Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 21.7.2010 9:22:12
|
|
|
|
Splišni
|
Mi imamo še tak šotor, ta je tudi fajn za konec tedna. To je pa tak velik iglu s stojno višino, ki se tudi po sredi da pregradit.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 21.7.2010 9:28:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako ima ta iglu stojno višino, ko pa sta naslonjala stolov tako visoka kot pa odprtine za vhod, streha je pa malo višja? Ja vem tečna sem ... tadolg šiht je danes pa še moj mi s temi šotori mori
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 21.7.2010 9:30:06
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Kako ima ta iglu stojno višino, ko pa sta naslonjala stolov tako visoka kot pa odprtine za vhod, streha je pa malo višja? Ja vem tečna sem ... tadolg šiht je danes pa še moj mi s temi šotori mori Če stoli stojijo spredaj, torej bliže fotoaparatu, šotor pa zadaj, potem stoli izgledajo višji ...
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 21.7.2010 9:31:08
|
|
|
|
Splišni
|
Takole pa izgleda un Coleman postavljen: Pa brez skrbi, d aso to vse stojne višine, ker jaz sem to hoptela, drugače šotorov ne bi kupila.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 21.7.2010 9:32:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja saj to vem, samo se mi ne zdi da bi stoli tooolko spredaj stali ... ma ni važno res ... sitna sem ... ti čisto verjamem ... ne bit huda in HVALA za nasvete
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 21.7.2010 21:24:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa otika si vidla tegale http://nakup.merkur.si/default.asp?s=/izdelek.asp%3Fid%3D010908%26izdelek%3D1654310-0000%26MySes%3D Ja tut tega sem že gledala, samo ima spalnice samo 120cm široke in v eno tako spalnico se midva z mojim ne spraviva, sploh če bi bilo ponoči kaj toplo ... a se da ta pregrada vmes med spalnicama odstranit? Samo pol ni tamala ločena in bo zjutraj punt že ob 6ih ... hmmmm ... Kurde, ti se mi pa ne reži, a prau! ... samo kopali smo jih pa res za eno tako mini motikco ... pa tvoj je čist pameten ... jaz bi njegovo idejo samo še nadgradila in imam še raje hotel pa polpenzion, da se mi ni treba s kuho ubadat te pregrade niso fiksne tak da je pač pol mal postrani ko daš blazine not... enojne blazine so širine nekje 74-76cm mi imamo pregrado ravno zaradi tega da me otroci ne vidijo in da spijo dlje..... je čist dost ne rabi ekstra spalnice pa še fino je če kej rabi samo zaveso mal gor dvigneš.... upam, da se kmalu odločite in da nam boš nalimala slikice iz dopusta
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 21.7.2010 21:32:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Vzeto na znanje ... ta vikend gremo malo naokrog za šotori pogledat in upam, da končno neki najdemo, ker od telih njegovih "Kaj pa tale? al pa tale?" se mi bo počasi sfrtajčkalo
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 22.7.2010 7:12:50
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Vzeto na znanje ... ta vikend gremo malo naokrog za šotori pogledat in upam, da končno neki najdemo, ker od telih njegovih "Kaj pa tale? al pa tale?" se mi bo počasi sfrtajčkalo U, meni je pa to tako fino. No, saj zato sem jih pa že kar nekaj kupila ...
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 22.7.2010 10:28:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Vzeto na znanje ... ta vikend gremo malo naokrog za šotori pogledat in upam, da končno neki najdemo, ker od telih njegovih "Kaj pa tale? al pa tale?" se mi bo počasi sfrtajčkalo lahko grem zraven jst bi pa sam to kupovala se ko ne rabim pa vidim kak šotor pogledam podrobnosti in pol mojmu razlagam kok je dober al pa kok ni dober
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 22.7.2010 12:40:31
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Khurde, kaj pa če se zmeniva in za dopust desce zamenava ... ti z mojim v kemp jaz pa s tvojim v 5 zvezdic ... mularija se bo pa že sama odločla kje bodo raje ideja sploh ni slaba pol vas je lah v hotelu, pol pa nas je zunaj na travi otroc majo družbo, desca na pivo, midve pa po svoje drugač pa čakam, da se odločita za en šotor, sprobata in poveš, kako se obnese. jaz tut enega rabim, sicer je moja stojna višina precej nižja od tvoje ampak ajde, nej bo... pa tut vem, da se pri nas ne bo nihče, ki se kampiranju upira, lotil iskanja šotorov tko da ostane na meni
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 22.7.2010 13:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Lej jo lisico ... ti itak veš, da imam jaz skoraj nemogoče zahteve do šotora in boš zdaj čakala katerega bom kupila (ker tak bo moral bit pa res oh in sploh pa po ful ugodni ceni), da boš še ti v isto štacuno zavila
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 23.7.2010 12:26:12
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Vzeto na znanje ... ta vikend gremo malo naokrog za šotori pogledat in upam, da končno neki najdemo, ker od telih njegovih "Kaj pa tale? al pa tale?" se mi bo počasi sfrtajčkalo Za vraga nej kup že šotor, nej te nabaše v avto in pejte že na morje, ponavad takih k si ti pol ne spraviš več s kampa.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 23.7.2010 12:30:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Otika Vzeto na znanje ... ta vikend gremo malo naokrog za šotori pogledat in upam, da končno neki najdemo, ker od telih njegovih "Kaj pa tale? al pa tale?" se mi bo počasi sfrtajčkalo Za vraga nej kup že šotor, nej te nabaše v avto in pejte že na morje, ponavad takih k si ti pol ne spraviš več s kampa. A misliš, da bi se to znalo zgodit al kaj? Ja mogoče nikol se ne ve ...
