ROmama -> RE: mamice iz savinjske okolice... (29.1.2011 13:23:52)
|
Pozdravljene po dolgem času. Za forum enostavno ni časa, ker si ga preveč za FB vzamem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. V službi je katastrofa, Kot sem že rekla, so me prestavili na bolj zahtevno delo, plače pa mi ne morejo dati, zaradi enih razlogov. Res nimam sreče s to plačo. Z julijem pa nas bodo spet prestavlali, tokrat na mesto, ki si ga nebi nikoli izbrala sama, sem tako slabe volje. V četrtek sem kar kadrovnico klicala in povprašala kako je s temi mesti. Kar se tiče bolezni, je tamala cel šas prehlajena, teče iz noska in kašljam vmnes je imela dva dni vorčino in je bila tudi doma. Mi je pa danes zakuhal Luka, včeraj sva bila na sistematskem pregledu, mu je zdravnica še gledala grlo, ki je bilo čisto, saj tako je rekla. Včeraj popoldne sva ga peljala k babici na počitnice, danes pred pol ure me pa kliče, da ga boli grlo in ima 38,6 vročine. Saj ne vem kaj mi je za narediti. Problem je v tem, ker je mož bil doma zaradi Emice, zdaj sem pa jaz na vrsti, da sem z njim doma, jaz pa sem si prinesla nekaj iz službe za delat in bi morala nujno nesti v ponedeljek nazaj. Mož bo čisto ponorel, če mu rečem, da naj bo doma. To je res smotano, če nimaš nobenega doma, da bi ti počuval otroke, vsaj za 2 urici, da odnesem nazaj. Na sistematskem pregledu je bil Luka pohvaljen, ko mu je jemala kri, je rekel, da to nič ne boli, pri psihologinji je naredil za 4 leta. Sem ponosna na njega. Samo kaj, ko je zdravnica vmes imela še bolane otroke, ki jih je bilo ogromno, pa je izgleda nekaj pobral.
|
|
|
|