Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 23:59:34
|
|
|
|
arabela*
|
nočkabočka tudi od mene Velika skrivnost srečnega zakona je,da obravnavamo katastrofe kot dogodke in nobenega dogodka kot katastrofo. (J.Paul)
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 9:05:50
|
|
|
|
Sacherca
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 9:50:57
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, sacherca hvala za kavo. Prvo sem že spila. Zdaj kuham kosilo, ker pol bo prevroče. Pa jabolčni štrudl grem zdaj pečt. Zajtrkovala sem tudi že. Jan v vrtcu, moj v službi. Včeraj sva šla na simobil menjat paket, tale ko je v akciji 3 zame za 9€ in oba vzela telefone za 1€ . Grem, da ne zakuham .
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 9:53:42
|
|
|
|
arabela*
|
jutro me tud gremo sedaj v štacuno, pa na pošto.......je tak verjetno pekel zunaj Potem pa spet pozno popoldne ko se shladi
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 10:12:09
|
|
|
|
katy83
|
jutro še od mene. Sacherca hvala za kavico. Še maš kaki sendvič? T danes ni prespal cele noči, se je ob 3-eh zbudo, ker je bla grozna lakota, no ampak sva pa do pol 10-ih spala tak da supeeeeeer. Sem dobla otroške nakazane za 4 mesece pa tak paše ko mam spet nekaj dnara , samo itak moram it dohodnino plačat, pa ne bo več tak pasalo. Danes greva s kolegico popoldan malo pod Pohorje z otroci. Pa na čvek seveda.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 10:15:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutro, sacherca hvala za kavo. Prvo sem že spila. Zdaj kuham kosilo, ker pol bo prevroče. Pa jabolčni štrudl grem zdaj pečt. Zajtrkovala sem tudi že. Jan v vrtcu, moj v službi. Včeraj sva šla na simobil menjat paket, tale ko je v akciji 3 zame za 9€ in oba vzela telefone za 1€ . Grem, da ne zakuham . dobra si v tej vročini. no bo pa pasalo pol, ko bo fertik.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 10:31:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dobra si v tej vročini. no bo pa pasalo pol, ko bo fertik. Zato pa sem začela že ob 9h s pripravami in zdaj bo počasi vse kuhano in pečeno .
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 11:28:52
|
|
|
|
elevitka
|
Dobre ste... men se niti jest ne da v tej hici.... kaj šele kuhat.... samo nekaj na brzino skup zbašem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 11:37:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dobre ste... men se niti jest ne da v tej hici.... kaj šele kuhat.... samo nekaj na brzino skup zbašem to sem jaz tudi razmišljala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 11:47:05
|
|
|
|
arabela*
|
Me pa smo že nazaj......saj ni zunaj za bit...sem kar omotična postala od hajcunge...zdaj pa lepo na hladnem uživamo.... Kuhala bom svinjske zrezke z pehtranom in zeleno, pa s krompirjem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 11:48:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pa jabolčni štrudl grem zdaj pečt. ti pa si res pridna kar se kuhe tiče
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 11:58:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Me pa smo že nazaj......saj ni zunaj za bit...sem kar omotična postala od hajcunge...zdaj pa lepo na hladnem uživamo.... Kuhala bom svinjske zrezke z pehtranom in zeleno, pa s krompirjem saj ti tud ne zaostajaš kaj dosti za botrco. u, madona pehtran in zelena. Ne vem če sem sploh kdaj v življenju jedla to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 12:08:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 saj ti tud ne zaostajaš kaj dosti za botrco. u, madona pehtran in zelena. Ne vem če sem sploh kdaj v življenju jedla to. ma daj...jaz se vsakih sto let spravim nekaj pocat .....si recepte spišem na kuhariji,pol pa pocam ( ko mi je,seveda)
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 12:08:59
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj sem perilo šla na balkon obesit,pa to je noro......niti malo travice,nič,sama vročina nabija