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 26.7.2010 7:38:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Eto mal sva šla naokrog (pa še nič pametnega našla) ... no pa nama je v eni trgovini prodajalec zatrjeval, da integrirano dno v predprostoru niti ni tako zelo fino, in da je bolje tako da je plahta za spodaj posebej in se da na notranji strani navzgor obrnit, da imaš dno ločeno od šotora, ampak vseeno kot nekakšen bazenček narejeno. Da voda ne pride skoz, pa še dno lažje pereš, kot pa če je v šotor integrirano ... a je to res, ali je samo to kak marketinški trik?
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 26.7.2010 8:55:14
|
|
|
|
kalbo
|
To ti je ziher kak priodajalec v Hervisu naložil. Nabavi iglu, ne ravno najcenejšega z integriranim dnom in to je to, ne doktorirat iz šotora. Bolj pomembno se mi zdi, da nabaviš ustrezno ležišče recimo.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 26.7.2010 8:59:13
|
|
|
|
Anonimen
|
No pa predlagaj prosim kak iglu z 2-ma spalnicamai n stojno višino ter integriranim dnom v predprostoru in vsaj na začetku spalnice ...
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 26.7.2010 9:18:32
|
|
|
|
kalbo
|
http://www.mixi-caravaning.si/katalog/product.php?cat_id=541&product_id=1040025618&show=images&image_id=12931 Sam pri teh ogromnih šotorih ti lahko rata problem s prostorom v kampu, zato bi jest vzel manjšega. Midva sva kampirala v igluju z manjšim predprostorom, kjer sva mela hladilnik, notri je šla pa blazina 140x200, zraven zložljiva otroška posteljica, ob vznožju je bla pa prtljaga. Zunaj smo meli pa postavljen gadafi z mizo in stoli. Mi smo se mel vedno super, je pa res, da zdaj sede spat v prikolici, kar je za vaju v bodoče edini pravi kompromis, da bo obema udobno. On rad kampira, ti si pa vajena apartmajev.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 26.7.2010 9:18:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Taprvi nima integriranega dna (če ta ni pomemben, zakaj si pa rekel, da je "bulšit" samo plahta v predprostoru, ki se navzgor zaviha?), tadrugi - no coment , tretji je predrag ... čez 200€ ne grem ...
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 26.7.2010 9:30:29
|
|
|
|
kalbo
|
Spalnica mora imeti integrirano dno, spalnica, ne pa predprostor, očiten nesporazum. Katerikoli šotor od priznane znamke vzameš bo OK, na kampiranju se pač malo prilagodiš, predvsem, če misliš hodit le čez vikend. Tadrugi mini šotor je pa za kolesarsko turo, kjer maš sabo kratke hlače in majico za zvečer, mini spalko in minišotor in šlape, da se preobuješ iz šprintaric. Vse ostalo čaka na končni destinaciji v prikolici.
< Sporočilo je popravil kalbo -- 26.7.2010 9:31:14 >
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 26.7.2010 9:34:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Spalnica mora imeti integrirano dno, spalnica, ne pa predprostor, očiten nesporazum. Kam daš pa potem vso robo, ko gre zunaj dež? Ob stenah zamaka? Na sredi predprostora je pa kaka mizica, da lahko vedriš ... IZVIRNO SPOROČILO: kalbo ... na kampiranju se pač malo prilagodiš, predvsem, če misliš hodit le čez vikend. Že to da grem v šotor za vikend je ena veliiiika prilagoditev ... tako da kaj več kompromisov nebi sklepala
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 26.7.2010 9:42:43
|
|
|
|
kalbo
|
Ti pa hočeš res komplet komfort apartmaja v šotoru, se mi tvoj kar malo smili . To pa ne gre, tudi če daš 1000 EUR za šotor. Konec koncev je to še vedno šotor. Robo ki jo potrebuješ ta hip imaš v spalnici, ostalo imaš v avtu. Za vedrit je pa idealna stvar gadafi za 20 EUR, ki ga postaviš zraven šotora.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje 26.7.2010 9:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo ... se mi tvoj kar malo smili . Kako bi se zdejle moj s teboj strinjal
|
|
|
Najboljša kombinacija imen za dvojčici:anzetkulaProsim za vaše mnenje.Mija in Pija (
37%)
Alja in Ajda (
33%)
Leja in Teja (
30%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!