Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:33:02
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Naslednji teden pa cetrtek ali petek, kavica pri nas . Kaj to bo pool party. Da vem če vzamem kopalke. ja lajkajte slikco pol pa mogoc bo kaj drugac pa se lahko s slaufom spricamo Žal, nisem na FB, drugač pa bi. Te bos pa ti ,zgoraj brez stregla,ko bo pool party za kazen,ker nisi na FB te bo še kaki đeparac dobla tak extra od sosedov Od onega preko nas sploh, župnika Najboljs,da to naredimo takrat,ko bo kaka maša
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:45:29
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Punce,ki ste na FB, lajkajte naso slikco, prosiiiiim Ce dobimo bazen naredimo pool party Midva s skratom bova pa zdaj pogledala eno risanko,petm pa ven na mini bazen Naslednji teden pa cetrtek ali petek, kavica pri nas . Jaz sem na FB kje morem lajkat slikco? Kdo si itd?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:49:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Naslednji teden pa cetrtek ali petek, kavica pri nas . Kaj to bo pool party. Da vem če vzamem kopalke. ja lajkajte slikco pol pa mogoc bo kaj drugac pa se lahko s slaufom spricamo Žal, nisem na FB, drugač pa bi. Te bos pa ti ,zgoraj brez stregla,ko bo pool party za kazen,ker nisi na FB Pol pa svize zavije čokolado.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:51:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Naslednji teden pa cetrtek ali petek, kavica pri nas . Kaj to bo pool party. Da vem če vzamem kopalke. ja lajkajte slikco pol pa mogoc bo kaj drugac pa se lahko s slaufom spricamo Žal, nisem na FB, drugač pa bi. Te bos pa ti ,zgoraj brez stregla,ko bo pool party za kazen,ker nisi na FB te bo še kaki đeparac dobla tak extra od sosedov Od onega preko nas sploh, župnika Najboljs,da to naredimo takrat,ko bo kaka maša Veš da, ti boš pa vstopnino pobirala. Ne boš na moj račun živela.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 16:50:50
|
|
|
|
botrca
|
Za mojega Jana tudi prosim kliknite "všeč mi je" sem ga tudi prijavila za to nagrado...kak bi nam prav prišel bazen.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 16:52:01
|
|
|
|
botrca
|
Drugače pa je danes res bilo super, saj ni čudno če smo 3 ure čvekale . Pa mislim, da se dolgo nismo tako nasmejale. Je prav pasalo. Moramo v kratkem ponovit.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 17:44:14
|
|
|
|
rina22
|
Super, da ste uživale na kavi Ja, očitno ste do mene prišle pri šinfanju Tudi jaz sem bila danes v mestu, ko je moj prišel domov, ker sem hodla po prtiček za T za krst, ker je bil končno dokončan. Moram pa povedat, da naša mala dela prve samostojne korake Sicer se je že prej spuščala, danes pa je začela sama hodit Uživajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 19:31:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ja, očitno ste do mene prišle pri šinfanju pa veš kak...te ni nič kolcalo?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 19:35:47
|
|
|
|
arabela*
|
Jap...res je bilo fajn danes...mi ni žal,da sem prišla Tanove...sami0804 in katy83.....full vredi za našo družbo Ly....ti pa si cela nekaj spohujšala....al se mi je samo zdelo........ Matcar...stara sablja....zakon..itak... botrca.....opecanjena u nulo.... Tak...popis narejen.....lahko grem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 19:38:55
|
|
|
|
arabela*
|
A je že v postli, moj še M fujtra..... ...me je razp...danes....ded vražji...vstane se ob dveh ponoči,gre delat...ob deset__ih pa je hotel it do večera v Avstrijo....(ja pa ja...malo morgen) ...zaj pa se nekaj muli...pa take pa to po tv-ju spet nič.....da bi si človek malo živce spočil... ...lepo v miru..)))
< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.7.2010 19:39:34 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 19:47:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Moram pa povedat, da naša mala dela prve samostojne korake Sicer se je že prej spuščala, danes pa je začela sama hodit
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 19:48:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly....ti pa si cela nekaj spohujšala....al se mi je samo zdelo........ Vročina vdarla v glavo? Vprašam samo? Možno, čeprav dvomim glede na to da jem ko hrček.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 19:49:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Moram pa povedat, da naša mala dela prve samostojne korake Sicer se je že prej spuščala, danes pa je začela sama hodit
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 19:50:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...me je razp...danes....ded vražji...vstane se ob dveh ponoči,gre delat...ob deset__ih pa je hotel it do večera v Avstrijo....(ja pa ja...malo morgen) ...zaj pa se nekaj muli...pa take pa to ti pa si huda teta...in te posluša al vseeno gre?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 19:52:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca.....opecanjena u nulo.... hvala, hvala ...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 19:53:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tanove...sami0804 in katy83.....full vredi za našo družbo se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 19:54:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ja, očitno ste do mene prišle pri šinfanju pa veš kak...te ni nič kolcalo? ...mislim, da je danes nekoga drugega metalo od kolcanja...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 19:55:27
|
|
|
|
botrca
|
Zopet smo prve
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 20:02:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...me je razp...danes....ded vražji...vstane se ob dveh ponoči,gre delat...ob deset__ih pa je hotel it do večera v Avstrijo....(ja pa ja...malo morgen) ...zaj pa se nekaj muli...pa take pa to ti pa si huda teta...in te posluša al vseeno gre? ma nisem,samo mi res ni za cel dan bit sami doma jutri ...bo doma ..sem rekla naj nardi kaj želi...))))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 20:02:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ...mislim, da je danes nekoga drugega metalo od kolcanja...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 20:03:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vročina vdarla v glavo? Vprašam samo? Možno, čeprav dvomim glede na to da jem ko hrček. ne....nazadnje ko sem te vidla,te je bilo več skup
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 20:23:01
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ja, očitno ste do mene prišle pri šinfanju pa veš kak...te ni nič kolcalo? kolcalo se mi ni, samo vem, da ste
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 20:38:04
|
|
|
|
botrca
|
Grem Jana uspavat, mogoče še kaj pridem...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?