Anonimen -> RE: Vprašanje glede šotora za kampiranje (19.7.2010 14:54:45)
|
Jaz sem enkrat kot otrok kampirala s teto z enim veliiikim šotorom na 2 spalnici in ogromnim predprostorom ... ma taki taveliki od Induplati, ki ti cel prtljažnik zavzame ... ma je bilo fajn, ker sem bila ko v hotelu, ker sem se samo kopala pa hodila jest ... ma če zdaj pomislim, da sedaj ko sem velika bom mogla pa še kuhat na enem koharčku pa posodo nosit pomivat x mertrov daleč, pa hodit zvečer v vrsto za tuš, ponoči se oblačit in it x metrov do wc-ja, ipd. me pa kar mine ... samo me moj res že 3 leta nagovarja tako da sem popustila, da za kak podaljšan vikend pa grem, samo mora bit šotor visok, da mi ne bo treba po kolenih do postelje pa da je v bližini kaka restavracija, da nebo treba pod mus vsak dan kuhat. Drugače pa vsi ki jih poznam imajo te tamale iglujčke in so vsi hepi ... men pa kar mrak pade na oči ob pgledu na te mini nizke zadeve ... grrrrr ... o duš ... potem moram še nekje turbomaksimuse dobit, pa zložljive stolčke in mizico ... aaaa ... mene bo kar pobralooooo ...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|