|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
8.1.2011 22:41:15   
wessna
bomo s5 pozniuser posted image povej..js mam fb, skype in gmail..ti pošljem na zasebca user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
8.1.2011 22:46:31   
Peli
KlaraMay maš ZS!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
8.1.2011 22:55:51   
Peli
Ojla!
Komej zdej sm pršla do računalnika, spat pa spet ne morm, k sm se opoldan naspala. Dons me je zjutrej mal zoprnija matrala, k je user posted image taboril pred rač., zravn pa načrte delov, kaj vse bi še naredil, in kam vse bi še šli, mi pa na en RD povabljeni..., nazadnje sm ta večjega napokala v avto in sva šla v nabavo. Nazaj sm pršla ko prerojena user posted image .

Zdej se bo pa počas treba mal v imena poglobit, a se kje na netu najde kej pametnga?

ajtak - a potem vi s prikolico greste na morje da vse to s sabo peljete? Mi mamo avto že tako vedno čist zapolnjen, pa kufer na strehi...

Drgač pa jest mislm da svtle barve za voziče, lupinice... sploh niso problem, seveda če je vseskupaj pralno. Jest sm pr 1.user posted image imela bež voziček z notranje strani, pa če se je umazal sm ga vrgla v stroj pa v sušilca in drug dan je bil "kot nov".
Na tele lupince se pa jest kej dost ne spoznam, se nikol sploh nism tolk poglablala v to, k mava z mojmu take gajbice k še nimajo isofix sistema, sploh pa bova mogla avto menjat, če bova hotla 3 otroke zadej v sedežih vozit. Mam pa eno lupinico Kiddy, ma bo že zdržala še enega user posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
8.1.2011 23:04:49   
wessna
peli 3 še kam stlačiš..kam bom pa jih js 8user posted image  

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
8.1.2011 23:09:39   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: wessna

peli 3 še kam stlačiš..kam bom pa jih js 8user posted image  

Kombi al pa kr ta mal avtobus! user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
8.1.2011 23:14:11   
wessna
kr ta velikega, bomo še postle namontiraluser posted image ...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
8.1.2011 23:26:13   
wessna
klaramay kam si nam pa ušla zdajuser posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
8.1.2011 23:33:11   
KlaraMay
evo me user posted image

Vas že dodajam na FB in gmail chat. Peli pod tvojim imenom in priimkom so pa kar 3. ... No mislim, da sem po slikici oziroma dveh blond fantkih tapravo dodala .... Sporoči mi :)

p.s. moje pravo ime je Lana.

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
9.1.2011 0:12:51   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

evo me user posted image

Vas že dodajam na FB in gmail chat. Peli pod tvojim imenom in priimkom so pa kar 3. ... No mislim, da sem po slikici oziroma dveh blond fantkih tapravo dodala .... Sporoči mi :)

p.s. moje pravo ime je Lana.

Sm ta prava user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
9.1.2011 0:37:03   
fragola
jaz tudi še ne spim

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
9.1.2011 0:40:07   
fragola
kje ste vse zdej

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
9.1.2011 0:40:48   
wessna
na gmailu user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
9.1.2011 0:50:55   
fragola
pište se v uho, pa drugič bom poslala še meil, zdej pa grem provat spatuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
9.1.2011 0:51:45   
wessna
hehe..velja..nočko

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
9.1.2011 1:13:40   
KlaraMay
pošljite ZS, da se konektamo user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
9.1.2011 8:41:18   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

ajtak - a potem vi s prikolico greste na morje da vse to s sabo peljete? Mi mamo avto že tako vedno čist zapolnjen, pa kufer na strehi...

zdaj si nas pa dobla user posted image
Vedno gremo z dvemi avtomobili user posted image , grejo starši zraven pomagajo postavt, smo en vikend skup, potem mi kraljujemo sami, oni pridejo smo spet mal skup, pa mi gremo, ko majo pa oni konc dopusta pa ponavadi gre tja sestra, pa je tm en vikend pa vse spokajo in z dvemi avti nazaj...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
9.1.2011 9:24:12   
emina83

Morgen!

Lej jih, lej naše midnight čvekeuser posted image user posted image user posted image . Uf, če bi vedla, da ste tak dolg pokonc, bi se pa lahka skup družleuser posted image . Jst sem tud tak ponočnjak, da je kr kej...

Avtosedeži- Mi imamo enega Recarota, in enega Concorda (Ultimaxa), za novga user posted image bom pa zamenjala svojga Ultimaxa s svakinjo za Maxi Cosi Cabriofix. Itak pa morm kupit za tamalo (najstarejša) Concord Transformerja, ki ga imajo v pikapolonici trenutno v klub ceni in je kr fajn znižan. Mislim, da bodo vsi 3-je uspešno naloženi na zadnji klopi našga enoprostorca.

Za imena tut jst še nič nisem razmišljala, sej na konc bo pa tak kot pri prvih dveh, da se še v P nisem mogla odločituser posted image

Vozički in barve. Jaz tudi imam tako kamuflažno barvo za voz- kargo kaki in mislim da se madeži gor ne bodo kaj hudo poznali, je pa res, da sem pri tamali imela Chicco S3 v oranžni barvi- je kr svetla, pa tudi ni bilo kakih težav, sem vse lepo sproti brisala z vlažilnimi robci in ko smo prišli domov, sem ga takoj umila še z vlažno krpo, pa je blo.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
9.1.2011 9:26:24   
emina83
Sem pa res ena zlata ribicauser posted image user posted image user posted image

Ve katera kaj novega o Enkratni in Leonu? Kako sta kaj?

