|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako odreagirate če...
21.7.2005 14:31:17   
Anonimen
...vas "napizdi" šef?

Med mano in sodelavko je prišlo do nesporazuma, zaradi česar določeno delo ni bilo opravljeno. Ker sem podrejena, sem seveda (delno upravičeno) kasirala jaz. Vem, da je danes polna luna in smo vsi skupaj odreagirali pretirano, ampak kar nekako se ne morem pomiriti.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako odreagirate če...
21.7.2005 14:33:47   
SANDY
hm če dobr pomislim, me še nikol noben ni ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako odreagirate če...
21.7.2005 14:33:58   
Anonimen
se ne zgodi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako odreagirate če...
21.7.2005 14:34:30   
anadejka
...hmmmm...odvisno kaj je bil ta nesporazum s sodelovko,če veš da imaš ti prav,to povej šefu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako odreagirate če...
21.7.2005 14:39:59   
soncece24
glede na to, da je moj šef moj stric, se ponavadi mulim, sploh če je za brezveze:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako odreagirate če...
21.7.2005 14:45:09   
kalimero
Imam v redu šefico z normalnim načinom komuniciranja. Me je pa v prejšnji službi enkrat nemarno nadrl šef, pa še po krivem. Mirno sem šla za njim v njegovo pisarno in mu povedala, da se še doma oče ni drl name in se tudi on ne bo. Da poštujem to, da mi je nadrejen in da mi lahko normalno pove, ČE naredim kaj narobe. Moram reči, da name ni kričal nikoli več, na ostale sodelavke pa še večkrat. Sva bila pa od takrat naprej strogo uradna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako odreagirate če...
21.7.2005 14:45:38   
Anonimen
šlo se je v bistvu za to, da sem jz mislila, da je neko delo opravila že sodelavka, ona je pa mislila, da sem ga opravila jaz, obe pa se nisva prepričali ali je delo dejansko res bilo opravljeno. Sej verjetno je od šefa tut ona kasirala.Ne mislim pa razglabljat in se kregat kdo je bolj kriv in kdo ne - do napake oz. nesporazuma je žal prišlo...ampak jz se sekiram, ker me je šef napizdil (tudi sicer je bolj nagle jeze,sploh ko je kaka luna)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako odreagirate če...
21.7.2005 14:47:53   
Anonimen
..no sej ko se je šef izkašljal sem se tudi jz ustrezno opravičila in razložila kako je očitno prišlo do napake. Sej se je na koncu sicer pomiril in mi celo rekel naj se ne sekiram, ampak kaj ko se ne morem nehat sekirat :((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako odreagirate če...
21.7.2005 14:59:49   
ninocka
Joj, moji sestrici se je tut zgodilo, da je bila zaradi sodelavke ob stimulacijo... :(

Njiju je sefica obe v pisarno poklicala, moja sis sploh vedla ni zakaj se gre, una se je pa lepo butasto nardila, na koncu sta pa obe ostale brez stimulacije...je bla tko jezna in zalostna, sam ni mogla nc narest.
Je pa ze veckrat to sodelavko opozorila, da ne opravlja svojega dela vredu, ampak je una pol tok surlasta, da je rekla, da ji ne misl vec govort :( ...pa se velika razlika je v letih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako odreagirate če...
21.7.2005 15:14:09   
nita
Šefu ugovarjam, ker ve, da mam zmeraj prav :)- (je pa drugač moj šef tut moj bratranc)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako odreagirate če...
21.7.2005 15:51:33   
Anonimen
Ko je mene napizdil, pa nisem bila kriva, sem totalno popizdila in loputala z vrati. Toliko, da ni še ene ujel zraven.
Ampak sedaj imamo pa novo šfico, o tej pa raje ne bi ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?