice, ja ja, bom rajši modro tiho, ker sem kot manjšinska 84-letnica (to se zdej fajn sliši... user posted image ) pač v manjšini (kakšne stavke danes sestavljam... grem rajš nazaj spat...), ampak mislim si pa svoje, da veš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

daj daj, smo se pač mal hecali :-) user posted image

womanpolice: sej veeeeeem, sej js tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
    Neposredna povezava do sporočila: 564
    20.8.2010 9:48:41   
    Čakajoča
    IZVIRNO SPOROČILO: florecita

Seveda bo vse dobro! Le pozitivno in pogumno naprej!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 565
    20.8.2010 10:05:44   
    lananai
    IZVIRNO SPOROČILO: LeJo
    bom probala poiskati link, na katerem si lahko ogledate pakete.

Sem že jst iskala stran, kjer so slike, pa nisem našla. user posted image Hvala, da si bila ti bolj vztrajna. user posted image

vrtnica user posted image user posted image user posted image vso srečo za naprej!

florecita, tako je treba - z optimizmom naprej! user posted image

Pa dobro jutro vsem! Danes sem bolj pozna, bolj petkova. user posted image

(odgovor članu Rina2)
    Neposredna povezava do sporočila: 566
    20.8.2010 10:06:08   
    lananai
    wp, sem te hotla že včeri vprašat, kaj je cerklaža?

(odgovor članu lananai)
    Neposredna povezava do sporočila: 567
    20.8.2010 10:15:14   
    pufika
    heeej... me ni par dni, pa mam ogromno za nadoknadit user posted image  kar pridne ste... z mojim sva imela še delo s selitvijo pa v službi potem gužvo in imam šele sedaj malo časa, da vse nadoknadim...
    žal mi je zate vrtnica83 user posted image  veliko veliko user posted image da bo kmalu in vse ok.

Meni niti ni slabo, le kakšna stvar mi nekoliko bolj smrdi. Me pa stalno špika in tišči, tudi ponoči se zbujam...ampak ko vem zakaj, sploh ni težko, samo lepo božam bušija... In imela sem tudi prvi pregled v torek. Beba se vidi, mala a s srčkom in lepo v mehurčku...imam pa endometr. cisto veliko 6,5cm na desnem jajčniku, tako da me kar skrbi, če bi kaj ovirala... G mi je rekel, da lahko komplicira, lahko pa da ne, vse kar lahko je, da opazujeva kaj bo...naslednji pregled imam 14.9., pa mi takrat tudi pove PDP (po moje nekje okoli 10.aprila).
    Vem da je še zgodaj, a ker imam že iz mladosti strije po nogah, se že sedaj mažem, kupila pa sem od Eucerina olje, ki mi še ful lepo diši.
    Za angelsound bova tudi midva naročila preko ebaya.

Kakšni posebni plani za čez vikend? Jaz bom nadoknadila s pospravljanjem in dremuckanjem, pa še piknik vmes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
    Neposredna povezava do sporočila: 568
    20.8.2010 10:15:50   
    Rina2
    florecita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam pozitivno naprej. sigurno bo vse OK!

Jutro punce! Veste kaj želim, vam vsem lep nosečniški dan!

A ja, pri nas so tudi štorklje napovedala nosečnost.user posted image So nekaj dni vztrajno letale nad hišo! Pravzaprav še vedno! user posted image

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu lananai)
    Neposredna povezava do sporočila: 569
    20.8.2010 10:36:49   
    lananai
    Mi gremo pa na morje ta vikend! user posted image Potem pa samo še par dni in končno 1. pregled!

(odgovor članu Rina2)
    Neposredna povezava do sporočila: 570
    20.8.2010 10:52:23   
    Čakajoča
    IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Mi gremo pa na morje ta vikend! user posted image Potem pa samo še par dni in končno 1. pregled!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko bi bila na tvojem mestu! Tako sem komaj čakala letošnje morje, pa ne vem, če bomo dočakali!

Upamo...

(odgovor članu lananai)
    Neposredna povezava do sporočila: 571
    20.8.2010 11:07:32   
    pufika
    o super morje...user posted image pri nas ga ne bo letos...pa nič za to- bo pa drugo leto nekoliko daljše user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
    Neposredna povezava do sporočila: 572
    20.8.2010 11:15:59   
    KlaraMay
    user posted image

