|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mislim, punce!?
21.7.2005 9:25:12   
*AnaL*
Ojla!
Da se še jaz malo oglasim. Me s takilimi posti prav v dobro voljo spravite.
Se kar ne morem pripravit, da bi kej napisala. Skoz samo berem, pa vmes mal delam, ampak se mi ne da, tako da skoz tole čekiram.
Še dobro da je že četrtek :bravo: Še en teden, pa grem tud jaz na zasluženi dopust.

DaisyE, posoda bo počakala, kdo bo pa potem nas zabaval, če greš pomivat?

LP :rozica:

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Mislim, punce!?
21.7.2005 9:34:08   
dolenjka
Me smo res prave prjatlce! Tole :hudicek: si tko lepo podajamo, da ne vem če je še kje tolk sočutja, kot med nami! In ko se bo nekega lepega dne (res kmalu) zgodilo, da nas zaradi :nosecka: zapusti, jo bodo hvaležno sprejele druge in si jo podajale! Pohvalno punce!:bravo: ;)

Ti Daisy, a tvoj ne bi mogle pomit posode? Hm, kar naj se navadi mal na gospodinjska opravila! In če te bo vprašal zakaj je nisi pomila, mu enostavno povej, da si imela bolj pametno in predvsem pomembno delo (pisanje na RR), kaj točno, mu pa vseeno, zaradi ljubega miru ne povej!

Kar se pa napisa na tesu tiče je pa tako: če te tvoj vpraša zakaj je tam napis mu lepo razloži da je namenjen njemu, da ne bi slučajno on delal testa s svojim urinom :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Mislim, punce!?
21.7.2005 9:38:43   
kajča
se še smejem, me že mal usta bolijo, ampak to sigurno ne škodi.

Glede posode pa, z veseljem se javim in ti jo pridem pomit, sam če ti tle namest mene v službi delaš.

jaz sem tako utrujena in :zaspan::zaspan::zaspan:

A še katera zadnje dni res slabo spi? :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:00:34   
DaisyE
Evo punce, nejevernice, kot je rekla Dolenjka, NEMOGOČE JE MOGOČE!

Moja posoda se je pomila! Izgledalo je pa takole:
Najprej sem ji prigovarjala, naj se pomije. Ker je bilo v kuhinji še vedno sumljivo tiho, sem šla pogledat kaj dela. Obenem sem seveda razmišljala o vseh možnih motivacijskih prijemih, ki bi mojo posodo prepričale, da je samopomivanje najboljša rešitev za naše gospodinjstvo. Pridem v kuhinjo, pa nič. Še trznila ni. Potem sem jo začela pa zelo jezno gledat. Sledilo je merjenje moči, saj veste, kdo bo prvi popustil (ker sem blond, sem predvidevala, da je posoda pametnejša, pametnejši pa vedno prvi popusti). Ko se tako nekaj časa gledava, pa meni norcu potegne, da moja posoda, ne da noče, ampak se NE ZNA sama pomit! Ja logika, ne, vsake stvari se je treba naučit. No pol sem ji pa pokazala. Vsakemu piskru, krožniku, šalci in džezvi posebej. Zdaj sva pa obe zadovoljni.

In rečem, kjer je volja, tam je pot.

AnaL pozdravljena in fajn, da si se vključila.

Kajča glede na to, da mi je tako dolgčas, pridem z veseljem pomagat, upam samo, da ne delaš kaj prezahtevnega. Lahko npr. kake znamke lepim, al pa kaj podobnega. Možgane mam nareč na off.

Pa še to vam povem, če bi lahko, bi kar jaz zadržala tole :hudicek:, za devet mesecev, da vam vsem uspe, ker vem, da bi se me potem tako naveličala, da bi me 20 let pri miru pustila (pol bi bla pa jaz serijska produkcija otrok, bi lahko kar dve fuzbal ekipi iz svojih sestavila).

Aja dolenjka, mojmu sem včeraj predlagala, da lahko on pomije posodo ko pride iz šihta, glede na to, da je itak že zalaufan, jaz pa od počivanja tako utrujena, pa se je samo zasmejal. Kam naj smeh uvrstim, pa ne vem (prijazno, cinično, zlobno,....). Itak pa ni poante, da se prepirava, ker vedno posoda ta kratko potegne. Ja kako hudiča, naj se pa potem kaj novega nauči.

