|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
16.7.2010 15:33:02   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Naslednji teden pa cetrtek ali petek, kavica pri nas user posted image .

Kaj to bo pool party. Da vem če vzamem kopalke. user posted image

ja lajkajte slikco pol pa mogoc bo kaj user posted image user posted image user posted image drugac pa se lahko s slaufom spricamouser posted image user posted image user posted image

Žal, nisem na FB, drugač pa bi. user posted image

Te bos pa ti ,zgoraj brez stregla,ko bo pool party user posted image user posted image user posted image za kazen,ker nisi na FBuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

te bo še kaki đeparac dobla tak extra od sosedov user posted image

Od onega preko nas sploh, župnika user posted image user posted image user posted image Najboljs,da to naredimo takrat,ko bo kaka maša user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 601
16.7.2010 15:45:29   
Lenči_

Punce,ki ste na FB, lajkajte naso slikco, prosiiiiim user posted image Ce dobimo bazen naredimo pool party user posted image user posted image user posted image

Midva s skratom bova pa zdaj pogledala eno risanko,petm pa ven na mini bazen user posted image

Jaz sem na FB kje morem lajkat slikco? Kdo si itd? user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 602
16.7.2010 15:49:54   
ly117

ja lajkajte slikco pol pa mogoc bo kaj user posted image user posted image user posted image drugac pa se lahko s slaufom spricamouser posted image user posted image user posted image

Te bos pa ti ,zgoraj brez stregla,ko bo pool party user posted image user posted image user posted image za kazen,ker nisi na FBuser posted image user posted image user posted image

Pol pa svize zavije čokolado. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 603
16.7.2010 15:51:01   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

te bo še kaki đeparac dobla tak extra od sosedov user posted image

Od onega preko nas sploh, župnika user posted image user posted image user posted image Najboljs,da to naredimo takrat,ko bo kaka maša user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš da, ti boš pa vstopnino pobirala. Ne boš na moj račun živela. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 604
16.7.2010 16:27:37   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Punce,ki ste na FB, lajkajte naso slikco, prosiiiiim user posted image Ce dobimo bazen naredimo pool party user posted image user posted image user posted image

Midva s skratom bova pa zdaj pogledala eno risanko,petm pa ven na mini bazen user posted image

Jaz sem na FB kje morem lajkat slikco? Kdo si itd? user posted image

HVALA.

http://www.facebook.com/photo.php?pid=1347423&o=all&op=1&view=all&subj=124945664208954&aid=-1&id=1046882847

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 605
16.7.2010 16:50:50   
botrca
Za mojega Jana tudi prosim kliknite "všeč mi je" sem ga tudi prijavila za to nagrado...kak bi nam prav prišel bazen.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 606
16.7.2010 16:52:01   
botrca
Drugače pa je danes res bilo super, saj ni čudno če smo 3 ure čvekale user posted image  user posted image  user posted image . Pa mislim, da se dolgo nismo tako nasmejale. Je prav pasalo. Moramo v kratkem ponovit.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 607
16.7.2010 17:44:14   
rina22
Super, da ste uživale na kaviuser posted image user posted image Ja, očitno ste do mene prišle pri šinfanjuuser posted image Tudi jaz sem bila danes v mestu, ko je moj prišel domov, ker sem hodla po prtiček za T za krst, ker je bil končno dokončan.

Moram pa povedat, da naša mala dela prve samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image Sicer se je že prej spuščala, danes pa je začela sama hodituser posted image

Uživajteuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 608
16.7.2010 19:31:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Ja, očitno ste do mene prišle pri šinfanjuuser posted image

pa veš kak...te ni nič kolcalo?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 609
16.7.2010 19:35:47   
arabela*
Jap...res je bilo fajn danes...mi ni žal,da sem prišlauser posted image user posted image user posted image

Tanove...sami0804 in katy83.....full vredi za našo družbouser posted image user posted image

Ly....ti pa si cela nekaj spohujšala....al se mi je samo zdelo........user posted image

Matcar...stara sablja....zakon..itak...user posted image
botrca.....opecanjena u nulo....user posted image

Tak...popis narejen.....lahko gremuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 610
16.7.2010 19:38:55   
arabela*
A je že v postli, moj še M fujtra.....user posted image ...me je razp...danes....ded vražji...vstane se ob dveh ponoči,gre delat...ob deset__ih pa je hotel it do večera v Avstrijo....(ja pa ja...malo morgen)user posted image user posted image user posted image ...zaj pa se nekaj muli...pa take pa touser posted image

po tv-ju spet nič.....da bi si človek malo živce spočil...user posted image ...lepo v miru..)))

< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.7.2010 19:39:34 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 611
16.7.2010 19:47:51   
botrca
Moram pa povedat, da naša mala dela prve samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image Sicer se je že prej spuščala, danes pa je začela sama hodituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 612
16.7.2010 19:48:17   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ly....ti pa si cela nekaj spohujšala....al se mi je samo zdelo........user posted image

user posted image Vročina vdarla v glavo? Vprašam samo? user posted image
Možno, čeprav dvomim glede na to da jem ko hrček.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 613
16.7.2010 19:49:02   
ly117

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 614
16.7.2010 19:50:07   
botrca

...me je razp...danes....ded vražji...vstane se ob dveh ponoči,gre delat...ob deset__ih pa je hotel it do večera v Avstrijo....(ja pa ja...malo morgen)user posted image user posted image user posted image ...zaj pa se nekaj muli...pa take pa touser posted image

ti pa si huda teta...in te posluša al vseeno gre?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 615
16.7.2010 19:52:03   
botrca
botrca.....opecanjena u nulo....user posted image

hvala, hvala user posted image user posted image ...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 616
16.7.2010 19:53:33   
botrca
Tanove...sami0804 in katy83.....full vredi za našo družbouser posted image user posted image

se strinjam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 617
16.7.2010 19:54:29   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mislim, da je danes nekoga drugega metalo od kolcanja...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 618
16.7.2010 19:55:27   
botrca
Zopet smo prve user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 619
16.7.2010 20:02:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

...me je razp...danes....ded vražji...vstane se ob dveh ponoči,gre delat...ob deset__ih pa je hotel it do večera v Avstrijo....(ja pa ja...malo morgen)user posted image user posted image user posted image ...zaj pa se nekaj muli...pa take pa touser posted image

ti pa si huda teta...in te posluša al vseeno gre?

ma nisem,samo mi res ni za cel dan bit sami doma jutriuser posted image ...bo domauser posted image ..sem rekla naj nardi kaj želi...))))

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 620
16.7.2010 20:02:59   
arabela*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...mislim, da je danes nekoga drugega metalo od kolcanja...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 621
16.7.2010 20:03:49   
arabela*

user posted image Vročina vdarla v glavo? Vprašam samo? user posted image
Možno, čeprav dvomim glede na to da jem ko hrček.

ne....nazadnje ko sem te vidla,te je bilo več skupuser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 622
16.7.2010 20:23:01   
rina22

kolcalo se mi ni, samo vem, da ste

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 623
16.7.2010 20:38:04   
botrca
Grem Jana uspavat, mogoče še kaj pridem...user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 624
16.7.2010 20:44:41   
sami0804

podpis user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?