Anonimen -> RE: mamice iz savinjske okolice... (20.8.2010 19:02:22)
|
HALLO! Kje st babike.Ste vse vzunaj v vašimi otročički.Jaz sem danes malo pospravljala,taveča hči se potepa pri sošolki,ati pa Ema sta malo spala ,sedaj sta se zbudila ,bomo malo šli ven ,ko trenutno ne piha,Ema je še kar prehlajena ,pa iz nosa ji teče ,je pa že malo boljše ,ko prejšne dni.. Aninchy škoda za zajčeka.Naša tavelika hči ima tudi sobnega ,sem kar malo jezna včasih na njega,ko ga ima v dnevni ,pa ga ven spusti hoče vse gristi.A ste ga v stanovanju imeli ,koliko je pa bil star.Jaz drugače nisem preveč za živali v stanovanju. Modrasmotka a tvoja hči te pa nič ne pogreša ,jo imaš v vrtecu ali doma. Le glej ,da ji ne pride preveč v navado ,da te udari nazaj...Boljše prej ukrepati ,kot poznej... Kje ste pa drugače ostale ...se nič ne javite ..ste že v službah a kaj...Pred nami je lep vikend...se greste kam potepati.Mi bomo šli na Roglo ,če ne bodo punce preveč prehlajene... telovadba dojenčkov v bazenah boste obiskovale ta tečaj..Oziroma ga je že katera,tiste ,ko imate starejše otroke.. Ja nič lepo se imejte pa se še pišemo kaj....lp...
|
|
|
|