|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
14.7.2010 16:10:45   
matcar
Zaljubljena,Dr.Šučur je svetovni G.Sem ga imela v P,tam dežura namreč.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 151
14.7.2010 16:11:15   
matcar
Vas samo pozdravim,ker šibam delat zaj.Se zvečer tipkamo!
Pa-pa!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 152
14.7.2010 16:17:03   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Recte mi katero ginekologinjo oz ginekologa imate izbranega? Razmisljam o  menjavi....

jaz imam dr. Mauričauser posted image
Dr.Petrovič!

Dr.Renata Završnik-Mihič

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 153
14.7.2010 16:24:18   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Pa jabolčni štrudl grem zdaj pečt.

ti pa si res pridna kar se  kuhe tičeuser posted image

o hvala, hvala user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 154
14.7.2010 16:29:39   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

bravo Sarauser posted image user posted image .

se strinjam user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 155
14.7.2010 16:30:13   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Mi smo danes boljše.

jupiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 156
14.7.2010 16:31:00   
botrca

Recte mi katero ginekologinjo oz ginekologa imate izbranega? Razmisljam o  menjavi....

dr. Renata Završnik-Mihič

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 157
14.7.2010 16:31:45   
botrca
Zaljubljena 23 dobrodošla tudi iz moje strani user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 158
14.7.2010 16:33:55   
Lenči_

Dr.Petrovič!

Dr.Renata Završnik-Mihič

Tudi mi imamo Dr. Maurica. Je dober, ampak ga žal nikoli ni! Sluzbena potovanja, izobrazevanja, dopust... vedno je nekaj :( Jaz bom ga tud zamenjala, ko bom naslednjič noseča- če bom no! :)

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 159
14.7.2010 16:34:06   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

botrca, jaz tudi mojega nagovarjam, da naj gre spremeni paket...Jaz še imam zaenkrat Orto v nulo pa ni potrebe...Kakšen telefon pa sta vzela? Moram it malo pgledat kakšne ponudbe imajo...

To akcijo ko imajo zdaj se ful splača, ker je 9€ mesečno pa v to vse 1000 minut pogovorov, ne vem kolk sms-ov in klici v stacionarna...ful dosti vglavnem se res splača, razen klici v druga mobilna omrežja se plačajo.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 160
14.7.2010 16:36:23   
botrca
Tak, prebrala sem vas naredila par postov in monologovuser posted image . Zdaj pa greva z Janom kosilo pojest (sem naredila sv. pečenko v zelenjavni omaki in rizi-bizi in paradižnikovo in kumarično solato) pol ati pride iz službe in bo pestro kot ponavadi.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 161
14.7.2010 17:19:29   
marta82

Dr.Petrovič!

Dr.Renata Završnik-Mihič

Tudi jaz.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 162
14.7.2010 17:21:53   
marta82
Jaz sem res že čisto fuč. Ponoči ne morem spat, ker me kuha in kašljam pa požirat ne morem. Od petka nisem spala več kot 2-3 ure na noč. Čez dan je pa zunaj tak vroče da ne vem kam bi se dala, ker se vse lepi na mene, klime pa ne upam prižgat. Tečna za popi...t.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 163
14.7.2010 17:23:35   
sami0804
Marta82 user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 164
14.7.2010 17:25:46   
tpmc

dr. Ozimič - nisem preveč zadovoljna, tudi razmišljam o menjavi. A še ima katera dr.Ozimičevo?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 165
14.7.2010 17:36:23   
sami0804

Pa jabolčni štrudl grem zdaj pečt.

ti pa si res pridna kar se  kuhe tičeuser posted image

o hvala, hvala user posted image user posted image

Ne bit tak skromna,res si mojstrica v kuhinji user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 166
14.7.2010 17:40:01   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: tpmc

dr. Ozimič
- nisem preveč zadovoljna, tudi razmišljam o menjavi. A še ima katera dr.Ozimičevo?

Vsak zdravnik ima zadovoljne,pa tudi nezadovoljne paciente,je pa težava,ker tisti,ki imajo res veliko zadovoljnih pacientov,ponavadi več ne sprejemajouser posted image .

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 167
14.7.2010 18:21:48   
zaljubljena23
matcar, mi je znano ja, da je letečki user posted image Ampak kot sem rekla, ga ne menjam...Pa nikoli nisem dobila občutka, da bi delal vse na hitro ali da ne bi bil več zbran, glede na to da še dela v P...Včasih se res sprašujem od kot jim energije...

botrca, hvala...Tole glede simobila mi je popolnoma jasno, ker ma moj zdaj paket tri zame, pa pogodba mu bo kmalu potekla, sem rekla, naj gre novo sklene, pa tisto razliko plača, itak jo bo dobil vrnjeno že s tem, ko bo imel 50% nižji račun...

Huh, eni govorite o kosilu, jaz pa že grem večerjatuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 168
14.7.2010 18:22:15   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Tudi mi imamo Dr. Maurica. Je dober, ampak ga žal nikoli ni! Sluzbena potovanja, izobrazevanja, dopust... vedno je nekaj :( Jaz bom ga tud zamenjala, ko bom naslednjič noseča- če bom no! :)

samo se baje za nosečnice fulll zavzema..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 169
14.7.2010 18:24:09   
arabela*

Huh, eni govorite o kosilu, jaz pa že grem večerjatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 170
14.7.2010 18:27:46   
arabela*
Me pa smo en krog po mestu prej naredle,pa je pekel še vedno...aja da vam povem kake scene moj otrok number 2 dela:
gremo mimo pekarne in ona z svojim pupa vozičkom seveda kar notri zavije,bolj se derem za njo,da nič ne rabimo,bolj ona sili not...se začne histerično dret...tam vsi ven,kajk se dogaja in seveda mala nafehta s svojo histerijo krofuser posted image user posted image user posted image ...meni seveda nerodno,ker me ljudje gledajo...user posted image ,kak jo vlečem s pekarne.....ko smo že itak zjutraj slanik zastojn dobileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 171
14.7.2010 18:29:35   
arabela*
Prej sem se s kolegico,ki živi v Londonu pogovarjala in mi je rekla,da pri njih stane vrtec okoli 1100 eur mesečnouser posted image user posted image ...aleluja bože, pa otroški dodatek za dva dobi 120 eur...socialk in podobnega sranja pa itak niuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 172
14.7.2010 20:08:35   
zaljubljena23
Saraya tvoja mala ve kako mamico obrnit user posted image user posted image

Ko si govorila o ceni vrtca v Londonu, me je skoraj na rit vrglo, dobro da sedimuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 173
14.7.2010 20:13:29   
botrca

botrca, hvala...Tole glede simobila mi je popolnoma jasno, ker ma moj zdaj paket tri zame, pa pogodba mu bo kmalu potekla, sem rekla, naj gre novo sklene, pa tisto razliko plača, itak jo bo dobil vrnjeno že s tem, ko bo imel 50% nižji račun...

nič ne rabi plačat, samo spremeni paket in to je vse...aja pa novi tel. mora vzet če hoče ta paket

Neposredna povezava do sporočila: 174
14.7.2010 20:15:16   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz pa bom jedla lubenico za večerjo (sami0804 si jo kupila zadnjič?)

Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?