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 12:17:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj sem perilo šla na balkon obesit,pa to je noro......niti malo travice,nič,sama vročina nabija ja, res je noro Tak sem se veselila, da bom z malim zunaj čez poletje, ampak v takem to ne gre.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 12:44:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, res je noro Tak sem se veselila, da bom z malim zunaj čez poletje, ampak v takem to ne gre. jaz tudi....pa se moram skrivat v stanovanju ....komaj morje čakam,tam pa je lahko hajcunga...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 13:01:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, res je noro Tak sem se veselila, da bom z malim zunaj čez poletje, ampak v takem to ne gre. jaz tudi....pa se moram skrivat v stanovanju ....komaj morje čakam,tam pa je lahko hajcunga...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 13:16:03
|
|
|
|
sami0804
|
Dan! Še ena s napol skisanimi možgani(posledica vročine) Smo maloprej prišli iz MB,smo bili s S. pri zdravniku,pregled za vrtec.Mislim,no... Šli smo vsi štirje,v čakalnici sta froca divjala sto na uro,da sta bila cela zašvicana,ko pa smo prišli v ordinacijo,pa se je naš mali spremenil v najbolj pridnega ,kar jih je svet videl...Sedela je pri zdravnici,sodelovala,se obračala,kazala jezik,potem lulala v laboratoriju,niti pisnila,ko so ji vzeli kri,v glavnem,bravo Sara . Aja,ko sma pa prišli iz laboratorija,sma pa našli moški del familije celi trdi(sta čakala,kdaj bota čula dretje ) No,takle mamo .Za kosilo je g.mož skuhal golaž s stročjim fižolom,zaj pijem prvo kavo danes,po kavi pa spravim našo fračo spat,pol pa spet malo relaxa
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 13:20:33
|
|
|
|
Lenči_
|
dober dan. Mi smo danes boljše. Včeraj smo se hladili v banici, da smo temparaturo malo zbili. Je bila dosti boljša. Pol pa jo je zvečer spet zakuhalo na 38,5. Danes zjutraj pa je imela 37,5. No, zdaj smo boljše. Smo pa bili tudi pri zdravniku. Včeraj in danes. In ker se je zadevica izboljšala danes, smo hvala bogu brez antibijotikov. Jaz pa danes malancane poham mmmm....spanirala sem jih ravno prej, zdaj pa grem počasi pohat. Se nič ne veselim, ker je tak vroče Zraven pa še ne vem kaj bi.. Mogoče bom kar krompirjeve svalke v krop vrgla pa kako polivkico zraven pa je...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 14:14:21
|
|
|
|
Sacherca
|
Zunaj pa res hajca...Me je kar moj s skuterom zategnil na pregled...Potem pa se na financno tocko.... Hajca ko noro ja... Recte mi katero ginekologinjo oz ginekologa imate izbranega? Razmisljam o menjavi.... Jaz pa danes naredila rizoto s korenckom,grahom in piscancjimi prsi zravem pa zeljna solata s krompirjem. Zdaj pa po malega in v bazen.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 14:55:34
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Punce, hvala za doborodšlico... botrca, jaz tudi mojega nagovarjam, da naj gre spremeni paket...Jaz še imam zaenkrat Orto v nulo pa ni potrebe...Kakšen telefon pa sta vzela? Moram it malo pgledat kakšne ponudbe imajo...Aja pa 3x hura za podražitve pri Mobitelu Sacherca, jaz imam G na Ptuju, ga ne menjam za nič na svetu (dr. Šučur)...Zaenkrar vse štima kot mora...Mi zdaj v času N naredi vsakič UZ... Lenči super, da se zdravje izboljšuje... Vročina...Niti mi ne govorite, sem taka, da že s coto po bajti hodim, da si pot obrisujem..Kg samo letijo z mene...Jao...Vsaj G me bo v ponedeljek pohvalil Kosilo, danes so bili kar puranji zrezki v omaki, riž in solatka...Za jutri pa sem mojemu obljubila, da dobi rižoto z morskimi sadeži, jo ima full rad... No tak, zdaj sem vas prebrala...Pridem zvečer še kaj pokukat pa že vidim, koliko strani bom morala spet brati
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 15:10:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Recte mi katero ginekologinjo oz ginekologa imate izbranega? Razmisljam o menjavi.... jaz imam dr. Mauriča
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 15:11:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Mi smo danes boljše.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 15:13:13
|
|
|
|
arabela*
|
Me pa smo se že najedle, pospravla sem....se pol ure v miru odpočila.....male sta danes nenormalno pridne.. ...cel dan se pridno skupaj igrata ...zdaj pa kofe skuham, potem pa bo počasi treba it ven na sprehod
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 14.7.2010 16:09:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Recte mi katero ginekologinjo oz ginekologa imate izbranega? Razmisljam o menjavi.... jaz imam dr. Mauriča Dr.Petrovič!
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?