|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
17.8.2010 10:19:42   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

še ena nova "članica". zaenkrat bom še anonimna, se ni dobro končalo v začetku leta ( SS v 9 tednu). Počutje grozljivo. Ne vem ali mi dela psiha ali pa sem pač naletela na vse možne nosečniške znake. Slabost non stop, utrujena, bolečine v trebuhu, spodaj zgoraj pri strani da včasih sploh ne vem kje, skos me nekaj tišči pa špika pa 5 min nič pa zopetuser posted image Na prvi pregled sem že naročena in imam še dobrih 14 dni čakaaanjaaaaa. Upam da se bo vse umirilo in da bo na pregledu vse ok.
Čestitke vsem pa čim manj težav in veliko smehauser posted image

Jst verjamem, da bo vse v redu. Za to špikanje pa ne skrbi. Mene ponavadi zvečer špika. Ja, nekaj se notri dogaja; maternica tud raste. Ne skrbi, vse bo v redu.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
17.8.2010 10:20:45   
womanpolice
Hvala Anonimen... kot vidiš mi je tikerček uspel in to kar dva!!! user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 352
17.8.2010 10:31:32   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: bušek33

čer, pa se le nekaj dogaja tukajuser posted image  sine spi , tako da lahko še jaz kaj natipkam. glede prvega pregleda je v bistvu prej ga delat malo brez zveze, saj počakajo, da se kaj vidi na uz. iz lastnih izkušenj povem, da se splača počakat, ko vidiš tisto malo pikico, ki ji že kar user posted image  bije.
hi hi, kako boste šele vseh 9 mesecev komaj zdržale, da boste otročka videle "v živo". pa ne mislit, seveda tudi sama komaj čakam prvi pregled, danes sem klicala v ambulanto, pa se ni nihče javil. sedaj bom pa počakala do petka, ko izvem, kdaj bom imela dopust v septembru in bom poskusila združiti. ah, kje je še petek...
sicer je pa meni večinoma zelo vroče in me kar obliva. slabosti nimam in upam, da jih tudi tokrat ne bo. ampak apetit pa na viškuuser posted image
tako zdaj pa pod tuš, je treba zgodaj vstat. lahko noč

jst že komaj čakam da se bo začel buši poznat in komaj čakam da bo tisti velki buši, katerega bom ponosno razkazovala :-) Drugače pa, ja, komaj čakam, da končno prvič v življenju stisnem k sebi najino prvo dete.

ja, jaz sem trebušček ponosno razakzovala. mi je bilo kar malo žal, da ni bilo poletje, da bi ga lahko še boljuser posted image
tisti prvi trenutek, ko stisneš k sebi svoje dete -in vsak naslednji seveda- je neprecenljiv, in ti ga in vsem ostalim privoščim iz vsega srca. držim pesti za vse nas, da se nam srečno izteče teh 9 mesecev. skupaj nam bo itak lažje, zabavneje, pa še hitreje bo minilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 353
17.8.2010 10:31:45   
sreckica
helou womanpolice! hvala za lepe želje - vse lepo tudi tebi in seveda čestitke!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 354
17.8.2010 10:34:04   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Bušek, jst vidim tvoj ticker! user posted image

pišuka, jaz še kar nobenega ne vidim, pa ne vem zakajuser posted image  ne na službenem, ne na domačem računalnikuuser posted image
danes zvečer bo moral  to moj dragi raziskati..če me ne bo že katera od vas prej razsvetlilauser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 355
17.8.2010 10:40:40   
womanpolice

pišuka, jaz še kar nobenega ne vidim, pa ne vem zakajuser posted image  ne na službenem, ne na domačem računalnikuuser posted image
danes zvečer bo moral  to moj dragi raziskati..če me ne bo že katera od vas prej razsvetlilauser posted image

pojdi stran ali dve nazaj ko mi je anonimna poslala za tikerčke. in gre, boš videla...

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 356
17.8.2010 10:40:43   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

helou womanpolice! hvala za lepe želje - vse lepo tudi tebi in seveda čestitke!user posted image

hvala ti

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 357
17.8.2010 10:40:46   
womanpolice

čer, pa se le nekaj dogaja tukajuser posted image  sine spi , tako da lahko še jaz kaj natipkam. glede prvega pregleda je v bistvu prej ga delat malo brez zveze, saj počakajo, da se kaj vidi na uz. iz lastnih izkušenj povem, da se splača počakat, ko vidiš tisto malo pikico, ki ji že kar user posted image  bije.
hi hi, kako boste šele vseh 9 mesecev komaj zdržale, da boste otročka videle "v živo". pa ne mislit, seveda tudi sama komaj čakam prvi pregled, danes sem klicala v ambulanto, pa se ni nihče javil. sedaj bom pa počakala do petka, ko izvem, kdaj bom imela dopust v septembru in bom poskusila združiti. ah, kje je še petek...
sicer je pa meni večinoma zelo vroče in me kar obliva. slabosti nimam in upam, da jih tudi tokrat ne bo. ampak apetit pa na viškuuser posted image

jst že komaj čakam da se bo začel buši poznat in komaj čakam da bo tisti velki buši, katerega bom ponosno razkazovala :-) Drugače pa, ja, komaj čakam, da končno prvič v življenju stisnem k sebi najino prvo dete.

ja, jaz sem trebušček ponosno razakzovala. mi je bilo kar malo žal, da ni bilo poletje, da bi ga lahko še boljuser posted image
tisti prvi trenutek, ko stisneš k sebi svoje dete -in vsak naslednji seveda- je neprecenljiv, in ti ga in vsem ostalim privoščim iz vsega srca. držim pesti za vse nas, da se nam srečno izteče teh 9 mesecev. skupaj nam bo itak lažje, zabavneje, pa še hitreje bo minilouser posted image

Zato pa je tko super tale forum.... ja, sej tud mi bomo imeli bušija v mrzlih dneh, tak da ga ne bom mogla tak razkazovat. Bom pa kakšne debele puloverje oblekla brez bunde, da se bo ja videl... joj, kak sm.. hahhaahahhaha

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 358
17.8.2010 10:43:07   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

KlaraMay - tudi jaz imam prvi pregled 03.09.2010!

