|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
9.1.2011 19:37:00   
pajkica2
ajtak, a je to marina funtana v ozadju? kampiranje je zakon. user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
9.1.2011 19:45:56   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: pajkica2
Na family fix gre tudi Cabrio lupinica. Razlika med Cabrio in Pebble je v tem da je nova bolj ležeča (kar je boljše za otroka, je lahko dlje not) ter da ima boljši sistem za privez otroka. Če najdeš kje ugodno Family fix in Pebble komplet mi prosim javi. Na kiddies24 je rdeč komplet 299eur+ poštnina. v pokapolonici pa je lupina ugodno 169eur, ne vem pa koliko pride baza.

Maxi Cosi Family Fix pride 175€ v BabyCentru. Tak predračun mi je dala sredi decembra .... upam, in čakam na akcijo user posted image . Maxi Cosi Pebble pa bom res vzela kr v pikapolonici.

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
9.1.2011 19:54:25   
wessna
oooooooooo user posted image , ste se zbudile.. tle je tooook dolgčasen turoben dan..megla in vlaga..pa še mraz..nwm kam se naj dam..

sam da se teden obrne pa bom jipi jaja jipi jipi jauser posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
9.1.2011 20:23:52   
jacki
Hejla aprilčice!
Evole,včerajšnja slaba vollja je minilauser posted image , počutim se super (že 2 dni sem brez krčevuser posted image user posted image user posted image user posted image ), pa še sonček je bil danes, tako da sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
V četrtek imam pregled pri G...me zanima kok se je kaj dojenčica zredila, ker mi niso več prov nosečniške hlačeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdo bi si misluuser posted image user posted image user posted image Sej gor jih spravim do trebuha, elastika čez trebuh je pa tolk napeta, da me prov tišči, tako da morem kupit ene bolj na izi elastične hlače...to bo tud še zanimivo raziskovanje, glede na to, kolk težko sem našla tele hlače (da so mi prov v riti)...

Če ne bi dobila vozička, bi bil moj favorit Baby boom, ker mi je ful ušeč po obliki in barviuser posted image
se pa še odločava z možem, al bova kupila lupinico od Baby booma http://baby-boom.si/ponudba/dodatna_oprema/39/avtosedez_lupinica/ al pa tole od Osann-a http://www.mali-vragci.si/avtosedez-osann-beone-sp-plus-rol-green-2010-p-588.html?osCsid=75dbf8c51bd91aba0f9dff0b26577646 JE pa tale Osannova dobila dobre rezultate varnosti 09 leta od amzs... Uglavnem ena od teh dveh bo najina user posted image user posted image user posted image

Nakupovanje... sem imela ves čas v glavi, da bom med telimi razprodajami nakupila večina stvari za user posted image , zdej sem pa na bolniški doma pa nikamor ne morem, možeku pa ne dovolim, da bi šel v šoping brez meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Računam na to, da se mi stanje izboljša do te mere, da bom šla lahko en dan v LJ in nabavla vse kar je nujno potrebno za prve tedne...

Bodite lepo,
Jacki

< Sporočilo je popravil jacki -- 9.1.2011 20:26:40 >

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
9.1.2011 20:24:27   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: pajkica2

ajtak, a je to marina funtana v ozadju? kampiranje je zakon. user posted image

Jp, smo bili v FKK Istra user posted image

Punce a katera ve kaj več o preklampsiji? Včeraj se mi je namreč iz nepojasnjenega vzroka začelo bliskat pred očmi in je trajalo kar kakšne pol minute, pa nisem vstajala ali delala hitrih gibov, niti nisem gledala v luč... Bi to loh bilo to? Imam pa skoz rahlo povišan pritisk, zatekam še ne.

Priporočala bi večjo previjalno. Lahko pa narediš tako kot jaz, ko sm kupila rabljeno previjalno s tremi predali ozko, potem sem dala pa delat desko, ki smo jo nato našraufali na predalnik in gor sm dala veliko previjalno podlogo user posted image  

Grem na kavč potem pa spat, sm jutr spet 5:30 auf user posted image

Btw, še 4 tedne in nastopim z dopustom user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
9.1.2011 20:53:22   
ovčka11
Ojla ponočnjakinje....