Upam, da ste že iz malce, da boste še kaj napisale.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:01:16   
emaa
jaz, je ful soparno, pa ni fajn

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:01:22   
dolenjka
Kajča, očitno nobena, zato nobena nič ne napiše! :zmeden:

Daisy, a posodo pereš?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:04:29   
Udb
Jaz pa piškotka papam! ;)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:06:59   
dolenjka
OOO DaisyE je posodo učila? Pa zdaj zna al ji boš mogla večkrat pokazat kako se stvari streže?
Ti, veš pr nas tut vedn posoda nasrka, k se midva pinkponkava kater jo bo šel otipavat!
Ob zadnjem fajtu je blo tko, da je revčka samevala v koritu 2,5 dni, pol je pa man prkipel (še dobr da so ble sam šalce od :kava:,pa džezva, drgač bi umrla od smradu verjetn) in sem jo poštimala! Ampak od takrat je moj :love: mal bl priden (boljš zanj)! :bravo: za mojega :love:!
A ti dopustuješ al kva? Mater je enim luštn!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:08:49   
Udb
dolenjka, očitno smo si zelo podobni - tudi moja posoda se kar načaka pred pomivanjem!! ;)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:10:46   
DaisyE
Normalno, da dopustujem. Zato sem pa tako utrujena. Ni lahko, nam dopustnikom.

Zarad posode pa tole: vem, da jo bom mogla še učit, saj nam je zadnjič tud na plesnih reku, da mormo vsak korak 800x ponovit preden ga obvladamo (zgleda smo sami leseni, pa nas malo tolaži). In tako sem tudi jaz pripravljena, da jo naučim vsega kar je treba. Vem da bo pot dolga.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:11:10   
emaa
na srečo pomivalc, čeprav teflon, pa velike lonce (jih ni velik) na roke pomijeva, čaka pa največ do večera

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:13:26   
*AnaL*
Udb, dober tek!
DaisyE, si pa hitro pomila, očitno posode ni bilo tako veliko.
Pri nas nas je pa tolk, da itak skor nikol ni vse pomito. Bi lahko skoz pri koritu stala in pomivala. Ko pridem iz službe, pojem, pomijem, pospravim, ko se vrnem čez 15 minut v kuhinjo je ziher že spet par kozarcev za pomit.

Ah, pa kaj bi se sekirali zaradi umazane posode, če komu ni prav, da je tam, naj jo pa sam pomije...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:14:37   
DaisyE
Ti dolenjka, ti pa tvojga zgleda kar na kratko držiš... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Saj moj tud pomije posodo, problem je samo v tem, da sva oba pospravljalsko bolj leve sorte.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:17:40   
kajča
komi čakam malco, mam dones dva jabučka, pa dve breskvice, jupiii

bravo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Daisy dobr si tole izvedla, vse čestitke

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:18:54   
DaisyE
AnaL samo zdelo se vam je, da je blo hitro, ker ste ble vse na malci!!!!

Mislim!? Prav ogorčena sem!

:)-:)-:)-:)-

Pri nas je tud kar isto. Jo pomijem, potem pa še ene tri ure takoj pomijem vse, kar dam iz rok (da se ne nabere), Potem pa kar naenkrat en kozarec v pomivalniku ostane... Ja samga ga pa tud ne morš pustit. Da bi mu blo pol dolgcajt. Več jih je, bolj je veselo.

P.S. Sam ne zdaj une kafe šalce gor dajat, da je ne bom šla umit.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:19:24   
baguSka
8)8)

ja dolenjka in glej da ga po poroki ne spustiš na daljšo ;)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:20:53   
DaisyE
Baguska, kako že pravijo, da je lahko ketna dolga?
Tolk da do kuhne pride?

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:21:26   
emaa
ah, zlati pomivalni stroj, tam ma posoda vedno družbo

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:22:59   
DaisyE
Ema, ne vtiraj mi soli v rane...

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:24:43   
baguSka
haha ja dejzi maš prou in se popounoma strinjam s tabo :)-:)-:)-

pomivalc pa rula - ampak jst mam že neki časa praznga, ker tud kuhna sameva :ups:

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:25:13   
emaa
a rajš sončno kremo na kožo

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:29:53   
emaa
baguska kako pa zdej tvoj dela, ma novo službo?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:31:01   
DaisyE
Lejo žlehtnobo... :bravo::bravo::bravo::bravo:

Najprej me s pomivalcem čisto zatolčeš, pol me pa še spomniš, da greš na Krk... Pa tako lepo se je dan začel... :)-

Kam pa greš na Krk? V Punat? Baško? Njivice?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:36:36   
baguSka
Ja ema.. Hm ne vem če bi temu rekla nova služba..:zmeden2: Uglavnem stare nima več, služi pa čisto tko privat brez zaposlitve, tko da ga imam 6 dni v tednu doma.:bravo::bravo: No včasih tud..:(:(

:)-:)-:)-

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Mislim, punce!?
21.7.2005 10:38:25   
emaa
ne vem kam na Krk, k moji svakinji, sam to vem da je na krku, se bo moj šofer pozanimal.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?