Tudi meni se zdi to pozno; 04.09. pa imamo načrtovano morje za 14 dni! Če pa nam to uspe, smo na konju

Glede mojega počutja - ne vem kaj si naj mislim! Včasih mi pridejo naprej občutki izpred 3 let, ko sem imela SS

Vedno ponovno se sprašujem, ali me še polijo prsi, zakaj mi ni slabo...

Imam sicer občasne bolečine v levem jajčniku, upam, da to ni kaj slabega...

Kar se slabosti tiče - je ni. Le čuden občutek, kot da bi mi hotelo biti slabo...

Hudo mi je, ko ne morem dvignit sineka (ima 15 kg), sem ga poskusila 2x dvignit, pa me je kar zabolelo. Pa sem se odločila, da raje več ne...

Rižko... želim ti, da se slabosti čimprej umirijo

držim pesti, da bo tokrat vse okuser posted image in da  boste lahko šli na morje.

ko opisuješ to kvazi slabost... to se meni tudi dogaja in sem raje tiho, ker mi nikoli ni orng slabo...sploh dopoldne imam ta čuden občutek v ustih

mene pri dvigovanju sina, ki ima cca 14kg, sicer ne zaboli, me pa vseeno skrbi, da ne bo kaj narobe. potem se tolažim, da tudi ostale mamice dvigujejo svoje prvorojence in da že ne more biti tako narobe. upam, da res. a boš vprašala na prvem pregledu, če lahko dviguješ, glede na bolečino?

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 359
17.8.2010 10:44:42   
bušek33

Zato pa je tko super tale forum.... ja, sej tud mi bomo imeli bušija v mrzlih dneh, tak da ga ne bom mogla tak razkazovat. Bom pa kakšne debele puloverje oblekla brez bunde, da se bo ja videl... joj, kak sm.. hahhaahahhaha

ne skrbi, proti koncu se tudi čez bundo vidiuser posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 360
17.8.2010 10:45:32   
bušek33

pojdi stran ali dve nazaj ko mi je anonimna poslala za tikerčke. in gre, boš videla...

hmmm..sem po tistem delala. samo ni mi jasno, da jih ve lahko vidite, jaz pa neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 361
17.8.2010 10:49:31   
womanpolice

hmmm..sem po tistem delala. samo ni mi jasno, da jih ve lahko vidite, jaz pa neuser posted image

ja jst tvojga vidim - metuljček

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 362
17.8.2010 10:50:12   
womanpolice

ne skrbi, proti koncu se tudi čez bundo vidiuser posted image  user posted image user posted image

:-)

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 363
17.8.2010 11:09:39   
KlaraMay
bušek33 ticker vidis, če greš z miško čez nickname! Počakaš sekundo in se ti pokaže, v kolikor ga oseba seveda ima.
Tickercki se na RR žal ne vidijo v podpisih, tako kot je na drugih forumih.

Tukaj je še slika kaj jaz vidim, ko grem čez tvoje ime: user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 364
17.8.2010 11:21:01   
bušek33
IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

bušek33 ticker vidis, če greš z miško čez nickname! Počakaš sekundo in se ti pokaže, v kolikor ga oseba seveda ima.
Tickercki se na RR žal ne vidijo v podpisih, tako kot je na drugih forumih.

Tukaj je še slika kaj jaz vidim, ko grem čez tvoje ime: user posted image
user posted image

pje sn smotanauser posted image  pa res, dela, hvalauser posted image  

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 365
17.8.2010 11:35:21   
womanpolice
No, sam da ste uštimale... user posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 366
17.8.2010 11:47:50   
sreckica
lahk še ena pogleda, če moj dela? ker sem šla čez svoj nick, in ga ne vidim... pa ne štekam, a sam js svojga ne, al ga nobena user posted image   jp... zato pa nisem računalničar, pa logik tudi ne user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 367
17.8.2010 11:55:58   
bušek33
sreckica ne dela

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 368
17.8.2010 12:01:42   
Čakajoča
a boš vprašala na prvem pregledu, če lahko dviguješ, glede na bolečino?

Absolutno bom vprašala! Joj, samo, kje je še to...

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 369
17.8.2010 12:28:57   
KlaraMay
sreckica tvoj pa ne dela

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 370
17.8.2010 12:51:10   
sreckica
no, definitivno nisem za računalnike user posted image bom probala še enkrat!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 371
17.8.2010 12:55:29   
sreckica
ok, poskusimo ponovno user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 372
17.8.2010 12:56:41   
lananai
še zmeri ne user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 373
17.8.2010 13:18:45   
Kimmi
Hej punce, še ena ki bi se vam pridružila. PDP  imam po mojih izračunih nekje 8.4, nisem pa 100%, ker ne vem točnega dne ZM. Doma imam že enega 13 mesečnika, tako da je kar pestro.
Prvo nosečnost sem prebruhala dobesedno vseh 9 mesecev, no tokrat me pa tudi mučijo grozne slabosti, špika in vse kar paše zraven, upam da kmalu mine...
No pa moram že zaključiti, mali se je zbudil...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 374
17.8.2010 13:38:25   
Anonimen

komaj čakam da bo tisti velki buši, katerega bom ponosno razkazovala :-)

še vrh glave  boš imela velikanskega trebuha, ko si niti vezalk ne boš mogla zavezat:)))

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......