|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kamp padova rab
9.7.2010 14:57:16   
miška1
90% smo se odločili da gremo letos na rab. Do sedaj smo kampirali na pagu-straško.
Rada bi čiveč informacij iz prve roke. Kako je kaj zaseden konec julija itd....

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kamp padova rab
9.7.2010 15:07:58   
viroza
Mi hodmo v Lopar že 5 leto in se že pogovarjamo za naslednje leto.Nam je super:
-mivka,tobogani,igrala
-kafičev en kup
-prijazni domačini
-v restavracijah oz.picerijah zelo dobra hrana in ne pretirano drago
-večerno živlenje je kar pestro
-če ti je to premalo imaš 10 min.do Raba-z avtom

(odgovor članu miška1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2010 15:11:42   
miška1
Pa zasedenost kampa se dobi senčka v tem času

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2010 22:13:11   
*žaži*
Pozdravljena,
bili smo v kampu Padova III (predlani) in smo bili zelo zadovoljni. Prostor se najde, vendar če ni človek preveč zahteven. Senca je in ne. Odvisno kje se ugnezdite. Je pa tko, da so najboljša mesta najprej zasedena (beri: na popolnoma ravni parceli, senca, bližina plaže).

(odgovor članu miška1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2011 18:49:07   
pemi
Mi smo bili lani, letos tudi definitivno preživimo svoj dopust v tem kampu.
Je kar miren, do mesta Raba je prijeten sprehod.

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2011 11:50:36   
voznikvozniku
Kamp Padova je v glavni sezoni kar zaseden, mi smo predlani en dan preživeli na soncu, potem pa smo šotor premikali, ker so se eni zjutraj spokali domov. Problem je bil, ker smo bili na neparceliranem delu kampa, kjer se gostje radi udomačijo in si rezervirajo ogromne dele, potem pa 3 metre od šotora postavijo še mizo, in čisto na drug konec še žar. Tako zasedejo precej več prostora, kot pa je namenjeno enemu gostu.

Smo svetovali, da v kampu tudi na neparceliranem delu s peskom ali mivko označijo max. prostor, ki je na voljo gostom: http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=178

(odgovor članu pemi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2011 13:46:03   
tea
Kamp je lep, urejen, trgovina (dobro založena) v sklopu kampa prav tako pekarna, kakšen kafič, nekaj je otroških igral...skratka vse na nivoju. Plaža je primerna za otroke, na plaži so tudi tuši, pa še do mesta je blizu, ravno prav za večerni sprehod, sploh če kombiniraš s taxi-boat (10kn). Po moje je samo malce prevelik in mu manjka "duše"user posted image
Se pa definitivno splača rezervirati parcelo, ker drugače zan biti problem s prostorom, slpoh če želiš senčko.
Skratka, priporočam!!

< Sporočilo je popravil tea -- 22.3.2011 13:47:53 >

(odgovor članu voznikvozniku)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2011 16:58:01   
felicia
meni osebno je bolj všeč san marino, padova mi je premajhna

(odgovor članu miška1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?