Peli -> RE: Aprilčice 2011 (8.12.2010 9:32:12)
|
Dobro jutro, kje pa smo vse? Jest sm tle [sm=smiley36.gif], sicer precej vremenska... ponoči je bla ponovno budnica, zdej pa ne vem al mlaj cel teden drži, al kaj je z mojim mulčkom, ta mal se mi že 3 dni ponoči zbuja, zjutrej je bil ves cmerast - trma, zgleda me bo prpravu na dojenčka - da se bom spet navadla ponoči vstajat. Poleg vsega se mi zdej ponoči dogaja da me tolk trebuh boli, da se komaj obračam, že zdej sm samasebi odveč, kaj bo čez 4 mesece[sm=zmeden.gif] VevericaV - jest tud nimam nobenga gibanja dovoljenega od komisije, samo jih več ne čakam doma, k bi se mi [sm=smiley29.gif], sicer za obisk večjih trgovin izkoristim dneve, ko grem do G ali do svoje dohtarce - za podaljšanje bolniške, ali pa po bolniški list... drugače pa vsak dan peljem otroka v vrtec, grem do trgovine po kruh, včeraj smo imeli eno prireditev v vrtcu, sm šla, danes peljem taščo na terapijo, ker se mi neumno zdi da na avtobus leze za 15min. terapije, jest grem lahko med tem časom položnice plačat. Sicer pravijo da komisija kar hodi okol, jest na srečo nisem imela še obiska, pa sm bila prej obe nosečnosti doma, upam da tud zdej ne pridejo. No, na kakšen dopust pa itak da nebom šla.
|
|
|
|