|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
17.8.2010 13:44:14   
KlaraMay
Kimmi te bom dodala na seznam. Nam izdaš še koliko si stara in iz kje? user posted image Pa Č E S T I T K E!

(odgovor članu Kimmi)
Neposredna povezava do sporočila: 376
17.8.2010 13:49:52   
florecita
dan!

Evo naju iz prvega pregleda, nič kaj vesela, ampak vseeno optimistična.

Najprej me G vpraša in začudeno pogleda,...češ zakaj sem že tako hitro prišla? user posted image  sem rekla, da me je sestra tako naročila, če ne bi rekla,da gremo 10.8. na morje, bi me že 11.8. naročila!

In kaj?
Seveda se na UZ ni videlo drugega kot gastacijsko vrečko in mehurček al kk se že reče.
So rekle, da je prezgodaj,da bi se videlo odboje ploda in pa srčekuser posted image user posted image user posted image
da sem kasneje zanosila... a seksala sva tist mesec samo 18.7., vgnezditev sem imela 2 dni pred pričakovano M, torej 2.7., ker sem videla na sp.hlačkah pikico roza izcedka... ( po moje ni blo možno nič drugega kot to)

zdaj sem pa res malo zaskrbljena, ker v prvi nosečnosti sem bila tudi v tej starosti nosečnosti 6t 2d na UZ, pa se je že mislim da videlo, in bitje srčka tudi...

pol mi pa še sestra in G rečeta, da če bi pa krvavela,pa takoj nazaj,... kot da to mislita,...
jaz o tem ne razmišljam.

ker sem imela pred 1.letom SS, sem imela od začetka pozitivnega testa non stop rjave izcedke, končalo se je v 8.tednu s SS.

Kaj mislite, je res še lahko prezgodaj?
Realno,prosim.
Kdaj so lahko ''najkasneje'' vidni odboji ploda??

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 377
17.8.2010 14:05:35   
lananai
Možno, da je prezgodaj. Jst imam rok konec marca, začetek aprila, pa imam prvi pregled šele čez en teden. Je težko čakat, ampak še težje je, če pride do situacije, kot je tvoja. user posted image Kdaj imaš pa kontrolo, čez 1 teden?

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 378
17.8.2010 14:08:44   
Klemy82
Ja, možno, da je prezgodaj. Jaz imam rok konec marca, prvi pregled sem imela v 7 tednu pa se je ful lepo tudi srček že videl. Pa se je meni zdelo, da me je ful zgodaj naročila, ker večina kolegic, ki so že rodile, so imela prvi pregled v 8 tednu. Kdaj imaš pa naslednji pregled?

< Sporočilo je popravil Klemy82 -- 17.8.2010 14:12:39 >

Jst.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 379
17.8.2010 14:11:11   
KlaraMay
Sploh se ne sekiraj, verjetno je res prezgodaj. Jaz imam PDP v začetku aprila, prvi pregled pa šele septembra!
Verjetno je res, da rajši ne naročajo prezgodaj, da se potem ne bi preveč sekirale in bi to samo poslabšalo čisto ok situacijo.

Držimo pesti, da bo pri vseh vse BP in OK. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 380
17.8.2010 14:11:15   
Čakajoča
IZVIRNO SPOROČILO: florecita

dan!

Evo naju iz prvega pregleda, nič kaj vesela, ampak vseeno optimistična.

Najprej me G vpraša in začudeno pogleda,...češ zakaj sem že tako hitro prišla? user posted image  sem rekla, da me je sestra tako naročila, če ne bi rekla,da gremo 10.8. na morje, bi me že 11.8. naročila!

In kaj?
Seveda se na UZ ni videlo drugega kot gastacijsko vrečko in mehurček al kk se že reče.
So rekle, da je prezgodaj,da bi se videlo odboje ploda in pa srčekuser posted image user posted image user posted image
da sem kasneje zanosila... a seksala sva tist mesec samo 18.7., vgnezditev sem imela 2 dni pred pričakovano M, torej 2.7., ker sem videla na sp.hlačkah pikico roza izcedka... ( po moje ni blo možno nič drugega kot to)

zdaj sem pa res malo zaskrbljena, ker v prvi nosečnosti sem bila tudi v tej starosti nosečnosti 6t 2d na UZ, pa se je že mislim da videlo, in bitje srčka tudi...

pol mi pa še sestra in G rečeta, da če bi pa krvavela,pa takoj nazaj,... kot da to mislita,...
jaz o tem ne razmišljam.

ker sem imela pred 1.letom SS, sem imela od začetka pozitivnega testa non stop rjave izcedke, končalo se je v 8.tednu s SS.

