DaisyE -> Mislim, punce!? (21.7.2005 8:12:34)
|
Porkadijo punce, kaj se z vami dogaja? Včasih ste tako klepetale, da vam človek še sledit ni utegnu, zdaj pa taka tišina... A smo ta nove vsega krive? Zbiram pogum, preden se vam priključim, pol se pa priključim, pa vse dol pade. Se bom še sama sebi smilit začela. :)-:)-:)- Bliža se moja :hudicek:, ne pričakujem je v ponedeljek, mam pa že vse znake, da bo prišla. Sicer sem par postov nižje deklarirala, da ne bom kupila testa, ampak kot vsi vemo se zarečenega kruha največ poje in ga mam zdaj že ene dva dni doma. In ga gledam in gledam, berem navodila (aja bytheway, gor piše, da ga ne smem pojest... pa tako me je zanimalo kakšen okus ima :(), sprašujem za vrednosti hCG (to samo za to, da lahko pol računam, kdaj bi mi teoretično lahko pokazal). No poskušala bom bit močna in počakat na :hudicek:, da ne bo šel dober test v nič. Težki bodo boji do ponedeljka. :)-:)-:)- Pa to zdaj ni bistveno. Bistveno je, da je vse tiho, meni je pa dolgčas. Bistveno je tudi, da je jutri PETEK :bravo::bravo::bravo:, zato se dajte no malo predvikendaško razživet. Evo kave, da se zbudite :kava::kava::kava::kava::kava:
|
|
|
|