womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: bušek33 IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: bušek33 IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice IZVIRNO SPOROČILO: bušek33 čer, pa se le nekaj dogaja tukaj sine spi , tako da lahko še jaz kaj natipkam. glede prvega pregleda je v bistvu prej ga delat malo brez zveze, saj počakajo, da se kaj vidi na uz. iz lastnih izkušenj povem, da se splača počakat, ko vidiš tisto malo pikico, ki ji že kar bije. hi hi, kako boste šele vseh 9 mesecev komaj zdržale, da boste otročka videle "v živo". pa ne mislit, seveda tudi sama komaj čakam prvi pregled, danes sem klicala v ambulanto, pa se ni nihče javil. sedaj bom pa počakala do petka, ko izvem, kdaj bom imela dopust v septembru in bom poskusila združiti. ah, kje je še petek... sicer je pa meni večinoma zelo vroče in me kar obliva. slabosti nimam in upam, da jih tudi tokrat ne bo. ampak apetit pa na višku tako zdaj pa pod tuš, je treba zgodaj vstat. lahko noč jst že komaj čakam da se bo začel buši poznat in komaj čakam da bo tisti velki buši, katerega bom ponosno razkazovala :-) Drugače pa, ja, komaj čakam, da končno prvič v življenju stisnem k sebi najino prvo dete. ja, jaz sem trebušček ponosno razakzovala. mi je bilo kar malo žal, da ni bilo poletje, da bi ga lahko še bolj tisti prvi trenutek, ko stisneš k sebi svoje dete -in vsak naslednji seveda- je neprecenljiv, in ti ga in vsem ostalim privoščim iz vsega srca. držim pesti za vse nas, da se nam srečno izteče teh 9 mesecev. skupaj nam bo itak lažje, zabavneje, pa še hitreje bo minilo Zato pa je tko super tale forum.... ja, sej tud mi bomo imeli bušija v mrzlih dneh, tak da ga ne bom mogla tak razkazovat. Bom pa kakšne debele puloverje oblekla brez bunde, da se bo ja videl... joj, kak sm.. hahhaahahhaha ne skrbi, proti koncu se tudi čez bundo vidi :-)
|