Peli -> RE: Aprilčice 2011 (10.11.2010 13:57:06)
|
Ojla! Jest sm danes ornk lenoba, sm pol dneva že prespala, kuhat se mi ni dal, sm na hitrco nardila makarone in golaž od včeraj za zravn, moža mam danes še doma. Trenutno sm še brez malihdveh razgrajačev pa mam čist MIR [sm=smiley1.gif]. Danes sm dobila občutek, kot bi mi trebuh čez noč ful zrasu [sm=smiley36.gif], zdej me pa že hlače tiščijo, ja bo treba kaj bolj ohlapnega nosit [sm=smiley1.gif]. Vreme mamo čist lenobno, bi kr pasal mal sončka, sicer pa je bil včeraj moj večji sin čist navdušen, ko je vidu po TVju sneg, on bi šel že kar smučat [sm=smiley23.gif], no za letos bolj slabo kaže... ovčka a pršilo za nos si dobila za kihanje, al za kašel? Za kihanje men ful pomaga. A tablet za alergijo pa ne smeš? - seveda če je to vzrok? Čimprej se pozdrav![sm=pikapoka2.gif] miafilip - košek je super zadeva, jest sm ga imela obakrat, zdej bom mela zibko, je fino da maš otroka ob sebi, da vidš kaj se z njim dogaja, se mi pa zdi veliko boljše kot ležalnik ali kaj podobnega ker ima v njem dojenček več prostora, pa še ravno ležišče je. Me pa skrbi da si bom mogla umislt kakšno zaščitno mrežo pred starejšimadvema in NLPji [sm=jezicek.gif]. pussycat - ma sigurn kakšen sorodnik doma kej - nima? Jest bi mal povprašala, mogoče ga ma kakšna teta še kje na podstrehi ;) . Na 3D, bi po eni strani šla, po drugi strani pa se mi zdi neumno dat tolk dnarja zarad svojega firbca. Sploh pa ko vem, da bom od 20. tedna dalje imela še kar dost UZ pregledov, glede na težave k sm jih imela pr prejšnih nosečnostih. majčica - kaj če bi jest začela k teb na kosilo hodt [sm=smiley36.gif], k se ti ful kuha [sm=jezicek.gif].
|
|
|
|