|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
15.12.2010 9:20:28   
emina83
Aja, matr sem sklerozna...

Tudi mi se pridružujemo klubuuser posted image user posted image , čeprav nam je na nuhalni bil napovedan user posted image . Pa še hecale sma se z dr. Kardoševo, da ugane le 70%user posted image spol, tak da v praksi je to nekako tako da pravilno ugane vsaki 3user posted image , in da če mi je zdaj 2x uganla prav, se bo zdaj sigurno zmotilauser posted image user posted image user posted image .

Pa naša frajlica leži prečno in mi ta položaj čist nč ne odgovarja, prva dva sta bila že na MF z glavo dol in sta tako ostala do poroda.

Upam da nisem še kaj pozabla...

< Sporočilo je popravil emina83 -- 15.12.2010 9:21:06 >

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
15.12.2010 9:54:27   
ajtak
user posted image  EMINA ZA user posted image ,
Prideš na srečanje Celjank?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
15.12.2010 10:13:17   
sreckica
jutro!

ajtak js sm se pofočkala - čeprou je dons me dala na komisijo, pa sm jo narahlo vprašala, kak tip bolniške je zdej to - če grem lahk na kak mali sprehod al pa v trgovino, pa je rekla da ne user posted image kao na lastno odgovornost, ampak uradno ne. js bom probala vseen pridit, z izgovorom pač, da sma bla na fantovem naslovu (k je celjan). mam pa prošnjo - je možno, da se dobimo kje drugje kot v planetu? ker tam namreč dela mama od enga mojga učenca, in bi mi blo ful zoprno, da bi pol me tam gledla, na šiht me pa neb blo... sam vprašam pač user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
15.12.2010 10:35:43   
wessna
evo pa sem poklicala.. ni potrebno imet polnega mehurja.. pri nekaterih naročijo, ker se potem bolje vidi, pri drugih pa se bolše vidi pri praznem.. mi je pa sestra rekla da če se ne bo vidlo, da me bodo še enkrat naročili s polnim..

zdajle se pa vsak dan z user posted image menim, da bo nogice narazen tiščala, da vidimo če je user posted image al user posted image .. smo pa vstopili v 22 teden.. 5 mesecev že za mano, še 4..

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
15.12.2010 11:07:16   
barcolana
Živjo, nosečke.

Še ena se bom pofočkala. Šele sedaj sem vas "odkrila".

Stara sem 31 let, doma iz Logatca. To je moja prva nosečnost. PDP je 19.4.2011.
Pričakujemo user posted image . Prosim, če me dodate na seznam.

Imejte se lepo in crkljajte se!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
15.12.2010 11:27:30   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

jutro!

ajtak js sm se pofočkala - čeprou je dons me dala na komisijo, pa sm jo narahlo vprašala, kak tip bolniške je zdej to - če grem lahk na kak mali sprehod al pa v trgovino, pa je rekla da ne user posted image kao na lastno odgovornost, ampak uradno ne. js bom probala vseen pridit, z izgovorom pač, da sma bla na fantovem naslovu (k je celjan). mam pa prošnjo - je možno, da se dobimo kje drugje kot v planetu? ker tam namreč dela mama od enga mojga učenca, in bi mi blo ful zoprno, da bi pol me tam gledla, na šiht me pa neb blo... sam vprašam pač user posted image

Prav nobenega problema!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
15.12.2010 11:28:01   
DelCarmen
Mrzel pozdrav še od mene...

Naslednji teden pa še naša morfologija; komaj čakam. Pa upam, da bomo zvedeli spoluser posted image  Bravo pa vsem ostalim za uspešno opravljene preglede....

ajtak, ja, mi tudi imamo že velino stravri od prvih dveh otrok. Kupila sem do zdaj edino sling, zdaj bom pa počasi še kakšen modrček za dojenje, flaško, dudico... Imela pa bom vse od Tommee tippee.

wonampolice, res si človek ne predtsvlja, kaj doživljajo pari, ki gredo skozi postopek umetne oploditve... In sreča je po vsej verjetnosti nepopisna, ko končno zagledaš tisti magični plusek (no, saj drugače je tudi, ampak vseeno)... MOraš pa biti res močan, da vse to preživiš, tako da bravo puncauser posted image user posted image user posted image .Glavno, da je sedaj vse ok in da dojenček lepo raste... Si pa res vse skupaj zelo ganljivo in predvsem realno napisala...

spela**, krasen trebušček in tvoj fantič...

tincy90, mi buške vedno takoj namažemo z maslom/margarino in res čudežnom izginejo oz. sploh ne pridejo ven...

