kamp padova rab (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Kampiranje

Sporočilo

miška1 -> kamp padova rab (9.7.2010 14:57:16)

90% smo se odločili da gremo letos na rab. Do sedaj smo kampirali na pagu-straško.
Rada bi čiveč informacij iz prve roke. Kako je kaj zaseden konec julija itd....

lp

viroza -> RE: kamp padova rab (9.7.2010 15:07:58)

Mi hodmo v Lopar že 5 leto in se že pogovarjamo za naslednje leto.Nam je super:
-mivka,tobogani,igrala
-kafičev en kup
-prijazni domačini
-v restavracijah oz.picerijah zelo dobra hrana in ne pretirano drago
-večerno živlenje je kar pestro
-če ti je to premalo imaš 10 min.do Raba-z avtom

miška1 -> RE: kamp padova rab (9.7.2010 15:11:42)

Pa zasedenost kampa se dobi senčka v tem času

*žaži* -> RE: kamp padova rab (10.7.2010 22:13:11)

Pozdravljena,
bili smo v kampu Padova III (predlani) in smo bili zelo zadovoljni. Prostor se najde, vendar če ni človek preveč zahteven. Senca je in ne. Odvisno kje se ugnezdite. Je pa tko, da so najboljša mesta najprej zasedena (beri: na popolnoma ravni parceli, senca, bližina plaže).

pemi -> RE: kamp padova rab (21.3.2011 18:49:07)

Mi smo bili lani, letos tudi definitivno preživimo svoj dopust v tem kampu.
Je kar miren, do mesta Raba je prijeten sprehod.

voznikvozniku -> RE: kamp padova rab (22.3.2011 11:50:36)

Kamp Padova je v glavni sezoni kar zaseden, mi smo predlani en dan preživeli na soncu, potem pa smo šotor premikali, ker so se eni zjutraj spokali domov. Problem je bil, ker smo bili na neparceliranem delu kampa, kjer se gostje radi udomačijo in si rezervirajo ogromne dele, potem pa 3 metre od šotora postavijo še mizo, in čisto na drug konec še žar. Tako zasedejo precej več prostora, kot pa je namenjeno enemu gostu.

Smo svetovali, da v kampu tudi na neparceliranem delu s peskom ali mivko označijo max. prostor, ki je na voljo gostom: http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=178

tea -> RE: kamp padova rab (22.3.2011 13:46:03)

Kamp je lep, urejen, trgovina (dobro založena) v sklopu kampa prav tako pekarna, kakšen kafič, nekaj je otroških igral...skratka vse na nivoju. Plaža je primerna za otroke, na plaži so tudi tuši, pa še do mesta je blizu, ravno prav za večerni sprehod, sploh če kombiniraš s taxi-boat (10kn). Po moje je samo malce prevelik in mu manjka "duše"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Se pa definitivno splača rezervirati parcelo, ker drugače zan biti problem s prostorom, slpoh če želiš senčko.
Skratka, priporočam!!

felicia -> RE: kamp padova rab (23.3.2011 16:58:01)

meni osebno je bolj všeč san marino, padova mi je premajhna

Stran: [1]