|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   borovničeva marmelada
7.7.2010 17:51:02   
TDTP
Rada bi naredila borovničevo marmelado, pa me zanima če ima katera kakšen preizkušen recept! Na netu sem brala, da delajo nekako razmerje o marsladkor, borovnice 1:2, jaz pa bi raje uporabila agavin sirup!¨pa še to, zanima me če tiste, ki kuhate to marmelado, če jo na koncu ali vmes spasirate, da je bolj gladka?lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: borovničeva marmelada
7.7.2010 18:08:52   
*alja*
Jaz sem vzela 1 kg spasiranih borovnic + 1kg sladkorja (onega za marmelado kuhat).

Borovnice sem dala kuhat, ko so zavrele in se malo zmehčale sem jih spustila čez sokovnik, da je bila zmes res čist gladka (nimamo radi delčkov not v marmeladi), stehtala dodala sladkor pustila 8 minut vret in napolnila steklenice.

< Sporočilo je popravil *alja* -- 7.7.2010 18:09:18 >


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: borovničeva marmelada
8.7.2010 7:01:30   
TDTP
Hvala, bom poskusila!lp

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Katerega ginekologa priporocas
someon

Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami? BRUS NATAŠA KOBAL BORUT BARBIČ MATIJA KOROŠEC SARA KENDA ŠUSTER NATAŠA LUČOVNIK MIHA SKUK EVA