Kaj mislite, je res še lahko prezgodaj?
Realno,prosim.
Kdaj so lahko ''najkasneje'' vidni odboji ploda??

user posted image zelo mi je žal, da si morala dobiti takšne informacije na 1. pregledu!

Čeprav sem tudi jaz imela SS, mislim, da je vredno počakat! Glede na to, da nimaš izcedka, še ne pričakuj najhujše!

Na tvojem mestu bi počakala do naslednjega tedna in "magari" bi šla samoplačniško na UZ (ne vem, kdaj te je naročila za naslednji pregled).

Mislimo pozitivno s teboj in seveda upamo na najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
S teboj smo!

Neposredna povezava do sporočila: 381
17.8.2010 14:16:33   
KlaraMay
florecita sem pogledala kdaj imaš ti PDP.
http://www.pregnology.com/pregnancy/04/10/2011

Po teli preglednici si šele začela z 6 tednom, tako, da je to res lahko prezgodaj. Ne sekiraj se, dihaj in se umiri! user posted image Pa seveda maksimalno uživaj na morju!!! user posted image

p.s. jaz bom imela prvi pregled, ko bom v 10 tednu user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 17.8.2010 14:18:29 >

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 382
17.8.2010 14:28:56   
sreckica
florecita, pozitiva je tista, ki more bit glavna user posted image tak kot so aprilcice napisale-verjetno je se prezgodaj! mislimo nate user posted image

no, js računalničar vas še enkrat prosim, da probate če moj ticker dela... če ne ga mam pa dost user posted image   user posted image

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 383
17.8.2010 14:39:00   
florecita
Hvala vam

naročena sem ČEZ EN MESEC!!!!
Požrla se bom do takrat!

ta **** sestra me je naročila prezgodaj!
Še G je čudno pogledala, češ kako to! Pravi, da najraje naračajo v 10.tednu. No, takrat bom res v 10. tednu.

Mi je pa čudno, da G sploh ni izmerila gestacijske vrečke!!
To sem se kasneje spomnila, slike mi pa itak ni dala, je rekla, naj kr pri njih v kartonu počaka...

joj, sem jezna in zaskrbljena! user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 384
17.8.2010 14:39:10   
lananai
delaaaaaa user posted image  user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 385
17.8.2010 14:40:34   
lananai
florecita, če te preveč skrbi, pejdi na samoplačniški pregled. Res čudno, da so te dali tako pozno še 1x, tebe naj pa požre od skrbi. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 386
17.8.2010 14:44:07   
KlaraMay
sreckica dela. Si v 4 tednu in 2 dni. user posted image

florecita ne sekiraj se. Jaz sem se včeraj kar precej, ker me je naročila tako pozno. user posted image Ampak sem se sedaj pomirila, da je verjetno tako tudi najboljše. Še 4 ure po tel. klicu sem bila vsa iz sebe, vse me je potem spodaj bolelo od sekiranja. Pomiri se, vse bo OK. Popij en čaj z limono in si zavrti svoj priljubljeni komad. Boš videla, nekaj dni morja, morskega zraka, nato še malo čvekanja na RR in že boš hitela na pregled, me pa bomo tukaj čakale na dobre novice.user posted image Na koncu boš pa videla celo user posted image user posted image user posted image user posted image Počasiiiiiiiiiiiii.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 387
17.8.2010 14:51:49   
florecita
Al ženske, iz morja sem že prišla v nedeljo!!! user posted image user posted image user posted image  

upajmo na najboljše!!

sem jezna,ker me je prvič tako hitro naročila! samo to

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 388
17.8.2010 15:24:16   
Kimmi
Hoj no za seznamček - stara sem 31, noseča drugič in imam doma enoletnika :)

