Gea1 -> ZA NAS (257. nadaljevanje) (22.7.2005 12:55:13)
|
Marička kolk ste napisale. Sem se komaj prebila skozi. Frizerka lepo, da si se nam še ti pridružila, samo ne vem, na kaj si do zdaj čakala. Bi se lahko že prej, veš. ;) Me ne bi bile nič jezne! Astra upam, da je rojstni dan minil, kot se šika in da si ga zalila, kot je treba. Kolk si že bila stara? Pia je pa čepek izgubila, ali karkoli že. :bravo: Se pravi, da bo kmalu!!!! :sloncek::sloncek::sloncek: Pa tudi Tii ne fali več dosti. Se mi zdi, da ni še tako dolgo tega, ko smo se še skupaj :(( ob prihodu :hudicek:. Zdaj pa poglej si ti to. Le kdaj je minilo. :bravo: Me je Majanin post prijetno presenetil, saj sem glih včeraj delala svoj obračun, kolk je že :hudicek: mesecev, odkar sva začela delati na tem. In sem se kar :((, ko sem ugotovila, da jih je že 26. Vmes sicer en intzermezzo, ampak kljub temu grozno velik. Če bi mi prej kdo rekel, da bo toliko, bi mu itak rekla, da je mal nor oz. ne fejst nor. :( Anitka, ti pa kmalu greš na :morje:. Glej da boš uživala in nič razmišljala in da se vrneš z eno veselo novičko, saj dopusti lahko delajo čudeže. Govorim iz lastnih izkušenj. In ne rečt, pa jaz nisem med njimi, ker tudi lani ni šlo, ampak se pusti presenetit. Mogoče pa je le usojeno letos. Pozdravljene še vse ostale, ki jih nisem omenila in uživajte vikend! :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|