|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj počnejo vaši 14 mesečniki?
23.7.2005 13:39:03   
lutka
M&P :bravo::bravo:, to sem hotela tudi jaz povedat. Ne vem , a so mislile, da jima pustim, da se s kozarci igrata. Daleč od tega. Ampak lahko ju 100x opozorim , skregam pa popolnoma nič ne zaleže.Prepovedan sad je najslajši :((:((

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   kaj počnejo vaši 14 mesečniki?
23.7.2005 20:39:13   
Mateja17
Tudi mi imamo 14-mesečnico in pri nas izgleda takole.

Beseda ne je bila najbolj zanimiva od 10-12 meseca. Zdaj je skoraj ne poznamo več..... Vsaka stvar, za katero smo enkrat rekli ne je še vedno ne..... Če npr. jaz pozabim, da nekaj ne sme, ali da ji je kdo rekel, da česa ne sme, me kar sama opozori z besedo NE,NE. Je pa preizkušala pri 10 mesecih..... Trma je bila grozna. Malo po enem letu smo pa rekli, sedaj pa stop.... Cele dneve je vpila ( z namenom hočem to, hočem to,.....) In smo jo ignorirali. Rekli smo reci prosim, prosim in smo zraven zaploskali. Prvi dan je rabila tudi 15 minut, da je to naredila (zaploskala) in zato je stvar tudi dobila. Naslednji dan smo samo še rekli kako se reče in je že zaploskala. Tretji dan je pa sama od sebe zaploskala in sploh ni več vpila. Tako smo se rešili približno enomesečnega hčerinega in našega nezadovoljstva. TAKO DA SEM PREPRIČANA, DA JE NAČIN KOMUNICIRANJA IN TRMARJENA OTROKA ODVISEN OD NAS. Zdaj sploh ne sitnari več in je zelo zadovoljen otrok. Zdaj pri 14 mesecih pa nam reče: PLOSIM LADA MELA PANGICE (Prosim rada bi imela špangice.....) Največkrat pa PLOSIM LADA MELA....jo vprašam kaj in mi pove po svoje. Je pa tudi res, da so faze, ki pa so za sam razvoj pomembne. Da jih pa čimlažje preživimo si pa lahko pomagamo tudi sami.

lp,
Mateja:sloncek:

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   kaj počnejo vaši 14 mesečniki?
26.7.2005 22:04:59   
lena-3
Moja je takšna kot Lin. Denarnica, gsm.... groza. Gsm je že tolikokrat padel po tleh, da se prav sprašujem, kako še sploh deluje. Za v trgovino pa sem si pripravila še posebno denarnico, v katero sem dela neveljavne kartice in podobno. Tako potem plačujeva vsaka s svojo denarnico.

P.S. Stara je 13m

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Katero ime za punčko?
kara555

Klara, Nika Taja

Klara (36%)

Nika (34%)

Taja (30%)


Število vseh glasov: 429

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!