Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 16:10:45
|
|
|
|
matcar
|
Zaljubljena,Dr.Šučur je svetovni G.Sem ga imela v P,tam dežura namreč.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 16:11:15
|
|
|
|
matcar
|
Vas samo pozdravim,ker šibam delat zaj.Se zvečer tipkamo! Pa-pa!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 16:24:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa jabolčni štrudl grem zdaj pečt. ti pa si res pridna kar se kuhe tiče o hvala, hvala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 16:29:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 bravo Sara . se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 16:30:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Mi smo danes boljše. jupiiiii
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 16:31:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Recte mi katero ginekologinjo oz ginekologa imate izbranega? Razmisljam o menjavi.... dr. Renata Završnik-Mihič
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 16:31:45
|
|
|
|
botrca
|
Zaljubljena 23 dobrodošla tudi iz moje strani
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 16:33:55
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Recte mi katero ginekologinjo oz ginekologa imate izbranega? Razmisljam o menjavi.... jaz imam dr. Mauriča Dr.Petrovič! Dr.Renata Završnik-Mihič Tudi mi imamo Dr. Maurica. Je dober, ampak ga žal nikoli ni! Sluzbena potovanja, izobrazevanja, dopust... vedno je nekaj :( Jaz bom ga tud zamenjala, ko bom naslednjič noseča- če bom no! :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 16:34:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 botrca, jaz tudi mojega nagovarjam, da naj gre spremeni paket...Jaz še imam zaenkrat Orto v nulo pa ni potrebe...Kakšen telefon pa sta vzela? Moram it malo pgledat kakšne ponudbe imajo... To akcijo ko imajo zdaj se ful splača, ker je 9€ mesečno pa v to vse 1000 minut pogovorov, ne vem kolk sms-ov in klici v stacionarna...ful dosti vglavnem se res splača, razen klici v druga mobilna omrežja se plačajo.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 16:36:23
|
|
|
|
botrca
|
Tak, prebrala sem vas naredila par postov in monologov . Zdaj pa greva z Janom kosilo pojest (sem naredila sv. pečenko v zelenjavni omaki in rizi-bizi in paradižnikovo in kumarično solato) pol ati pride iz službe in bo pestro kot ponavadi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 17:19:29
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Recte mi katero ginekologinjo oz ginekologa imate izbranega? Razmisljam o menjavi.... jaz imam dr. Mauriča Dr.Petrovič! Dr.Renata Završnik-Mihič Tudi jaz.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 17:21:53
|
|
|
|
marta82
|
Jaz sem res že čisto fuč. Ponoči ne morem spat, ker me kuha in kašljam pa požirat ne morem. Od petka nisem spala več kot 2-3 ure na noč. Čez dan je pa zunaj tak vroče da ne vem kam bi se dala, ker se vse lepi na mene, klime pa ne upam prižgat. Tečna za popi...t.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 17:25:46
|
|
|
|
tpmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Recte mi katero ginekologinjo oz ginekologa imate izbranega? Razmisljam o menjavi.... dr. Renata Završnik-Mihič dr. Ozimič - nisem preveč zadovoljna, tudi razmišljam o menjavi. A še ima katera dr.Ozimičevo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 17:40:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Recte mi katero ginekologinjo oz ginekologa imate izbranega? Razmisljam o menjavi.... dr. Renata Završnik-Mihič dr. Ozimič - nisem preveč zadovoljna, tudi razmišljam o menjavi. A še ima katera dr.Ozimičevo? Vsak zdravnik ima zadovoljne,pa tudi nezadovoljne paciente,je pa težava,ker tisti,ki imajo res veliko zadovoljnih pacientov,ponavadi več ne sprejemajo .
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 18:21:48
|
|
|
|
zaljubljena23
|
matcar, mi je znano ja, da je letečki Ampak kot sem rekla, ga ne menjam...Pa nikoli nisem dobila občutka, da bi delal vse na hitro ali da ne bi bil več zbran, glede na to da še dela v P...Včasih se res sprašujem od kot jim energije... botrca, hvala...Tole glede simobila mi je popolnoma jasno, ker ma moj zdaj paket tri zame, pa pogodba mu bo kmalu potekla, sem rekla, naj gre novo sklene, pa tisto razliko plača, itak jo bo dobil vrnjeno že s tem, ko bo imel 50% nižji račun... Huh, eni govorite o kosilu, jaz pa že grem večerjat
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 18:22:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Tudi mi imamo Dr. Maurica. Je dober, ampak ga žal nikoli ni! Sluzbena potovanja, izobrazevanja, dopust... vedno je nekaj :( Jaz bom ga tud zamenjala, ko bom naslednjič noseča- če bom no! :) samo se baje za nosečnice fulll zavzema..
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 18:24:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 Huh, eni govorite o kosilu, jaz pa že grem večerjat
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 18:27:46
|
|
|
|
arabela*
|
Me pa smo en krog po mestu prej naredle,pa je pekel še vedno...aja da vam povem kake scene moj otrok number 2 dela: gremo mimo pekarne in ona z svojim pupa vozičkom seveda kar notri zavije,bolj se derem za njo,da nič ne rabimo,bolj ona sili not...se začne histerično dret...tam vsi ven,kajk se dogaja in seveda mala nafehta s svojo histerijo krof ...meni seveda nerodno,ker me ljudje gledajo... ,kak jo vlečem s pekarne.....ko smo že itak zjutraj slanik zastojn dobile
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 18:29:35
|
|
|
|
arabela*
|
Prej sem se s kolegico,ki živi v Londonu pogovarjala in mi je rekla,da pri njih stane vrtec okoli 1100 eur mesečno ...aleluja bože, pa otroški dodatek za dva dobi 120 eur...socialk in podobnega sranja pa itak ni
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 20:08:35
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Saraya tvoja mala ve kako mamico obrnit Ko si govorila o ceni vrtca v Londonu, me je skoraj na rit vrglo, dobro da sedim
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 20:13:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 botrca, hvala...Tole glede simobila mi je popolnoma jasno, ker ma moj zdaj paket tri zame, pa pogodba mu bo kmalu potekla, sem rekla, naj gre novo sklene, pa tisto razliko plača, itak jo bo dobil vrnjeno že s tem, ko bo imel 50% nižji račun... nič ne rabi plačat, samo spremeni paket in to je vse...aja pa novi tel. mora vzet če hoče ta paket
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 20:15:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 Huh, eni govorite o kosilu, jaz pa že grem večerjat ...jaz pa bom jedla lubenico za večerjo (sami0804 si jo kupila zadnjič?)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?