Rižkoo, super, da te je Pušenjak tako lepo potolažil...

Če bom le utegnila, se za srelanje v MB javljam tudi jaz...

LP

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
15.12.2010 11:32:09   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: barcolana

Živjo, nosečke.

Še ena se bom pofočkala. Šele sedaj sem vas "odkrila".

Stara sem 31 let, doma iz Logatca. To je moja prva nosečnost. PDP je 19.4.2011.
Pričakujemo user posted image . Prosim, če me dodate na seznam.

Imejte se lepo in crkljajte se!

Lepo dobrodošla!!
Če nas boš malo za nazaj brala boš vidla, da smo same prave čveke na kupu user posted image
29.12. je v Ljubljani srečanje in lahko nekaj aprilčic tudi v živo spoznaš.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barcolana)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
15.12.2010 12:10:39   
jacki
Hejla!
Da vas samo na hitro pozdravimuser posted image
Z mano je vse ok, čeprav imam vsakodnevno lažne krče, kar me kar psihira, priznam... Našla sem Mozartove pesmi za dojenčke...2 CDjauser posted image user posted image user posted image ... Zlovdajte si jih in uživajteuser posted image

http://freebies.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=freebies&cdn=hobbies&tm=16&f=00&tt=11&bt=1&bts=1&zu=http%3A//www.munchkin.com/information_station/downloads.html

Bodite lepo!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
15.12.2010 13:09:50   
Peli

hmmm pol sem pa neki pomešala, se opravičujem...

iščem torej tisto, ki je imela na pregledu vidne cistice po možgančkih! lepo prosim, javi se mi na zasebno, imam eno vprašanje! hvala!

Mislm da jer bla to miafilip.

IZVIRNO SPOROČILO: KlaraMay

IZVIRNO SPOROČILO: fragola
nekaj me zanima jutri mam morfologijo kej moraš met pouhen mehur, k se ne spomnem kaj mi je reku moj zdravnik

Jap, poln mehur za morfologijo ... po pregledu pa letiš lulat brez skrbi user posted image Jst sm mela laboratorij (urin) en dan prej, vedno mi da laboratorij en dan pred pregledom, tko da po MF nisem čakala s polnim mehurjem še v vrsti za laboratorij. user posted image

Jest mam vedno na UZ prazen mehur, če pa morm vedno pred tem vodo dat user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
15.12.2010 13:26:50   
Tincy90
Hejla.

Da vam najprej povem kaj mi je prnesu Božiček (ja pr nas je že nosu predčasnouser posted image ): 100€.user posted image in to tapravih.user posted image user posted image pazi zdj to, ampak ta Božiček je srečov taščo in preko nje poslov men.user posted image kaj čš lepšga ne.user posted image
Ne vem kaj moj misl glede Božička.user posted image user posted image

Vse čestitke za dobro opravljene preglede, spela ful lepzga bušija maš.user posted image

Dans sm dobila po pošti vabilo za šolo za starše, prvo predavanje naj bi se začelo 6.1.2011, sm midva itak ne bova šla, sva še čist frišna starša.user posted image js morm met tud zmer poun mehur k grem na pregled kr dam zmer vodo, če ne za laboratorij pa zato da vid kolk pijm.

Tolk za zdj, ne vem več kaj napisat.user posted image uživejte v lepem in mrzlem vremenu.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
15.12.2010 13:28:04   
Peli
Drage moje čveke, kok ste ble pridne, no sm vidla da sm bla mal pozna za moj komentar, očitno je tako da če se na UZ kej ne vid dobr je potem kriv mehur user posted image .

