balem
|
IZVIRNO SPOROČILO: tix Keri: Hm, to pa jaz ne bi vedela S sprehodi smo mi začeli že takoj drugi dan po prihodi iz porodnišnice, moram pa priznati, da rabim še mal kondicije nabrat Tudi naš se še ni kopal, ker mu je do včeraj imel še malo krvav popek, pride pa jutri patronažna samo sumim, da ne bo nič s kopanjem ker se revčku malo nosek baše mu ga čistim s fiziološko, ko pa pride možek domov gremo pa po pumpico, kar elektronsko sta jo patronažna in kolegica pohvalile. Mi smo še vedno na oblekicah št. 50. Se spomnim, kako so mi kolegice govorile, da naj ne kupim preveč 56 ker prerastejo v 14 dneh. Jakob je star 14 dni pa so mu še prevelike Kako ste pa kaj s kapljicami d3 al kaj so že, tisto ko recept dobiš v porodnišnici. Mene zaenkrat še ni nihče prepričal, da so res hudo potrebne. Šicer pa zaenkrat dodajam AM, ki ga že vsebuje, tako da za prvo silo bo. Me pa tole dojenje kar malo psihira, bi rada vedela ali mi bo uspelo polno dojit ali pa sploh nič ker kombiniranje in pumpanje je kar Počasi bo To ste dobile ža kar recepte v porodnišnici? Pr nas pa mislim, da dobiš šele v posvetovalnici. Jst mislim, da bom počakala da bo naša stara vsaj kak mesec ali dva ali celo tri, ker smo dost na sončku, poleg tega pa sem od velikih slišala, da še dodatno povzročajo krčke. Glede na to, da jem pa čist vse,pa tud mislim, da zaenkrat ni neke panike. Vidim, da že debatirate o kilogramih... Od mojih "dobrih" 20+ sem jih prinesla domu 13+, zdej smo pa še "samo" na 9+... Smo pa začeli mal migat in športat in podobno, sam mal mi je smotan, ker morem kao počakat 6 tednov za kopanje... :S Sprehodi; mi smo začeli 9 dan se sprehajat (ker prej ni blo patronažne) in smo na polno zuni... tud po cel dan v senčki, ko gremo kam na obisk (al k mojim al h tašči, ker so bol na vasi in je dost hladneje), smo pa že dost prepotovali tudi z avtom (sicer gremo bolj zgodi od doma, da še ni prevroče in bol pozn popoldne domov). Klimo sicer imamo v avtu, ampak je ne uporabljamo, ko je Neža v avtu. Dojenje nam je končno en čink približno recimo temu steklo... Bradavičke so se mal umirile (glede na to, da je blo vse vneto in razpokano in bolelo kot , je zdej prav luštno) Če ima katera podobne težave, so meni pomagali obliži od multi mum, tak premazani so z nekim gelom in si pustiš, da deluje neki časa. Časovno se še kar lovimo glede dojenja, čeprav se pa zdejle par dni pozna, da je takšna neznosna vročina in je naša pikica čist nervozna in ji nič kaj ne paše...
|