Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 21:50:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Sem ja sam z njo ga lahk mažeš max 4 dni... potem pa ne več ker tanjša kožo... in midva v 4 dneh nisva uspela pozdravit kože Zaj ne vem glih,kak je hudo pri vama...Moj M. je imel pri 2,5 mesecih tako grozno kožo,da naju je Skokova poslala k dermatologu. Tam sma dobila elocom,Linol-a fet olje za kopel in hladilno mazilo,ki ga zmešajo v lekarni.Z elocomom smo se rešili najhujših lišajev,potem pa mazali s to hladilno kremo.In kopanje brez šampona,strogo. Aja,pa kreme ti ne sme bit žal,jaz sem M. kar konkretno mazala,po vsakem umivanju,pa še vmes kdaj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 21:51:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem pod tuš, ker bom hin Zdaj ko se je tak fajn ohladilo? Ly,pridi k meni,boš mislila,da si v savni. Jaz imam v dnevni prijetnih 24 stopinj. Pa okno na stržaj odprto pa tak fajn hladno not piha. Ne vem če se ne bom mogla ponoči pokrit z odejo. Jaz mam vse skozi gor odprto,pa niti sapa noter ne pride.Zunaj pa milina.Bom kr na balkonu spala danes.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 21:52:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Sem ja sam z njo ga lahk mažeš max 4 dni... potem pa ne več ker tanjša kožo... in midva v 4 dneh nisva uspela pozdravit kože Zaj ne vem glih,kak je hudo pri vama...Moj M. je imel pri 2,5 mesecih tako grozno kožo,da naju je Skokova poslala k dermatologu. Tam sma dobila elocom,Linol-a fet olje za kopel in hladilno mazilo,ki ga zmešajo v lekarni.Z elocomom smo se rešili najhujših lišajev,potem pa mazali s to hladilno kremo.In kopanje brez šampona,strogo. Aja,pa kreme ti ne sme bit žal,jaz sem M. kar konkretno mazala,po vsakem umivanju,pa še vmes kdaj. To sma tudi mi2 imela,pa še Elidel zraven.Ja,Elocom se lahko uporablja max. 3 dni,tak so nama rekli.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 21:57:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem pod tuš, ker bom hin Zdaj ko se je tak fajn ohladilo? Ly,pridi k meni,boš mislila,da si v savni. Jaz imam v dnevni prijetnih 24 stopinj. Pa okno na stržaj odprto pa tak fajn hladno not piha. Ne vem če se ne bom mogla ponoči pokrit z odejo. Jaz mam vse skozi gor odprto,pa niti sapa noter ne pride.Zunaj pa milina.Bom kr na balkonu spala danes. Saj lahko prideš k meni. Je še v kuhinji plac ali pa na balkonu. Sam ti kuhinjo bolj priporočam. Aja pa na blazino ne smeš pozabit.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 21:58:03
|
|
|
|
ly117
|
Kak je faj ko imaš otroka poleg računalnika. Se zbudi pa se niti vsat ni treba.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 21:58:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar To sma tudi mi2 imela,pa še Elidel zraven.Ja,Elocom se lahko uporablja max. 3 dni,tak so nama rekli. Je hudič s to kožo pri tamalih,ja. Me pa razjezi,da so včasih zdravniki full radodarni s temi diagnozami.M. je takrat dermatologinja postavla diag. AD kuj tak na en pogled,brez kakega testa al pa vsaj kakega bolj temeljitega pregleda
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:01:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kak je faj ko imaš otroka poleg računalnika. Se zbudi pa se niti vsat ni treba. al pa računalnik poleg otroka Saj danes je zadnjič. Jurei se bomo pa lahko spet v našo spalnico preselili.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:05:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem pod tuš, ker bom hin Zdaj ko se je tak fajn ohladilo? ki zunaj ja noter pa ni, vsaj pri meni ne
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:25:27
|
|
|
|
LILA100
|
Dober večer! Vas malo pozdravim, da me nebote pozable.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:26:05
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa grem spat, ker komaj gledam . Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:33:03
|
|
|
|
matcar
|
Jaz se bom tudi poslovila za danes. Lila,kaj moj pecikl še stoji pri Lidlu? Pa lahko noč vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:34:06
|
|
|
|
sami0804
|
