|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nasvet..povedat očetu ali ne?
18.7.2010 18:52:29   
maktub
milijonarka... ja sej se obnasam tko....nikoli ji nisem rekla da zdaj pa ni več moja mama al kaj..pač svoje mnejnje sem ji povedala,žal mene ob njem nebo vidla drugo pa vse ok...sem res zelo iskrena.... sam hudo miu je ko mi reče da ga more pustit zaradi mene,čeprav se ima tko lepo... ampak kaj čem: jaz ga enostavno nemroem sprejet in kvit,,,ni teoretične sanse da bi sedela z  njim za mizo, sem 1 leto živela z njim in hga nemorem niti videt...
hudo mi je ko  more mami vedno sama pridet na obisk.,ko vem da rada dela ned.kosila za vse nas sam to ni izvedljivo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.7.2010 22:55:16   
Gina
Maktub, kaj bi pa ti rekla, če tvoja mama ne bi sprejela tvojega deca? Če bi rekla, da lahko prideš domov samo brez njega? Da lahko vidiš kogarkoli iz familije samo brez moškega, ki ga ljubiš - ker jim pač ne potegne, ne morejo ga sprejet? Ali če bi ti to rekel fotr?

Ali drugo vprašanje: A boš to isto svoji hčeri, sinu naredila? Če ti njen dec, njegova ženska, ne bo všeč, bo smel(a) domov samo sam, ali pa naj ostane z njo, ker ti gre ona preveč na jetra, videt je ne moreš? Boš določala otrokom, koga smejo imeti radi - pa vzemimo da bo ta oseba resnično čudaška? 

Sori, meni noben vzrok ne potegne, za tako obnašanje do svojcev. Grdo je to, pa če priznaš ali pa ne. V nobenem primeru nimaš pravice določat drugim, kako naj živijo svoj lajf.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.7.2010 22:11:54   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Maktub, kaj bi pa ti rekla, če tvoja mama ne bi sprejela tvojega deca? Če bi rekla, da lahko prideš domov samo brez njega? Da lahko vidiš kogarkoli iz familije samo brez moškega, ki ga ljubiš - ker jim pač ne potegne, ne morejo ga sprejet? Ali če bi ti to rekel fotr?

Ali drugo vprašanje: A boš to isto svoji hčeri, sinu naredila? Če ti njen dec, njegova ženska, ne bo všeč, bo smel(a) domov samo sam, ali pa naj ostane z njo, ker ti gre ona preveč na jetra, videt je ne moreš? Boš določala otrokom, koga smejo imeti radi - pa vzemimo da bo ta oseba resnično čudaška? 

Sori, meni noben vzrok ne potegne, za tako obnašanje do svojcev. Grdo je to, pa če priznaš ali pa ne. V nobenem primeru nimaš pravice določat drugim, kako naj živijo svoj lajf.

user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.7.2010 15:37:20   
srki
Jaz pa ne razumem, zakaj mu to prekriva, če sta ločena? Če bi se imela rada kot nekoč in čutila drug do drugega to, kar sta včasih, pol ne rečem. ampak da si pa ločen pa skrivaš, da imaš drugega, to mi pa ni jasno, kljub temu, če je zadjšnji partner "pokvarjen".

Jaz se ne bi vtikala v to, naj sama ugotovi in to na lastni koži sproba.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.7.2010 16:27:45   
Teya D.
jaz se na tvojem mestu ne bi zapletala. Saj bo sama povedala, enkrat bo morala, dolgo se tudi ne more prikrivat kaj takega. Po drugi strani pa vseeno ni lepo lagat oz. prekrivat določenih stvari s tvoje stvari. Nič kaj zavidljiva situacija!

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.7.2010 16:10:01   
Sanjela
Ko sta bila skupaj se nista razumela.Sta šla vsak na svojo stran živet zase po telefonu se vsak dan slišita se pogovarjata...mama ima nenehno na jeziku očeta kar naprej ga omenja...ja kaj pa pol hočeta od življenja?Pol pa najbolše da živita vsak zase se dobivata kot sta se pred mnogimi leti hodita na večerja itd...pa nerabita živet skupaj.Pol je tvoja mama( to je moje mišljenje) še zmerom zaljubljena vanjga samo sebi in drugim noče priznat posebej pa ne njemu.Mogoče je na kljubost z unim dedcem,da bi tvoj oče zvedu in bi vidla kak bo reagiral.Ne vem to je samo moje mišljenje kako si jaz to predstavljam.

Sanjela
Dokler imamo spomine, obstaja preteklost.

Dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost.

Dokler imamo prijatelje, je lepa SEDANJOST!

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?