Včeraj zvečer - ponoči pa se vam je dogajalo user posted image . No, saj če ponoči čvekate - a to pomeni, da bo ponoči dež? user posted image

Wessna - kako kaže - kdaj prideš dol? Daj, da ti zorganiziramo ta AS!!! A se boš oglsila pri Rolkici v službi?

Jaz grem v torek (ko imam izhod k zdraniku) pogledat v Pikapolonica za tisto previjalno desko, ki se jo na posteljico nastavi... pri nas na žalost ni placa... Vem pa da je velika previjalna s predalniki zakon  -smo jo imeli tudi mi pri tamali... zdaj bomo pač improvizirali

atjak - mislim, da so pri preeklampsiji pomembne tudi neke beljakovine, ki so potem prisotne v urinu? Kolikor sem brala na Pušenjakovem forumu je to mogoče migrena - tista z auro? A te tudi glava kaj boli? Pritisk naj ne bi bil pomemben, če je enak kot na začetku nosečnosti in se ni dvignil...? Mogoče vseeno raje povprašaj Pušenjaka user posted image

jacki - sem očitno kmalu za tabo.... tudi jaz se čudim, kam bom čez kakšen mesec spravla trebuh. Imam pa take, ki imajo tudi pas iz blaga, na elastiko.... Mami pa sem včeraj že zaplenila (sposodila) eno široko bundo - plašč

< Sporočilo je popravil ovčka11 -- 9.1.2011 20:54:45 >

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
9.1.2011 21:05:16   
ovčka11
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

ponočnjaki jauser posted image

tako je ko ne moreš spat..bomo rabli enga da nas malo v rit nabrca, da gremo prej pod rjuheuser posted image

saj ne da sem že ob 6 vstala, pa šla kuhno pucatuser posted image sploh nwm kam naj se še dam..

Saj jaz sem tudi pravi ponočnjak postala.... zvečer pokoci do 1., zjutraj že ob 6.30 zbujena, ob poldne pa me je zmanjkalo za eno urco.... in se zgodba ponavlja iz dneva v dan...

Sreckica - moje sožalje.... je pa dosegla res lepo starost...

A je kakšna sveža novica iz LJ porodnišnice o naši Enkratni in Leonu?

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
9.1.2011 21:06:25   
wessna
ovčka sva se dogovorili z rolkico, bom se kar na njen šiht pritihotapla user posted image

pridem pa v petek zvečer..komaj čakam..moram si še organizirat da me ključi nekje čakajo, da bom v stanovanje prišlauser posted image

a je še  katera na fb?

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
9.1.2011 21:09:13   
ovčka11

ovčka sva se dogovorili z rolkico, bom se kar na njen šiht pritihotapla user posted image

pridem pa v petek zvečer..komaj čakam..moram si še organizirat da me ključi nekje čakajo, da bom v stanovanje prišlauser posted image

a je še  katera na fb?

Super... mi se pa pol v ponedeljek vidimo user posted image . Pa lepo uživajta ob poslušanju srčka user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
9.1.2011 21:12:49   
wessna
bom prišla za kakšno urco, k pol se pa morm še od dragega poslovit, ker šibam nazaj na dunaj zvečeruser posted image saj mi ni, pa kaj čmo..

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
9.1.2011 21:15:10   
wessna
joj ja punce, jaz bom kar direkt s pregleda na rudnik prišla..tako da če bo kakšna lahko tud okol 4 prišla bi blo super..

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
9.1.2011 21:15:19   
spela**
Hej nosečke!!
Ve ste pa res pridne!Ponoči dolgo klepetate, zjutraj pa zgodaj vstajate!user posted image user posted image
Mi smo se včeraj vrnili z enega krajšega dopusta v Portorožu in je takoooo pasalo!Bi šla kr nazaj!!user posted image
Super, da je Leon ok!!user posted image user posted image
Sem utrujena pa bi šla tak spat pa Bor še tu okrog mene skače!Ga grem hitro v pojslo spravit!Se javim kaj čez teden!user posted image
Aja vidim da se konektate na fb...če me želi katera dodati sem Špela Frangež!user posted image
Lepo in mirno noč vam želim!!user posted image

Bor
8.09.2009; 49,5cm , 2820g
8.10.2009; 53cm , 3515g
5.11.2009; 55,5cm , 4375g
10.12.2009; 59cm , 5130g
14.1.2010; 64cm , 5900g
4.3.2010; 67cm , 6.740g
23.9.2010 77cm , 9200g

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
9.1.2011 21:16:52   
KlaraMay
jacki Planiraj pridt v LJ, naslednji teden, ko se dobimo Aprilčice na 2 srečanju.
http://doodle.com/fznyihqazk59qph6 POFOČKAJTE SE !!!!!!!!!!!!!!!