No,pa še enega za lahko noč: Pride starejši gospod k zdravniku, in ko opravi s svojimi težavami, še potoži. Še en problem imam, moja žena namreč slabo sliši in ne vem kako bi jo spravil k zdravniku. dravnik ga vpraša s kakšne razdalje približno ne sliši, in ker ni točno vedel, mu predlaga da jo testira. Naj začne približno z razdalje 8 metrov in jo nekaj vpraša z normalno višino glasu. Naj se ji potem približuje vsakič za en meter z istim vprašanjem in ko mu odgovori, bo ugotovil, na kakšni razdalji ga je slišala. Ko pride domov, žena nekaj dela na vrtu. Umakne se za cca 8 metrov in jo vpraša: - Ljubica, kaj bo danes za kosilo? Žena je tiho. Približa se ji za en meter in spet vpraša: - Ljubica, kaj bo danes za kosilo? Žena spet nič ne odgovori. Isto se ponavlja vse do razdalje enega metra, ko jo spet vpraša: - Ljubica, kaj bo danes za kosilo? Žena odgovori: - Ričet, , sem ti že sedemkrat povedala!!!! Zdaj pa jaz tudi bežim
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:34:27
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:35:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23 Te pa pokukam še malo sem...So na drugi temi preveč lene za čvekanje tukaj pa vidim, da ste prave klepetulje, kar pomeni, da vas bom težko dohajala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:35:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Ja,ki pa se ti potikaš?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:35:51
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz se bom tudi poslovila za danes. Lila,kaj moj pecikl še stoji pri Lidlu? Pa lahko noč vsem skupaj! Čuj pojma nimam ker sem kar šla ko smo ven prišli, saj veš kdo je delal popoldan! Škoda da mi nisi rekla bi ti ga midva v kuferam nabasala, ko mamo taki veliki avto!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:37:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz se bom tudi poslovila za danes. Lila,kaj moj pecikl še stoji pri Lidlu? Pa lahko noč vsem skupaj! Čuj pojma nimam ker sem kar šla ko smo ven prišli, saj veš kdo je delal popoldan! Škoda da mi nisi rekla bi ti ga midva v kuferam nabasala, ko mamo taki veliki avto! Če je zaklenjen.Ni panike,sem mislila,če si se slučajno zavzela,da še stoji.Mater,me je kuj strah.Ja,mi ne rabiš pravit,kdo je delal.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:38:10
|
|
|
|
matcar
|
Nič,zaj pa res grem ajat. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:38:26
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: LILA100 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz se bom tudi poslovila za danes. Lila,kaj moj pecikl še stoji pri Lidlu? Pa lahko noč vsem skupaj! Čuj pojma nimam ker sem kar šla ko smo ven prišli, saj veš kdo je delal popoldan! Škoda da mi nisi rekla bi ti ga midva v kuferam nabasala, ko mamo taki veliki avto! Če je zaklenjen.Ni panike,sem mislila,če si se slučajno zavzela,da še stoji.Mater,me je kuj strah.Ja,mi ne rabiš pravit,kdo je delal. Kaj se do tebe tudi tak grdo obnaša?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:40:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz mam vse skozi gor odprto,pa niti sapa noter ne pride.Zunaj pa milina.Bom kr na balkonu spala danes. jaz pa imam sedaj prenosno klimo....pa še to imam na pralnem stroju, ker nimam drugje placa....je pa fulll razlika....kolikor so mi jo odsvetovali,jo jaz svetujem ......je pa res,da sta res samo dva mesca vročine,pol pa tak spet hlad
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:42:00
|
|
|
|
ly117
|
Lila in Saraya čer.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:42:51
|
|
|
|
LILA100
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem pod tuš, ker bom hin Zdaj ko se je tak fajn ohladilo? Ly,pridi k meni,boš mislila,da si v savni. Jaz imam v dnevni prijetnih 24 stopinj. Pa okno na stržaj odprto pa tak fajn hladno not piha. Ne vem če se ne bom mogla ponoči pokrit z odejo. Jaz mam vse skozi gor odprto,pa niti sapa noter ne pride.Zunaj pa milina.Bom kr na balkonu spala danes. Jaz mam tudi vse gor odprto pa tak fajn piha skozi! Vsaj en večer ko nebomo rabli klime zalavfat!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.7.2010 22:42:57
|
|
|
|
ly117
|
Botrca Sami in matcar nočko.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.