Florecita naj ti povem, da sem v prvi nosečnosti krvavela (zelo), šla na pregled v začetku 6 tedna, potem pa čez 14 dni ponovno in videli smo srček... in danes ta srček že veselo teka naokoli :)

No jaz sem imela srečo, ker je G rekel samo aha tukaj je, se lepo vidi, ni mi pa rekel, da se srčka ne vidi še. Ko sem prišla v drugo je pa rekel, aha zdaj ga boste pa slišali srčka. Sem ga začudeno vprašala če prejšnjič ga še ni bilo, pa je rekel da ne. No zato pravim, da srečo, ker drugače bi me pobralo od skrbi tistih 14 dni, tako pa sem ga narobe razumela in sem bila vsaj malo pomirjena. Čeprav sem imela izredno izredno slab občutek, se je vse izteklo kot se mora.

Naj te pa še potolaži dejstvo, da je statistika na tvoji strani. Le pogumno naprej... in predvsem razmišljaj pozitivno.

Neposredna povezava do sporočila: 389
17.8.2010 15:34:16   
sreckica
bravo js!!!!!!user posted image user posted image user posted image  user posted image no....ampak poklica pa ne bom menjala user posted image user posted image

(odgovor članu Kimmi)
Neposredna povezava do sporočila: 390
17.8.2010 15:47:36   
KlaraMay
IZVIRNO SPOROČILO: Kimmi
Naj te pa še potolaži dejstvo, da je statistika na tvoji strani. Le pogumno naprej... in predvsem razmišljaj pozitivno.

Tole je pa res dobro napisala. Statistika je na tvoji strani! Le pogumno naprej !!! user posted image user posted image (joj ponavljamuser posted image )

(odgovor članu Kimmi)
Neposredna povezava do sporočila: 391
17.8.2010 16:05:42   
ajtak
user posted image  nove nosečke user posted image

Men je še kr user posted image , pa danes zjutraj me je skor kap, sem se zbudila 4:30, ker me je grozno bolela medenica  in jajčniki (spala sem na desnem boku). Tako me je bolelo, da sem pomislila na najhujše in sem takoj potipala, če sem kej mokra med nogami... Ker je bilo vse suho sm šla še na wc, izcedka nobenega user posted image , pol sem si pa povšter med noge dala pa eno uro čist pr mir ležala in se je vse umirilo. user posted image user posted image

Nč, grem počivat.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 392
17.8.2010 18:15:25   
pižmovka
Ojla!
No js sm včer nardila BC (5 dni zaosdtanka user posted image ) in vidla user posted image ! user posted image   Še vedno ne morem dojet, zato grem zdaj v lekarno še po CB. Upam, da bo +! user posted image  Drugač pa sem stara 24 let, 1. user posted image , Bela krajina, datum 1. pregleda 7.9.10. Po mojih izračunih naj bi bil PDP nekje 21.4. Bomo vidli kaj bo pokazal jutri CB in pregled v septembru!

Čestitke vsem user posted image ! Vsem želim srečnih user posted image !

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 393
17.8.2010 18:18:34   
pižmovka
Aja pa da še mal potožim o svojih user posted image  tegobah!
Joške mi bo razgnalo - bolijo, bradavice še posebi. V trebuhu čudn občutek, lačna non stop, utrujena, bolijoi vse kosti... user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 394
17.8.2010 19:55:45   
Čakajoča
Dobrodošle nove user posted image ! Več nas je, boljše nam bo!

Po celodnevni slabosti, sem sedaj tiščala glavo v školjko v br.....! Joj, še sedaj mi je hudo...

Prsi mi pa misli sedaj zvečer raznest...

Nič več ne bom tožila, samo, da bo user posted image OK! Vse bom prenesla.

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 395
17.8.2010 20:52:23   
Tira
Florecita nič ni narobe, če še ni srčka.... sej še bo. Verjetno je res še prezgodaj. Samo je pa čudno, da te je naročila šele čez en mesec, ponavadi v takih primerih rečejo čez teden dva. Jz sem imela pregled v 7 tednu in je bil že srček.

Sem pa včeraj prvič bruhala zvečer. Ampak pomoje zaradi kašlja in napenjanja, ne slabosti. Namreč ful kašljam in ne morem nehat, upam da bo kmalu bolje.

