Kako odreagirate če... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Kako odreagirate če... (21.7.2005 14:31:17)

...vas "napizdi" šef?

Med mano in sodelavko je prišlo do nesporazuma, zaradi česar določeno delo ni bilo opravljeno. Ker sem podrejena, sem seveda (delno upravičeno) kasirala jaz. Vem, da je danes polna luna in smo vsi skupaj odreagirali pretirano, ampak kar nekako se ne morem pomiriti.

SANDY -> Kako odreagirate če... (21.7.2005 14:33:47)

hm če dobr pomislim, me še nikol noben ni ;)

Anonimen -> Kako odreagirate če... (21.7.2005 14:33:58)

se ne zgodi

anadejka -> Kako odreagirate če... (21.7.2005 14:34:30)

...hmmmm...odvisno kaj je bil ta nesporazum s sodelovko,če veš da imaš ti prav,to povej šefu.

soncece24 -> Kako odreagirate če... (21.7.2005 14:39:59)

glede na to, da je moj šef moj stric, se ponavadi mulim, sploh če je za brezveze:)-:)-

kalimero -> Kako odreagirate če... (21.7.2005 14:45:09)

Imam v redu šefico z normalnim načinom komuniciranja. Me je pa v prejšnji službi enkrat nemarno nadrl šef, pa še po krivem. Mirno sem šla za njim v njegovo pisarno in mu povedala, da se še doma oče ni drl name in se tudi on ne bo. Da poštujem to, da mi je nadrejen in da mi lahko normalno pove, ČE naredim kaj narobe. Moram reči, da name ni kričal nikoli več, na ostale sodelavke pa še večkrat. Sva bila pa od takrat naprej strogo uradna.

Anonimen -> Kako odreagirate če... (21.7.2005 14:45:38)

šlo se je v bistvu za to, da sem jz mislila, da je neko delo opravila že sodelavka, ona je pa mislila, da sem ga opravila jaz, obe pa se nisva prepričali ali je delo dejansko res bilo opravljeno. Sej verjetno je od šefa tut ona kasirala.Ne mislim pa razglabljat in se kregat kdo je bolj kriv in kdo ne - do napake oz. nesporazuma je žal prišlo...ampak jz se sekiram, ker me je šef napizdil (tudi sicer je bolj nagle jeze,sploh ko je kaka luna)

Anonimen -> Kako odreagirate če... (21.7.2005 14:47:53)

..no sej ko se je šef izkašljal sem se tudi jz ustrezno opravičila in razložila kako je očitno prišlo do napake. Sej se je na koncu sicer pomiril in mi celo rekel naj se ne sekiram, ampak kaj ko se ne morem nehat sekirat :((

ninocka -> Kako odreagirate če... (21.7.2005 14:59:49)

Joj, moji sestrici se je tut zgodilo, da je bila zaradi sodelavke ob stimulacijo... :(

Njiju je sefica obe v pisarno poklicala, moja sis sploh vedla ni zakaj se gre, una se je pa lepo butasto nardila, na koncu sta pa obe ostale brez stimulacije...je bla tko jezna in zalostna, sam ni mogla nc narest.
Je pa ze veckrat to sodelavko opozorila, da ne opravlja svojega dela vredu, ampak je una pol tok surlasta, da je rekla, da ji ne misl vec govort :( ...pa se velika razlika je v letih

nita -> Kako odreagirate če... (21.7.2005 15:14:09)

Šefu ugovarjam, ker ve, da mam zmeraj prav :)- (je pa drugač moj šef tut moj bratranc)

Anonimen -> Kako odreagirate če... (21.7.2005 15:51:33)

Ko je mene napizdil, pa nisem bila kriva, sem totalno popizdila in loputala z vrati. Toliko, da ni še ene ujel zraven.
Ampak sedaj imamo pa novo šfico, o tej pa raje ne bi ...

Stran: [1]