Jest sm si danes nabrala knjig zame in za otroke za čez praznike, pa mogl sm it v nabavo, sm ful vesela k smo Božičnico dobiluser posted image user posted image user posted image , to pomeni da ne bom obogatela, ampak sv dobila izplačila tolk, kot če nebi bla v bolniški, seveda pa se to ne bo štel v porodniško, saj so nam prikazali kot poračun prehrane user posted image .

ajtak - sva že dve ki upava na user posted image , mogoče pa bo!user posted image

jacki - a to je Lovely Baby varianta? K tam so šli men počas na živce uni zvoki, k sm skos misnla da se men otrok oglaša user posted image , so boljšekar originalne.

Za kosilo sm si jest dons nardila rižoto z morskimi sadeži.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
15.12.2010 13:30:14   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90
Da vam najprej povem kaj mi je prnesu Božiček (ja pr nas je že nosu predčasnouser posted image ): 100€.user posted image in to tapravih.user posted image user posted image pazi zdj to, ampak ta Božiček je srečov taščo in preko nje poslov men.user posted image kaj čš lepšga ne.user posted image

Kje pa take tašče živijo user posted image
user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
15.12.2010 13:34:39   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Kje pa take tašče živijo user posted image
user posted image

Kaj naj ti rečem?user posted image očitno sm srečnica.user posted image drgač pa u bloku.user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
15.12.2010 13:39:34   
jacki

Drage moje čveke, kok ste ble pridne, no sm vidla da sm bla mal pozna za moj komentar, očitno je tako da če se na UZ kej ne vid dobr je potem kriv mehur user posted image .

jacki - a to je Lovely Baby varianta? K tam so šli men počas na živce uni zvoki, k sm skos misnla da se men otrok oglaša user posted image , so boljšekar originalne.

Jest imam vedno prazen mehur, ker moram prej dat vodo. Samo prvič sem imela pa polnega, ker nisem vedla, kaj je bolš, pa mi je G rekla, da škoda, da nisem šla lulat, ker se mi zdej čez urin slabš vidi user posted image .

CDja od Mozarta imata original muzko (z orkestom), dobr je to, ker je zbrana skup uni ta spevni in poslušni komadi (je pa res, da imam jest rada klasično glasbo in mi je tud zato všeč).

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
15.12.2010 13:57:00   
Minka76
Zdravo Aprilčice...
Se vam pridružujem.
Rok imam konec aprila 2011, sem pa iz obale...Izola. Prve tri mesece mi je blo precej slabo, vendar brez bruhanja...zdej sem vredu...počutje je odlično. Delala sem sam ČHT kateri je pokazal 1:1800 torej nadaljnih raziskav mi ne svetujejo. Kako kaj z izbiro vozičkov? Kako se vam zdi Mutsy transporter?

lep pozdrav vsem...

papa

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
15.12.2010 14:07:02   
wessna
tinchy tega božička še k men pod smrečico pošljiuser posted image

minka76, barcolana dobrodošli user posted image user posted image user posted image
vedno več nas je..user posted image user posted image

(odgovor članu Minka76)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
15.12.2010 14:10:08   
sreckica
minka in barcolana dobrodošli med nami! user posted image user posted image super nosečnost še naprej in veselo čvekanje user posted image

jacki maš mogoče še kej od Elvisa, naši tamali zgleda tist bolj leži user posted image user posted image hvala za Mozarta, men je super!user posted image

enkratna in fragola srečno na morfologiji in javite se kaj!user posted image user posted image user posted image

kosilo: zelenjavna juha, goveje mlado stegno v omaki in njoki, sladka skuta z malinami.

ajtak super, hvala!!!!  user posted image od ostalih takih "sladkih" lokacij poznam js sam še rustico in pomarančo, zvezdo v centru pa mogoče picikato v teharjah. kaj praviš?

glede nakupov mi tudi še nimamo nič, razen enih medvedek Pu nogavičk (kupla moja sestrca pred slabim letom in mi rekla, da naj služijo "kot seme, da se bo kmalu kaj prijelo" user posted image ), slinček s Tigrom od medvedka Puja (tut kupla sestra na potovanju po Rimu septembra - za spomin nečakinji) in pa včer sm kupla v H&M komplet 6 v 1 za 20 eur (bodi, pajacek, majčka, hlače, slinček, kapica). glih tolk, da bo naš otrok mel še kej od staršev, ne sam od drugih user posted image voziček grema še v MB gledat luxa, ampak boma verjetn kr SPA naročila, mi je res ful všeč.