Previjalna: OK, prepričale ste me, bom res kr vzela tavečjo.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
9.1.2011 21:19:26   
KlaraMay
Jst sm te dodala. Sta pa dve "Špela Frangež" in sem takoj prepoznala fantka na sankah, saj si enkrat to slikico tudi tukaj objavila user posted image user posted image

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
9.1.2011 21:20:15   
wessna
tud js sem te dodala..vesna esa

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
9.1.2011 21:23:41   
KlaraMay
joj ja punce, jaz bom kar direkt s pregleda na rudnik prišla..tako da če bo kakšna lahko tud okol 4 prišla bi blo super..

Wessna kje imaš G? V katerem delu LJ?

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
9.1.2011 21:26:42   
KlaraMay
KlaraMay bere poste od 151 strani naprej .... z razlogom user posted image ... in bo malo odsotna ...

wessna gtalk po tem, ko končam, če boš še pokonci? ... klikn me, ok?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
9.1.2011 21:31:37   
sreckica
previjalna: mi2 sma v ikei vzela uno, ki se prišraufa nad pralni stroj (al pač kam drugam) in se pol raztegne nad stroj, ko jo nucaš, drugač je pač zložena. je problem s placom in nama je to optimalna rešitev. pa še velka je. tkole zgleda : http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80141708

postlca od lip poljčane: je pa tale: http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/otroske-postelje/julia-vecfunkcijska-posteljica.php

wessna: js sm tut na fb - ti posljem zs user posted image  

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
9.1.2011 21:34:36   
sreckica
spela js sm te tut user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
9.1.2011 21:41:14   
wessna
klaramay dogovorjeno..

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
9.1.2011 21:43:58   
KlaraMay
sreckica te bom še jst dodala na Fb.
Zakaj pa Julijo in ne Zoje? Jaz bom verjetno Zojo vzela, mi je lepša. Sam zdele nevem še kakšna razlika je med njima. Je pa Zoja novejši model a ne? K lansko leto, ko sem gledala Zoje še ni bilo, je bila samo Julija in mi je bila takooooooj všeč. user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
9.1.2011 21:48:11   
sreckica
rolkica una neznana bejba k te je dodala n fb sm js user posted image user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
9.1.2011 21:55:19   
sreckica
KlaraMay kok sm pa zojo spregledla user posted image ceprou ugotavljam, da je to prakticno ista postlca, ni? sam zoja je poslikana. a je se kej drugac?

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
9.1.2011 22:05:48   
pajkica2
ajtak, super izbira. samo naslednje leto bo ta del tekstilni, vse skrbi kako bo to izgledalo. user posted image glede preklampsije, pazi na pritisk, če se je povišal in je konstantno povišan, pa če bi ti voda zastajala (če bi bila zabuhla, zatekala, se zredila na hitro). kdaj imaš redni pregled? ti vedno vzamejo urin?

klaramay no če najdeš kje akcijo Familyfixa javi. Ti dve posteljici sta tudi meni zanimivi, a jih imajo kje v živo razstavljeni? So pa ravno še enkrat dražje kot Ikeine, zato bi jih rada videla v živo da primerjam materiale če se splača dat toliko več.

Sreckica, tale ikeina previjalna je res fajn velika, pa še praktična. Sem jo videla pri prijateljih pa tudi v raznih lokalih in se fajn obese. Jaz si ne predstavljam imeti previjalne drugje kot v kopalnici.

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
9.1.2011 22:28:59   
sreckica
pajkica mi2 sma bla ziher, da boma postlco v ikei vzela, pol sma bla pa vceri gor in sem jih gledla in sem bla ful razocarana nad njimi. ja, se splaca dat tolk vec za to od lip-a, pac za moje pojme, pa gledam na vsak euro, k ga lahk prisparam - ampak za to postlco se za moje pojme (v primerjavi z ikeino) splaca dat!

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......