Pa sreckica tudi upam, da je imela bolj uspešen shoping dan v Ikei kot jaz. Pa sej ju3 spet pridem na svoj račun. Če pa še ju3 ne dobim vsega, pol bom pa res user posted image ...

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
9.1.2011 10:29:23   
wessna
ponočnjaki jauser posted image

tako je ko ne moreš spat..bomo rabli enga da nas malo v rit nabrca, da gremo prej pod rjuheuser posted image

saj ne da sem že ob 6 vstala, pa šla kuhno pucatuser posted image sploh nwm kam naj se še dam..

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
9.1.2011 10:36:01   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: emina83

Vozički in barve. Jaz tudi imam tako kamuflažno barvo za voz- kargo kaki in mislim da se madeži gor ne bodo kaj hudo poznali, je pa res, da sem pri tamali imela Chicco S3 v oranžni barvi- je kr svetla, pa tudi ni bilo kakih težav, sem vse lepo sproti brisala z vlažilnimi robci in ko smo prišli domov, sem ga takoj umila še z vlažno krpo, pa je blo.

MI MAMO TUUUUUUD TEGA user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
9.1.2011 18:17:08   
sreckica
ne mi hodit jokat, če bo spet cel tedn dež!!! poglejte, kolk ste načvekale!!!!! babe!!!! user posted image user posted image user posted image   pridne ste ble, ni kej... še nism uspela vsega prebrat, bom zdele user posted image drgač pa js bi tuuuuuuuuuuuut čvekala - do onemoglosti in še dlje user posted image user posted image

šoping v ikei je bil uspešen - sma kupla previjalno za našo princesko, un za česn stiskat (ne za princesko), set loncev za kuhanje (za 1,5 EUR!!!!), pol pa še miljon drobnarij. postlce nisma kupla, sma najdla pr LIP Poljčane popolno in jo boma tam vzela. če hoče ktera vidit, nej pove, pa prlimam link user posted image

drugač pa gremo jutr spet za pogrebom - u petek ponoči je umrla moja prababica user posted image pravzaprav sprejemam zadevo čist tko... vsakdanje. sm čudna, ne? stara je bila 94 let in se je zadnje 14 dni pričakovalo, ker je mela zelo visoko vročino in je komi dihala. je pa dočakala lepo starost in imela je super življenje, tko da... takle mamo. user posted image

nč drage moje, se grem zadet s skuto pa gozdnimi sadeži. uživite!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
9.1.2011 18:31:40   
KlaraMay
sreckica kaksno previjalno in za kolk evrov?
Ja prpopi postlco. :) Jaz ravno to danes raziskujem po netu. A so une ozke previjalne enako OK kot tiste široke?
Rajši bi imela taširoko previjalno na katero gre široka npr. 85cmx75cm previjalna podloga.

In še iskreno sožalje! Zdaj ni pravi čas, da user posted image žaluje. user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
9.1.2011 18:36:32   
VevercaV
Punce sam res - pridne ste! Sam danes čez dan pa nobene?! Spite, ane hahahaha?
No, vreme oz temperature so bile res fajn za hodit naokrog.

Srečkica - najprej sožalje user posted image ..

Daj povej kateri model posteljice si pa izbrala pri Lip Poljčane?
Pa jaz tudi nameravam kmalu v Ikeo pogledat te zadeve, katero previjalno si si izbrala? Imajo fajn izbiro?

Kako kaj enkratna, se mali Leon drži?

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
9.1.2011 19:30:46   
Peli
Ojla!
Jest sm dons zjutrej res spala skor do pol 10h, potem pa smo se potepal, sta bla pa maldva tolk zmatrana, da sta ob pol sedmih že oba zaspala - luksuz!user posted image

KlaraMay - za previjalno, če se le da se raje odloči za širšo, je super, da si lahko zravn naložiš še vse potrebne pripomočke, pa še kasnej, ko se otrok začne premetavat, je boljš, če pa ni prostora se pa tud z ožjo folga.

sreckica - moje sožalje. Slabo ste začeli tole leto, ampak pravijo slab začetek, dober konec!

Kaj zdej ste med vikendom vse na offline?

(odgovor članu VevercaV)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
9.1.2011 19:34:53   
pajkica2

IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

Jaz pa iščem lupinico, ki paše na "Maxi Cosi Family Fix" isofix nastavek. In to je Pebble (ter kasneje Pearl) lupinica. Torej bi 2 stolčka imela na enem nastavku. Ali gre tudi Cabrio lupinica gor?? user posted image

Na family fix gre tudi Cabrio lupinica. Razlika med Cabrio in Pebble je v tem da je nova bolj ležeča (kar je boljše za otroka, je lahko dlje not) ter da ima boljši sistem za privez otroka. Če najdeš kje ugodno Family fix in Pebble komplet mi prosim javi. Na kiddies24 je rdeč komplet 299eur+ poštnina. v pokapolonici pa je lupina ugodno 169eur, ne vem pa koliko pride baza.

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......