Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 13:41:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Dobro jutro, punce! Sem vam dolžna še odgovor glede knjig. Angelika je prijetno lahkotno branje, zelo romantično. Seveda je nemogoče, da bi se eni ženski vse te pustolovščine v resnici zgodile, si je pa fajn predstavljat med branjem, joj, kaj vse se ji dogaja, ah, kaj vse je doživela, uau, glej, kako jo obletavajo moški. Dogajanje je postavljeno mislim da v 18. stoletje, dogaja pa se malo v Franciji, nekaj pa v Ameriki. Drugače pa sem brala to zbirko še kot najstnica. Če bi bilo nekaj knjig manj, ne bi bilo nič narobe - vmes so nekatere kar dolgočasne, večinoma pa so lepo berljive. Hvala,petea,za izčrpno poročilo Se mi zdi,da sem nekje zasledila,da so knjige Angelika ljubezenske kriminalke...kakorkoli,dokler niso znanstvena fantastika ali vampirske,so po mojem okusu...čeprav se že en čas pripravljam,da bi tudi kako vampirsko zadevo vzela v roko
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 13:43:34
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Doma...kuham špinačo in pire krompir Dopoldne tak bile zunaj, je fajn vreme...sedaj se igrata, jaz pa pospravljam
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 13:45:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya si spregledala moj post, daj kako sliko gor od onih oblek ko jih ponujaš...s jaz nosim mogoče mi bo kaj prav.Edino če nisi že oddala. zgleda, da sem res ja Ne...ko sem za matcar iskala robo ven...sem kar mami spakirala za eno sosedo tam....., žal...bom pa še v kratkem akcijo delala,pa še ziher kaj najdem in ti javim
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 13:46:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moram izkoristit lepo vreme,ker nimam kje sušit,če je dež! vreme ga pa res biksa..ja ...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 13:47:12
|
|
|
|
arabela*
|
Katy....teden dni pred odhodom baje pošljejo dokumentacijo( sem šla brat) , tak da upam da bo drug teden
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 13:48:23
|
|
|
|
arabela*
|
Je imela kdaj kera probleme s krvnim tlakom?...Zjutraj mi je tak šumelo v ušesih, da nisem mogla prav funkcionirat ....saj ne vem...ali lahko kofe pijem ali ne...( to me res skrbi)
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 13:54:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Je imela kdaj kera probleme s krvnim tlakom?...Zjutraj mi je tak šumelo v ušesih, da nisem mogla prav funkcionirat ....saj ne vem...ali lahko kofe pijem ali ne...( to me res skrbi) jaz mam nizkega...ko se ga navadiš,ni problemov...kak pa veš,da imaš previsokega?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 14:19:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Je imela kdaj kera probleme s krvnim tlakom?...Zjutraj mi je tak šumelo v ušesih, da nisem mogla prav funkcionirat ....saj ne vem...ali lahko kofe pijem ali ne...( to me res skrbi) jaz mam nizkega...ko se ga navadiš,ni problemov...kak pa veš,da imaš previsokega? jaz pojma nimam...samo že lep čas opažam, da mi ob jutrih fuulll šumi v ušesih in razbija po glavi....potem se umiri čez dan običajno ..Drugače pa nobenih drugih znakov, samo to...))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 20:13:35
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 20:33:08
|
|
|
|
petea
|
Čer! Saraya, verjetno imaš (pre-)nizek pritisk. Pit več vode in kave.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 20:43:23
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 20:44:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Saraya, verjetno imaš (pre-)nizek pritisk. Pit več vode in kave. misliš? Ma če se mi zdi, da mi kava ne paše? Moram si zmerit ob priliki, da vidim
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 21:04:03
|
|
|
|
petea
|
Saraya, če se ti zvrti in šumi zjutraj, je bolj verjetno, da imaš nizek pritisk kot visokega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 21:15:57
|
|
|
|
ly117
|
Pa sem nazaj. L je zaspal.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 21:56:46
|
|
|
|
katy83
|
čer. danes pa neka tuga tu gori. Jaz nisem nameravala prit, sem mislila likat, pa mi je likalnik crkno. pa sem nekaj kr tak zložla, ostalo pa bom že drugič, ko bo spet volja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 21:57:03
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 21:57:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. danes pa neka tuga tu gori. Jaz nisem nameravala prit, sem mislila likat, pa mi je likalnik crkno. pa sem nekaj kr tak zložla, ostalo pa bom že drugič, ko bo spet volja. Sem jaz prišla.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 21:59:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Je imela kdaj kera probleme s krvnim tlakom?...Zjutraj mi je tak šumelo v ušesih, da nisem mogla prav funkcionirat ....saj ne vem...ali lahko kofe pijem ali ne...( to me res skrbi) Jaz ima tudi bolj nizek pritisk.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:00:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Saraya, če se ti zvrti in šumi zjutraj, je bolj verjetno, da imaš nizek pritisk kot visokega. Se strinjam!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:01:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: petea Saraya, verjetno imaš (pre-)nizek pritisk. Pit več vode in kave. misliš? Ma če se mi zdi, da mi kava ne paše? Moram si zmerit ob priliki, da vidim No, jaz ima tudi nizek pritisk in so mi vsi svetovali kavo in kaj se je potem dogajalo? Skup sem padala. In ko sem končno šla h kardiologu, on ugotovi, pazite to: Da se meni ob naporu in ob pitju kave (pač kofein) pritsk zniža. No, to sem pa jaz, čudno dete, vse se me prime. Ampak nekdo me je enkrat potolažo, da to pomeni, da bom dolgo živela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:01:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. danes pa neka tuga tu gori. Jaz nisem nameravala prit, sem mislila likat, pa mi je likalnik crkno. pa sem nekaj kr tak zložla, ostalo pa bom že drugič, ko bo spet volja. Sem jaz prišla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:11:51
|
|
|
|
ly117
|
Čer katy in matcar. Jaz sem tudi tu, sam sem do zdaj samevala pa še neke slike urejam pa mi vse tak počasi dela da bom zraven penzijo dočakala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:12:50
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Je imela kdaj kera probleme s krvnim tlakom?...Zjutraj mi je tak šumelo v ušesih, da nisem mogla prav funkcionirat ....saj ne vem...ali lahko kofe pijem ali ne...( to me res skrbi) najprej čer! pa da se navežem na tvoje šumenje saraya... jaz sem bila v nosečnosti zarad tega hospitalizirana (šumenje v ušesih in vrtoglavice) vzrok je bil nosečnost- zarad zatekanja mi je nekaj pritiskalo na center za ravnovesje v ušesu - ok je bilo takoj ko sem rodila aja pa tud kave nisem prenesla v zgodnji nosečnosti - pa sem drugače strasten pivec čorbe
< Sporočilo je popravil elevitka -- 10.8.2010 22:14:55 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:19:57
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa bolj,ko pijem kafe,se mi nikam ne premakne.Sem pa edino v nosečnostih imela normalnega!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 10.8.2010 22:20:59
|
|
|
|
arabela*
|
nazaj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?