womanpolice -> RE: Aprilčice 2011 (8.11.2010 16:51:16)
|
Hojla punce... se kar strinjam z vami.. danes je pa tak turoben dan, da bi človek samo spal in spal... In kako kaj vaše počutje? Ste kaj utrujene? Jst bi kr ležala na kavču - ne spala, le ležala - in to tak paše... Moj pa med tem časom adaptira najino spalnico... vsake tolk časa opravim nadzor dela :-D.... Komaj čakam, da bo gotova. Ko bo, vam zagotovo pokažem novo spalnico. Res komaj čakam na nov jogi iz Ikee, ki čaka v sosednji sobi, saj je res tko udoben, da sem skor zaspala na njemu že v Ikei. Sicer ni bil poceni - glede na ugodne cene nasploh v Ikei - ampak je vreden svojega denarja (280 EUR). Je kaj novega pri vam? A že kaj čutite otročka v sebi? Jst.. pride kak dan, ko čutim tko čist na rahlo... enkrat sm pa tko čutila kot da bi se z nogicami uprl in se okrog obrnil - tak full čuden občutek je bil... Jutr imam pregled in res upam, da se bo že videlo, kaj bomo imeli. Ene kolegice (ki imajo večinoma fantke :-D ) bi mi rade že podarile ali posodile cotke, pa še ne upam vzet, ker ne vemo spola... Moj si full želi fantka. Praktično bi bolj bilo ja, ampak men je vseeno - samo da bo zdravo, saj sva res dolgo čakala na ta najin čudež. Za vas sicer ne vem, ampak zase lahko rečem, da kommmmmmmmmaaaaaaaaaaj čakam april, da končno primem v rokice ta najin čudež, za katerega sva že mislila, da ga nikoli ne bova dočakala.... Tolk za danes, grem nazaj na kavč :-D želim vam lep dan, pa se jutr slišmo oz. tipkamo p.s. kaj pa srečanje? Ali se že kaj obeta? Zdaj pa bi bil že čas da bi se kaj spoznale in mal pogledale naše bušije.... Kaj pravite?
|
|
|
|