Dvigujem pa tudi jz svojega sinka, kaj pa naj. Ampak me nič ne boli in tudi G mi je rekel, dokler me nič ne zaboli ali špika je vse ok.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 396
17.8.2010 21:14:06   
vrtnica83
Hojla vse srečkeuser posted image

ČESTITKE VSEM NOVIM NOSEČKAMuser posted image user posted image user posted image  vau kok nas je že ....ma smo pridne...sm zadnič govorila z eno frendico k ma zdej ta drugo punčko mesec staro je rekla da so njo dal po eni uri iz porodne ven ( naj bi bla 3) in po dveh dneh domov ( mogla bi po treh) ker je taka GUŽVA u porodnišnc user posted image user posted image user posted image
Bomo vidle kako bo ko bomo me u porodnišnc user posted image user posted image

Vidm da vas že kr dajejo nosečniške težave mene zaenkrt nič druzga ne matra razn to da sm toooook zaspana in zmatrana skos bi loh spala, no vsaj v prvi nosečnosti sm loh mal bl zdej pa mala princeska zapolne vsako minuto dneva user posted image user posted image  in prav je tako.

Rižkoo vidm da si prov boga joj to je kr grozn upam da ti hitro minejo te slabosti da boš lahko naprej uživala..jst se zaenkrat kr uredu držim, v prvi nosečnosti so me ta čas že mučle slabosti

Tebi florecita pa en user posted image user posted image user posted image  verjamem da je blo še prezgodi in da boš naslednjič že lahko slišala user posted image .

Nč to bo to eno mirno nočko pa pridne bodite

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 397
17.8.2010 21:16:11   
sreckica
aprilcice, v katerem tednu so se vam pa zacele user posted image ? js sm v petem in mi ni blo se nic slabo, je pa res, da je v nedeljo mamina goveja juha smrdela za umret user posted image   se mi je pa pojavila obsesija z breskvami user posted image  

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 398
17.8.2010 23:28:18   
ovčka11
Iz iskušenj v prejšnji user posted image  lahko povem, da se je user posted image  videl šele v 8 tednu... zaradi krvavitev sem bila v bistvu vsak teden na urgenci in ko sem bila noseča 7 tednov in 1 dan se je videl srček. Vem, da je težko čakat... in upat, da naslednjič pa bo... Zato neradi prej naročajo na ultrazvok, razen če je kaj narobe
Tudi jaz sem vsa vesela včeraj vletela v ambulanto in povedala da sem noseča... pa so me začudeno gledali, zakaj sem tako hitra. V ambulanto sem zdaj naročena naslednji ponedeljek (bolj na posvet zaradi težav v prejšnjih nosečnostih), ultrazvoka pa verjetno še ne bom imela tako hitro

Tudi meni ni kaj dosti slabo (v prejšnjih 2user posted image  je bilo veliko huje), imam pa skozi en čuden občutek v želodcu....in ta lakota - po mojem sem že dobila kakšno kilco user posted image

KlaraMay - kako je kaj s tvojo osmico?

Danes sem bila zadnji dan v službi in jutri končno začnem težko pričakovan dopust... in ko sem vse poštimala, me šef vpraša: a ti še prideš nazaj? user posted image  Sem se kar malo zamislila, ker sem bila v prejšnji user posted image  7 mesecev v bolniški.

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 399
18.8.2010 7:24:44   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

aprilcice, v katerem tednu so se vam pa zacele user posted image ? js sm v petem in mi ni blo se nic slabo, je pa res, da je v nedeljo mamina goveja juha smrdela za umret user posted image   se mi je pa pojavila obsesija z breskvami user posted image  

Upaj, da se ti slabosti sploh ne bodo pojavile. Meni ni bilo nič slabo prejšnjo nosečnost, do zdaj zaenkrat mi pa tudi ni. Nekaterim se začne pa še preden zagledajo +. Je bilo pa smešno, da sem se preden sem test delala eno noč zbudila, ker mi je malo slabo delalo. Tak neprijeten občutek, da nisem mogla takoj nazaj zaspat. Sem prav pomislila, če je to mogoče pomenilo, da se je jajčece oplodilo. user posted image Samo eno noč in nič več.

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......