*****PDP***** 
    nick, starost, kraj, št.user posted image , št.user posted image doma, spol, pregled (PP=prvi pregled, NP=naslednji pregled, NS=nuhalna), št. user posted image v trebuhu (srčkov)

x.4.
    user posted image Julija2011, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image
    user posted image mama123, 3 user posted image , 2 user posted image , 30.08. NS
    user posted image pufika, 17.8. PP, user posted image
    1.4.
    user posted image anonimna 1, 2 user posted image , 10.08. user posted image
    user posted image anonimna 2, 2 user posted image , 9.9
    user posted image lananai, 29 let, Savinjska, 2 user posted image , 25.8
    user posted image DeLucia, 29 let, 2 user posted image , 25.8 PP
    user posted image Tira, 28 let, Kranj, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
    2.4.
    user posted image LeJo, Ljubljana, 09.08. PP user posted image
    3.4.
    4.4.
    user posted image KlaraMay, 27 let, Ljubljana, 1 user posted image , 03.09.
    5.4.
    user posted image Korina*, 31 let, Maribor, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.8 PP, user posted image
    6.4.
    user posted image detece, 27 let, okolica MB, 2 user posted image
    7.4.
    user posted image pussycat, 28 let, Dolenjska, 1 user posted image
    8.4.
    user posted image lepdan79, 2 user posted image
    9.4.
    10.4.
    user posted image anonimna user posted image , 29 let, Radovljica, 2 user posted image , 18.8 PP, 27.8 NP, 8.9 NP
    user posted image florecita, 29 let, Bela krajina, 3 user posted image
    user posted image Rižkoo, 28 let, Celje, 2 user posted image , 16.9. NP
    11.4.
    12.4.
    13.4.
    user posted image MeGi20, 23 let, Novo mesto, 2 user posted image
    user posted image lo25, 36 let, Kraj, 2 user posted image , 1 user posted image , 26.08.PP
    14.4.
    user posted image Womanpolice, 29 let, okolica LJ (blizu Zasavja), 1 user posted image , 24.8 PP, 27.8 NP
    15.4.
    user posted image Jacki, 28 let, okolica LJ, 1 user posted image , 15.9.
    user posted image picikl, 24 let, štajerska
    user posted image urshka, 25 let, okolica CE, 1 user posted image
    16.4.
    user posted image Ovčka11, 36 let, okolica LJ, 3 user posted image , 1 user posted image
    17.4.
    user posted image *špela, 23 let, kraj, 3 user posted image , 1 user posted image
    user posted image Anonimna, 30 let, iz Posavja, 3 user posted image , 1 user posted image , 01.09. PP
    18.4.
    19.4.
    user posted image Čakajoča, 29 let, Maribor, 3 user posted image , 1 user posted image , 02.09 PP
    20.4.
    21.4.
    user posted image pižmovka, 24 let, Bela krajina, 1 user posted image , 07.09. PP
    user posted image miafilip26, 26 let, Maribor, 1 user posted image
    22.4.
    23.4.
    user posted image bušek33, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.9.PP
    24.4.
    user posted image sreckica , 26 let, 1 user posted image
    25.4.
    user posted image ajtak, 27 let, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , PP 14.9.
    26.4.
    27.4.
    28.4.
    29.4.
    30.4.

SEZNAM APRILČIČ 2011 ŠTEJE ŽE : 32 user posted image

držimo pesti za: user posted image rižka user posted image
    z nami je bila tudi :user posted image lipi user posted image , user posted image Vrtnica83 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

PRVO TRIMESEČJE:
    DRUGO TRIMESEČJE:
    TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO           MERE

user posted image user posted image www.noseca.com/

user posted image

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    user posted image PREGLEDI           user posted image NUHALNA SVETLINA  
    user posted image SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           user posted image OTROČARIJE.NET  
    user posted image ŠOLA ZA STARŠE           user posted image NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    user posted image VSE O NOSEČNOSTI           user posted image MAMA.SI  
    user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           user posted image BABY BOOK   

• DODATNE INFORMACIJE ZA BODOČE STARŠE
    user posted image Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
    user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
    user posted image nosečnost in delo (1)
    user posted image nosečnost in delo (2)

user posted image Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
  • vloga S-1/1
  • priloga S-1

user posted image Urejanje očetovskega dopusta

• vloga S-1/2
  • Apriloga S-1

user posted image Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    user posted image Priznanje očetovstva
    user posted image Kako do otroškega dodatka?

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
  • Neposredna povezava do sporočila: 573
    20.8.2010 11:16:41   
    lananai
    Sej pri nas bo tudi le za vikend. Celotedensko morje je letos odpadlo. user posted image

(odgovor članu pufika)
    Neposredna povezava do sporočila: 574
    20.8.2010 11:23:05   
    jacki
    Hejla!

Najprej user posted image user posted image user posted image Florecita za lepe novičke user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, dons sem se komaj iz postelje skobacala...mi je blo tolk slabo, da nisem vedla, a mi bo sploh zneslo do WC al ne, pa sem le zdržala in nič bruhala... Drug teden začenm spet s sližbo...konc dopusta...mi še ni jasno, kako bom delala, ker mi je tolk slabo user posted image user posted image user posted image GRrrrrr.... pa itak še nimam namena povedat, da sem user posted image , tko da upam, da mi bo uspel prikrit...

Drage moje, uživajte na morju-doma oz. ta vikend (pa dons tud lohk že, saj je PETEK, dan za zadetek user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu lananai)
    Neposredna povezava do sporočila: 575
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......