Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 14:32:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babe danes je pa bilo kafetkanje enkratno. Se je bilo fajn družit z vami. Aja pa malo me trebušne mišice bolijo. Zdaj pa grem pod tuš pol pa kuhat. Se tipkamo. Se podpišem pod vse,razen kuhanja,je moj super še kosilo skuhal poleg malih dveh .Zaj al je strup namešal v pečeno papriko(ki jo obožujem),al pa čaka na kakšno praskanje,druženje,obešanje cot oz.kakorkoli že temu rečete Drugač pa priden tvoj
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 14:32:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami sem še šla zdaj enkrat njene slike gledat, zdaj je ona pobarvana in ima krajše lase kot takrat ko sem jo jaz na zadnje vidla. Ojej,a sem ti dala dovolj teme danes za razmišljat? Ja,če gledaš lase,je res razlika,ker drugače je že odkar jo poznam,vedno ista Ja, še zdaj ne morem verjet.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 14:58:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babe danes je pa bilo kafetkanje enkratno. Se je bilo fajn družit z vami. Aja pa malo me trebušne mišice bolijo. Zdaj pa grem pod tuš pol pa kuhat. Se tipkamo. Se podpišem pod vse,razen kuhanja,je moj super še kosilo skuhal poleg malih dveh .Zaj al je strup namešal v pečeno papriko(ki jo obožujem),al pa čaka na kakšno praskanje,druženje,obešanje cot oz.kakorkoli že temu rečete Drugač pa priden tvoj to je pa čist za sebe pojem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:00:37
|
|
|
|
Sacherca
|
Punce,ki ste na FB, lajkajte naso slikco, prosiiiiim Ce dobimo bazen naredimo pool party Midva s skratom bova pa zdaj pogledala eno risanko,petm pa ven na mini bazen Naslednji teden pa cetrtek ali petek, kavica pri nas .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:07:53
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem nazaj na telenovelo ...mama,kje si????? ejj to pa je zanimivo branje.. napeto.. še sreča, da mala še kr spi!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:14:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem nazaj na telenovelo ...mama,kje si????? ejj to pa je zanimivo branje.. napeto.. še sreča, da mala še kr spi! he-he,me je čisto noter potegnilo...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:15:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Naslednji teden pa cetrtek ali petek, kavica pri nas . Kaj to bo pool party. Da vem če vzamem kopalke.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:18:22
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem nazaj na telenovelo ...mama,kje si????? ejj to pa je zanimivo branje.. napeto.. še sreča, da mala še kr spi! he-he,me je čisto noter potegnilo... Sploh ne rabiš v knjižnico po ljubezenski roman
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:19:01
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Naslednji teden pa cetrtek ali petek, kavica pri nas . Kaj to bo pool party. Da vem če vzamem kopalke. ja lajkajte slikco pol pa mogoc bo kaj drugac pa se lahko s slaufom spricamo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:22:06
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Naslednji teden pa cetrtek ali petek, kavica pri nas . Kaj to bo pool party. Da vem če vzamem kopalke. ja lajkajte slikco pol pa mogoc bo kaj drugac pa se lahko s slaufom spricamo jaz je ne znam
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:22:06
|
|
|
|
elevitka
|
Dan! vidim da ste se mele fajn! nič jasno kaj mate to naeke telenovele in cvetke marjetke..... tako da se itak nebi mogla vklopit v čvek mater vunije prav pasje
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:22:49
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Naslednji teden pa cetrtek ali petek, kavica pri nas . Kaj to bo pool party. Da vem če vzamem kopalke. ja lajkajte slikco pol pa mogoc bo kaj drugac pa se lahko s slaufom spricamo jaz je ne znam Pos sliko kliknes na like it oz vsec mi je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:27:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Naslednji teden pa cetrtek ali petek, kavica pri nas . Kaj to bo pool party. Da vem če vzamem kopalke. ja lajkajte slikco pol pa mogoc bo kaj drugac pa se lahko s slaufom spricamo Žal, nisem na FB, drugač pa bi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:28:08
|
|
|
|
elevitka
|
evo saherca... sem lajkala slikico... je res lukava :) upam da zmagate
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:28:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dan! vidim da ste se mele fajn! nič jasno kaj mate to naeke telenovele in cvetke marjetke..... tako da se itak nebi mogla vklopit v čvek mater vunije prav pasje bi se vklopla simpl ko pasulj Samo kako se pa pasulj naredi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:28:38
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dan! vidim da ste se mele fajn! nič jasno kaj mate to naeke telenovele in cvetke marjetke..... tako da se itak nebi mogla vklopit v čvek mater vunije prav pasje bi se vklopla simpl ko pasulj Samo kako se pa pasulj naredi. igen
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:29:03
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Naslednji teden pa cetrtek ali petek, kavica pri nas . Kaj to bo pool party. Da vem če vzamem kopalke. ja lajkajte slikco pol pa mogoc bo kaj drugac pa se lahko s slaufom spricamo Žal, nisem na FB, drugač pa bi. Te bos pa ti ,zgoraj brez stregla,ko bo pool party za kazen,ker nisi na FB
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:29:35
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka evo saherca... sem lajkala slikico... je res lukava :) upam da zmagate Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:30:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Naslednji teden pa cetrtek ali petek, kavica pri nas . Kaj to bo pool party. Da vem če vzamem kopalke. ja lajkajte slikco pol pa mogoc bo kaj drugac pa se lahko s slaufom spricamo Žal, nisem na FB, drugač pa bi. Te bos pa ti ,zgoraj brez stregla,ko bo pool party za kazen,ker nisi na FB te bo še kaki đeparac dobla tak extra od sosedov
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 15:30:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dan! vidim da ste se mele fajn! nič jasno kaj mate to naeke telenovele in cvetke marjetke..... tako da se itak nebi mogla vklopit v čvek mater vunije prav pasje bi se vklopla simpl ko pasulj Samo kako se pa pasulj naredi. Odpreš konzervo in pogreješ
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?