tincy povej božičku, da sem bla ceeeelo leto ful pridna! user posted image

(odgovor članu Minka76)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
15.12.2010 14:10:32   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: wessna

Tincy, kaj ko bi tvojo taščo kar klonirale? user posted image user posted image user posted image

minka76, barcolana, pozdravljene med nami!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
15.12.2010 14:19:19   
ajtak
Sreckica, pravzaprav mi je vseeno, zdaj čakam da vidim ker termin bomo določile, da vidim če imam varstvo, ker drugače mi je pa Pomaranča kul, k majo en tobogan tm user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
15.12.2010 14:46:14   
ovčka11
Še meni tako taščo!!!! Se strinjam s predlogi, dajmo jo klonirat! user posted image user posted image user posted image

Minka in Barcolana - dobrodošli!

Tiste, ki že imate otročke doma - a user posted image  isto občutite kot prvič? Mislim na brce, premetavanje v trebuhu... Imam občutek, da je naša user posted image  bolj mirna kot je bila hči - ali pa sem že malo pozabila in konkretno brcanje šele pride... Res pa je, da je bila hči zelo živa in nemirna tudi potem, ko se je rodila...

Minka - zanimivo - tu v Ljubljani ČHT-jev skoraj ne delajo več...

Danes sem izvedela, da mogoče celo dobim nazaj posteljico od hčere... sicer ne vem v kakšnem stanju je, ker jo je dalo ene 5 otrok skozi (vključno z mojo tamalo) .... sam da stoji pokonci in da rešetke niso odpadle...
Če bi si jaz še pred par leti vsaj predstavljala, da bom še kdaj noseča, ne bi vse stvari od hčere dala stran - na žalost z večino od teh ljudi nimam več stikov (sodelavke od bivšega)...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
15.12.2010 14:55:31   
Tincy90

Tincy, kaj ko bi tvojo taščo kar klonirale? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image komot, sm zment se je pol treba.user posted image user posted image
Dobrodošle nove!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
15.12.2010 15:13:57   
ovčka11

user posted image user posted image komot, sm zment se je pol treba.user posted image user posted image

user posted image user posted image  Kolk hočeš - bo 10% dost.... (včasih je bila to cena za študentske napotnice)user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
15.12.2010 15:14:35   
jacki

jacki maš mogoče še kej od Elvisa, naši tamali zgleda tist bolj leži user posted image user posted image hvala za Mozarta, men je super!user posted image

heheh, jor viš is maj komend user posted image user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=BInh9oF5Xxk&feature=related ... za poslušat
http://btjunkie.org/torrent/Elvis-Presley-Discography/3784d03d2bda8c32743cb557c6fd572273e9bfd9eb6c ... cela diskografija za zlovdat user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač Tinčy, če maš veze pr Božičku, ga še k men mal pošlji user posted image user posted image user posted image user posted image Se ne bi branila tazga darila (tažčo pa že mam zlato, tk da je ne rabim menjatuser posted image user posted image user posted image )

Vidim, da se vas bo kar nekaj dobil na srečanju user posted image user posted image user posted image Če ne bi bla v havs arestru, bi gotovo prišla tud jest...pa drugič...

Aja, DOBRODOŠLE TANOVE!!!!

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
15.12.2010 15:24:16   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

user posted image user posted image  Kolk hočeš - bo 10% dost.... (včasih je bila to cena za študentske napotnice)user posted image user posted image

Ma veš kaj...ne računam nč, nobeni od aprilčic k ste tok fajn!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Duda
Michonne RR

Do kdaj je imel vaš otrok dudo?

Samo prvih par mesecev (5%)

Do 5. meseca (2%)

Do 1 leta (16%)

Do 2 let (27%)

Do 3 let ali več (10%)

Nikoli je ni imel (41%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!