biba77
|
Anitka, za macka nisem sigurna sem pa tvoj post dvojno prebrala...:zmeden: Mislis, da bi to lahko bilo to? :)-:)-:)- Ja, ocitno sem vceraj zamudila kar dober cvek... Se enkrat vsem hvala za cestitke. Bil je lep dan zame. In polno rozic in smeha in zvecer tudi :ups::ups::ups: piva. Joj, je bilo danes tezko vstati. Jesti seveda nisem mogla... Sem prej en jogurt zmazala, zdaj pa pocasi prihajam k sebi. Ja, lepo je videti, da se "tastare" javimo na enem mestu, a ne? Frizerka, zakaj pa se nisi prej pridruzila? Cmokec, imas kaj barve? Bambi je na morju in se nam bo v nedeljo kaj oglasila. Pravi, da uziva.:morje: Pia73, draga :nosecka:, se malo, pa boste 4. Nisem slogarca, ampak dolgo pa ne bo vec, ne? :) Tia :nosecka:, ti ze tudi zadnje dneve nosecnosti pocasi pricakujes, ha?:zmeden2: Pika74, kako je bilo na honeymoonu? Anitka, nic prevec spakirat. Tam bos tako vglavnem v kopalkah, a ne? Drugace bi tako lahko vzela celo omaro s sabo, skupaj z gumijastimi skornji in marelo (ko ne ves, kako vreme bo). :) Punce, pri meni nic novega, Izcedek je izginil. Vcasih me se scipne tam spodaj, ampak nic... Sem za sigurno vceraj en mali testek naredila - saj veste, praznovanje, pa to ... Pa je bil neg., tako, da me pac zanima, ce bom imela vsaj na morju mir... :miska:
|