Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:22:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa bolj,ko pijem kafe,se mi nikam ne premakne.Sem pa edino v nosečnostih imela normalnega! jaz pojma nimam, ker ne merim...nazadnje mi je fotr..in to tri dve leti nazaj... Bom pa zmerla,ker danes je bilo noro....me je kar strah postalo,ko sem tak pritisk imela cel dopoldan v glavi... ......
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:23:38
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...jutri ob devetih pred P
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:24:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa bolj,ko pijem kafe,se mi nikam ne premakne.Sem pa edino v nosečnostih imela normalnega! jaz pojma nimam, ker ne merim...nazadnje mi je fotr..in to tri dve leti nazaj... Bom pa zmerla,ker danes je bilo noro....me je kar strah postalo,ko sem tak pritisk imela cel dopoldan v glavi... ...... Ja,daj si to zmerit,ker to ni dobro,če mene vprašaš!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:26:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa bolj,ko pijem kafe,se mi nikam ne premakne.Sem pa edino v nosečnostih imela normalnega! jaz pojma nimam, ker ne merim...nazadnje mi je fotr..in to tri dve leti nazaj... Bom pa zmerla,ker danes je bilo noro....me je kar strah postalo,ko sem tak pritisk imela cel dopoldan v glavi... ...... Ja,daj si to zmerit,ker to ni dobro,če mene vprašaš! ja bom fotru jutri rekla,naj prinese merilec ...Pol pa bo itak normalno kazalo...ziher
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:27:38
|
|
|
|
katy83
|
že zdavnaj sem vam obljubila sliko mojega tatooja (sem se danes spomnila, kos em Preverjeno gledala) evo ga: [/url]
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:29:57
|
|
|
|
arabela*
|
katy...lep...verjetno si ti škorpion po znamenju))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:32:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya katy...lep...verjetno si ti škorpion po znamenju)) Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:34:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya katy...lep...verjetno si ti škorpion po znamenju)) Podpis! jap, škorpijon sem, ja. Še vam povem kdaj imam rojstni dan? Takrat ko se na grobovih svečke prižigajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:37:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya katy...lep...verjetno si ti škorpion po znamenju)) Podpis! jap, škorpijon sem, ja. Še vam povem kdaj imam rojstni dan? Takrat ko se na grobovih svečke prižigajo. ja...prvi november ..tak mogočno se sliši.......
< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.8.2010 22:38:01 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:38:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya katy...lep...verjetno si ti škorpion po znamenju)) Podpis! jap, škorpijon sem, ja. Še vam povem kdaj imam rojstni dan? Takrat ko se na grobovih svečke prižigajo. Mater!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:39:41
|
|
|
|
matcar
|
Katy,ti si moj post spregledala.Eno stran nazaj!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:40:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya katy...lep...verjetno si ti škorpion po znamenju)) Podpis! jap, škorpijon sem, ja. Še vam povem kdaj imam rojstni dan? Takrat ko se na grobovih svečke prižigajo. ja...prvi november ..tak mogočno se sliši....... jaz sem bla vedno tak ponosna, da imam na ta dan rojstni dan Edino kar je bla slabost, da nikoli nisem praznovala na ta dan.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:40:55
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka,kak pa je z nogico od T?Je že kaj boljše?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:41:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy,ti si moj post spregledala.Eno stran nazaj! katerega?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:42:06
|
|
|
|
elevitka
|
nič.... grem spat da jutri še zadnji dan uživam ob svojem sončku ... pol pa delat aja ... danes je T. padel iz kinderpeta... ne me vprašat kak mu je to uspelo ker NE VEM (stranice mu segajo do pazduh nekje) v glavne zarezal je z glavo po nočni omarci in ima štrajfn čez nos in od ušesa vse čez oko ..... še dobro da si ni zlomil kaj-- kaki tilnik mene bo kap polek tega otroka star je eno leto pustila sem ga za 1 minuto da sem šla na wc, pa mi tako vštima NORO grem spat nočka
< Sporočilo je popravil elevitka -- 10.8.2010 22:43:54 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:43:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz sem bla vedno tak ponosna, da imam na ta dan rojstni dan Edino kar je bla slabost, da nikoli nisem praznovala na ta dan. ja res...mora bit nek posebn feeling praznovat pa bi ga res bilo malo čudno na ta dan,ja
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:43:20
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,kak pa je z nogico od T?Je že kaj boljše? že kobaca , vse je ok, zdaj že imamo novo poškodbo moj otrok je pač vun pesji kaj čem! Že pri enem letu ... kaskader !
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:43:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy,zdaj pa vem,kak se moji pa tvoji poznajo! Totega!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:43:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nič.... grem spat da jutri še zadnji dan uživam ob svojem sončku ... pol pa delat aja ... danes je padel iz kinderpeta... ne me vprašat kak mu je to uspelo ker NE VEM (stranice mu segajo do pazduh nekje) v glavne zarezal je z glavo po nočni omarci in ima štrajfn čez nos in od ušesa vse čez oko ..... še dobro da si ni zlomil kaj-- kaki tilnik mene bo kap polek tega otroka star je eno leto pustila sem ga za 1 minuto da sem šla na wc, pa mi tako vštima NORO grem spat nočka lahko noč, Elevitka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:44:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy,zdaj pa vem,kak se moji pa tvoji poznajo! Totega! aja, to pa sem res spregledala kak se poznajo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:45:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka,kak pa je z nogico od T?Je že kaj boljše? že kobaca , vse je ok, zdaj že imamo novo poškodbo moj otrok je pač vun pesji kaj čem! Že pri enem letu ... kaskader ! Sem ravnokar prebrala.Bošček.Samo,da se je vse dobro končalo. Kaj pa te naj jaz za moje rečem? Saš mi čez štenge skače pa tako.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:45:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nič.... grem spat da jutri še zadnji dan uživam ob svojem sončku ... pol pa delat aja ... danes je T. padel iz kinderpeta... ne me vprašat kak mu je to uspelo ker NE VEM (stranice mu segajo do pazduh nekje) v glavne zarezal je z glavo po nočni omarci in ima štrajfn čez nos in od ušesa vse čez oko ..... še dobro da si ni zlomil kaj-- kaki tilnik mene bo kap polek tega otroka star je eno leto pustila sem ga za 1 minuto da sem šla na wc, pa mi tako vštima NORO grem spat nočka bošček taka je M...sem jo do zdaj ko bo dve leti stara morala imet skozi na oki...pa ničesar je ni strah, pa vse jo zanima...... , povsod gre, pa spleza....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:46:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...jutri ob devetih pred P mati...špegleeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:46:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy,zdaj pa vem,kak se moji pa tvoji poznajo! Totega! aja, to pa sem res spregledala kak se poznajo? Tvoj dedek(Polančič) je bil moji mami šef v TVT-ju,tvoji mami pa je moj ata centralno delal,pa peč priklaplav in radijatorje.Vprašaj jo,Anica in Vojko Kojc! Aja,pa tvojega"pametnega"ateja tudi oba poznata!(besede mojega fotra)!
< Sporočilo je popravil matcar -- 10.8.2010 22:47:29 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:47:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katy,zdaj pa vem,kak se moji pa tvoji poznajo! Totega! aja, to pa sem res spregledala kak se poznajo? Tvoj dedek(Polančič) je bil moji mami šef v TVT-ju,tvoji mami pa je moj ata centralno delal,pa peč priklaplav in radijatorje.Vprašaj jo,Anica in Vojko Kojc! pojma nimam kdo je to
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?