Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uporabnice Baby Björn lezalnika 10.7.2010 22:48:50
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Naš ima 6 tednov in je do zdaj 2krat zaspal noter (v 5ih minutah - dlje pomojem še ni bil noter naenkrat). Sem ga seveda prestavila v posteljo. Pri 9m ga pa sigurno ne bi prestavljala. Pri teh mesecih eni že shodijo in ne vidim razloga zakaj ne bi noter zadremali za pol urce. Saj se tudi v vozičku vozijo in spijo sede.
|
|
RE: uporabnice Baby Björn lezalnika 13.7.2010 9:31:48
|
|
|
|
Ribi Bibi
|
Naša je precej prespala v njem. Če mu pač paše tam spat naj tam spi...bolje to, kot pa da je neprespan, potem nimaš ne ti ne on nič od dneva.
|
|
RE: uporabnice Baby Björn lezalnika 14.7.2010 11:53:01
|
|
|
|
malaMravljica
|
Hvala za vajina odgovora. No, saj sem ga zacela sedaj nekako uspesno prestavljat v posteljo. Se nekaj bi vprasala, do kdaj je bil pri vama ta lezalnik v uporabi? Moj je cist nor na guganje vseh oblik in ta lezalnik je pol seveda zakon.
|
|
|
|
RE: uporabnice Baby Björn lezalnika 16.7.2010 6:43:14
|
|
|
|
Mesečnica
|
Naša fanta sta oba v tem ležalniku občasno tudi malo spala . Uporabljali smo ga pa precej dolgo. Pri starejšem nekje do 15. meseca, ker se je v ležalniku rad gugal. Verjetno bi ga uporabljal še dlje časa, a smo ga pospravili, saj smo čakali mlajšega in smo hoteli, da starejši na ležalnik malo pozabi, preden damo vanj mlajšega (da ne bi bilo kakšnega ljubosumja). Mlajši pa ga je uporabljal dobro leto, na koncu predvsem za guganje Drugače pa se je pri nas ta ležalnik obnesel tudi pri uvajanju GH - oba otroka sta prve žličke goste hrane dobila v ležalniku in dokler nista znala res dobro sedeti, je bil ležalnik stolček za hranjenje. Potem sta šla pa direktno v tripp trapp, a to je že druga zgodba
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?